hej kochane. sorki ze dopiero teraz ale jestem. wgralam nowe zdjecia na zamkniety i na galerie normalna. mialam z tym problem bo komp nie mogl wykryc polaczenia usb z komorki. poza tym dzien mialam fajny. pokupilam tacie na urodziny bermudy à la bojowki, koszule, czekolady gorzkie, dla synka chrzesnej mojej niuni polowke taka wypasiona ze hej, do tego torebke na wycieczki izotermiczna ze spidermanem, do tego komplet bermud i koszulka i czekoladki, dla corki kuzynki kupilam dwie bluzki takie pod dyskoteki wyjechane ze szok (kuzynka mnie zabije...) malolata ma lat 13 ale dyskoteki szkolne maja to niech wyglada czadersko, do tego kupilam jej bransolete srebrna i czekoladki, wypierdzielilam kasy ze masakra... do tego koszty wysylki dojda... wrrr... ale ja lubi kupowac prezenty.
poza tym sobie kupila butki o takie

- ot klapeczki na spacerki z Leane

)) dzisiaj w nich zasuwalam prawie 3h i nie obtarly mnie wcale, a wygodne jak kapcie. przysiegam. troche duza w nich jestem -moja mama wlazi mi pod pache

pp fakt ze ona jest mala ale ja w nich mam 182 cm

-fotka w glaerii

mam hopla na punkcie metalowych obcasow. chyba wygladalam niezle bo jak szlam po mame to co chwila ktos za mna trobil i pogwizdywal (ubrana bylam tak jak w galerii-tunika, getry), wiec chyba nie wygladalam zle.
po wtore- skonczyla mi sie wredna @!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeezzzzu co za szczecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro basen - ja z mezem mama i Leane

)) teraz nie wiem czy brac te tabletki do konca czy przestac ale chyba bede brac do konca bo przy okazji sa przeciwzapalne.
wieczorem dzisiaj doprowadzilam sie do uzywalnosci publicznej hahaha

) sie znaczy ogolilam futro tu i owdzie, poszly dwie maszynki jednorazowki a lazienka wygladala jak po ogoleniu niedzwiedzia....
po kolejne- z leane mamy nowa zabawe

))) siedzi u mnie na lozku sypialnianym ja mowie "bébé bum!!!" a ona sie przewraca na plecy na koldre i smieje w glos po czym sama wstaje do siadu z lezenia na plecach i czeka az znowu powiem "bébé bum!" i tak pol godziny walczyla dzisiaj i smialysmy sie obie

))
i jakaz szczesliwa jestem ze mam tydzien wolnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!