reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka świetne buty! Przypomniałaś mi,że ja mam tez takie klapki z metalowymi obcasami-całe takie srebrne! Jak tylko będzie ładna pogoda(czyli bez deszczu),to je wyciągnę. No i super,że @ się skonczyła!

Dobrej nocy wszystkim

reklama
Hejo dziewczynki. Nie mam na nic czasu. Juz mam tego dosc, bo nawet na bb nie mam jak wchodzic :(, ale mam nadzieje, ze uda mi sie jutro nadrobic. A tyczasem mowie dobranoc i tylko jeszcze gratki dla Lukaszka Malej Mi i Werci Iki.

Ida sukienka śliczna:tak:! A butki,jakie? Te,co kupiłaś w ccc,czy w jakieś inne się zaopatrzyłaś
nie byłabym sobą, jakbym nowych nie kupiła;)

A JA TEŻ SIĘ CHWALĘ!!! (i nie boję się zapeszania bo to pewnie i tak jednorazowe;)) MIŚKA SPAŁA DO PRAWIE 8 RANO!!! oczywiście jak już zasnęła przed 22 jakoś;) no i co?????????? patrzcie jak tatusia kocha!!! dała mu odpocząć przed kolejnym dniem robotania! a mi akcję za akcją musi odwalać, o!!!

witam porankowo. wieczorem mloda wciagnela butle 210 kaszki a nad ranem po 5h pobudka!! wstawaj stary jak chce jesc!!!!!

u nas pogoda zarypista zaraz spadam po bagietki i na 11h na basen.

IDA ja mam zajobka na punkcie butow i maz sie dziwi ze jak to tak mozna -jednych nie zedrzec a kupic 5 nastepnych. on ma dwie pary sportowych i jak twierdzi dokad sie nie rozwala to nie kupi bo po co. wyjasnilam mu ze my kobiety mamy miec butki eleganckie, sportowe, na codzien, wygodne , dla szpanu, dla nieszpanu itp:))))))))))))

witam. Agusia dziś spała ładnie choć z drzemkami na jedzenie. teraz troszke marudzi ale mam nadzieję, że znów jej to minie. dzisiaj znów idziemy do teściowej na obiad więc mam nadzieję, że będzie ok
Ida, Elwirka to super, że nocki przespane
Dziulka bardzo fajne buty i dobrze, że takie wygodne.

Witam sie z rana. Młoda od 18,30 spała do 6,30 a potem jeszcze od 7,30 do 8,30. Mleko zjedzone o 6,30 a teraz szykuje sobie sniadanko a niuni drugie sniadanko. POgoda do D i maja byc podobno burze.

Dziulka z butami mam podobnie.

Jak któras ma w domu program TV to niech mi sprawdzi tytuł wczorajszego filmy na TVN o godzinie 22. Zaczełam ogladac ale nie dałam rady i cche obejrzec na necie.

Bry...

Roxannka gratulacje suwaczkowe dla Ciebie i Patryka !!!
Z tego molestowania nici, oglądnęliśmy jakiś filmik i stwierdziłam że jestem taka padnięta że idę spać, fajnie że spacer się udał, że Patryk poszalał z babcią a Wy trochę odetchnęliśmy.
Elona i jak sernik?
Dawidowe fajnie, że Laura już tak pięknie chodzi i pije sama z butli.
Ika sterta znikła do prasowania?
Emiliab grzybki mniammmmmmm:-) też już tego lata jadłam, tatuś mój nazbierał, mężowi choróbsko całkiem przeszło?
Dziulka super klapeczki, nooo to się nie dziwię że gwizd był :-) dobrze że już @ się skończyła, udanego wypadu na basen, a tabletki bym na Twoim miejscu zjadła do końca. Nie bez powodu Ci je dr przepisała.
Mamaagusi na pewno przejdzie marudzenie Agusi, ostatnio też tak miała :-)
Sarisa to gdzie ten Twój czas się zapodział?
Ida, Elwirka, Happy gratuluję super nocki :-)
Ciekawa jestem jak nocka u Makuc i Roxannki?

Oliwka niestety dnia litości dla rodziców nie zrobiła, pobudki od 22 do 6 rano :-( Mąż dziś dyżurował więc biegał tam i z powrotem budząc przy okazji mnie. Nad ranem w końcu został u niej i dospałam do 7.44 wow. Właśnie budzi się z drzemki więc pewnie zje i jedziemy do teściów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry