ELWIRKA 25
Mamuśka
Lepper popelnił samobójstwo![]()
kurde szok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepper popelnił samobójstwo![]()
kto by się spodziewał...
Jakby się tak przekopyrtła to by było... Od jutra go kąpię pod prysznicem (mamy głęboki brodzik). On lubi siedzieć w łazience to napewno się ucieszy z tej zmiany
Jak tylko widzi otwarte drzwi to pędzi z prędkością światła :-)hej dziewczyny, wiem że ten temat już się przewinął, ale nie mogę znaleźć wątku - chodzi mi o foteliki samochodowe
nadchodzi pora zmiany, doczytałam, że te montowane tyłem do kierunku jazdy sa pięciokrotnie bezpieczniejsze dla malucha
do taj pory znalazłam takie tylko dla przedziału 0-18kg
Berber Hektor - 215zł
Coceco Cocoon 374zł
Fisher rice Cosmo Cocoon 249zł
4baby DRAGON 189zł
Czy macie może foteliki większe montowane tyłem? Podajcie nazwy i jak się spisują
Dzięki!
a Hanuka uwielia tę bajkę:
‪Pocoyo - Elly Sobre Hielo (spanish version) [Discovery Kids]‬‏ - YouTube
i w ogóle jej nie przeszkadza, że po hiszpańsku (ogląda z piskeim do 3min)
) Kupiłam Cybex Pallas, bo jest najwyżej we wszystkich rankingach bezpieczeństwa w swojej kategorii, ale sie naczytałam że niektóre dzieci niechętnie w nim jeżdżą (na szczęście Justyna nie marudzi) bo ta poducha z przodu je ogranicza. A w dodatku w zimie zastanawiam się jak się dziecko zmieści pod taką poduchą grubo ubrane skoro teraz fotelik jest "dopasowany"?! Chyba zadzwonię do producenta, bo rozbierać i ubierać dziecka przed jazdą w zimie, na mrozie, nie mam zamiaru.