Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
hmm, jak ze wszystkim: wsio jest miodzio, więc po co słuchać głosu ludu który pitoli głupoty, tudzież otworzyć szanowne oczęta (otępiałe z deka od patrzenia na zera na koncie bankowym danego politycznego menela) i zbaczyć jak jest naprawdę
nocka masakra!!! Inka budziła się regularnie MIMO ŻE tatuś do niej wstawał!!! spać cusik nie mogła chyba, bo każda pobudka była spowodowana nie mieszczeniem się w łóżeczku w pozycji "powiertnej"(a wiercić musiała się nieźle bo w poprzek leżenie to był standard:?) o i alarm mam...
albo nie? cisza... w każdym razie ja wstałam o 6:20 po kolejnym alarmie a młoda dosypia (chyba). coś tam już zamiauczało więc pewnie pobudka blisko i kawy nie dopiję
edit: no pewnie, jak ja jestem to nikogo więcej nie ma
ehhh, i tak nikt mnie tu nie lubi, więc spadam na Allegro

nocka masakra!!! Inka budziła się regularnie MIMO ŻE tatuś do niej wstawał!!! spać cusik nie mogła chyba, bo każda pobudka była spowodowana nie mieszczeniem się w łóżeczku w pozycji "powiertnej"(a wiercić musiała się nieźle bo w poprzek leżenie to był standard:?) o i alarm mam...
albo nie? cisza... w każdym razie ja wstałam o 6:20 po kolejnym alarmie a młoda dosypia (chyba). coś tam już zamiauczało więc pewnie pobudka blisko i kawy nie dopiję

edit: no pewnie, jak ja jestem to nikogo więcej nie ma
Ostatnia edycja:
poza fochem piję już drugą kawę, Oliwka zasnęła, programy działają jak chcą czyli od rana lekki zamęt...
. Ja jestem od rana,ale Ty nie dość,że moje posty ignorujesz,to jeszcze twierdzisz,że nie ma nikogo...ech...:-
Zabalowały????!!!
:-) że Ty w tym kierunku utalentowana to nie wiedziałam, co sie nie chwalisz 
masakra jakaś :/ ale mimo wszystko zawsze nalezy spróbowac bo czasem zdarzają sie cuda ;-)
maqc o 3.15 spac pojszedł a o 6 już na nogach był. Moja KOCHANA NAJCUDOWNIEJSZA I NAJŁADNIEJśpiąca córa Alicja taka nam nockę urządziła
uczymy ją zasypiać sama samiusieńką bez ululania, gugania, klepania itp. bo to już o jakąs paranoję podchodziło [znaczy ululana po odłożeniu do łóżeczka po 10 min. ryk uskuteczniała bo ona na mamie/tacie/naszym łóżku spac chce a nie u siebie] i włalaaaa mamy rezultaty. Całonocny sajgon.