Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. No i też byłam pewna,że dałaś cyca w dosłownym znaczeniu
.
;-)
. Ja na to,że nie wiem,co robiłam w nocy. Na pewno spałam
. A tak serio,to mam nadzieję,że ci przejdzie:***
. Mi po Kubie też po 10 miesiącach przyszła;-)
:-);-)
.
. I Franek ma tak samo-łazienka(lub ubikacja)=rewelacja

. Jutro jesteśmy wszyscy w domku-małż ma wolne. Jupiiii
. Mieliśmy pojechać w odwiedziny,ale,jak dostanę odp.na smska,to pojedziemy za tydzień-jak będziemy jechać nad morze.niestety nie.a Miśka tylko z TT pije - u nas ciężko dostać więcFajne te butelki TT a czy do nich pasują smoczki od avent????
to se firmę wybrałam co?tiaaaaaaaa, i ja toże...Makuc współczuję,
U nas niestety jest to samo. Chyba i ja muszę się zawziąść i zrobić porządek z tym spaniem póki jeszcze do pracy nie chodzę.

a ja czekam aż pierwszy zębol wylezie i chyba dopiero wtedy zapodam jej naukę zasypiania... a ta metoda to 3-5-7, czyli najpierw wychodzisz na 3min potem 5 min i potem wracasz co 7 minut. dużo alkoholu zaqp bo ja np na trzeźwo rady nie dawałamKASIA ja już nie wytrzymałam psychicznie i stwierdziłam, ze czas na akcję "samodzielne spanie" i to bez odwolania, bo ilez można? poza tym przez te jej zasypianie na mnie/ na D. uziemieni jesteśmy, bo wiem, że Alicja nie usnie gdyby ktoś "obcy" miał nas w nocy zastępować a że czeka nas kilka nocnych eskapad niebawem [np. 30-ste urodziny D., slub i wesele znajomych] to trzeba w końcu zrobić z tym porządek...
aaa kiedyś cos o jakimś sposobie na nauke samodzielnego zasypiania pisałyście? może mi to ktoś przyponieć? jakaś zasada 7-miu minut czy coś?

:***Ja tylko pytałam,jaki kolorek wybrałas na ściany...![]()
no dobra, to już odpoweiem;-)lniana jesień nobilesu plus cranberries beckers'a:-)myślę jeszcze o rzuceniu na to złotego/srebrneg pyłu, takiego werniksu z primacolu, tylko
jak to wyjdzie
e tam, "źle mi"... ja nie z tychIDA bo to jest tak - im więcej piszesz, tym mniej osób to wnikliwie czyta i niekoniecznie wylapuje tą część "o Tobie"a jak byś napisała tylko dwa zdania dot. "źle mi.." to odzew byłby natychmiastowy - tak to działa
ja ostatnio 3 megawypasioneposty napisałam co by wszystkim ładnie wszystko napisać i co? i zero odzewu... także wiesz....
![]()
jak mi jest źle to se robię dobrze
pan warecki pomaga
a skoro nikt mich megawypasionychalezadługich postów nie czyta to kiego czorta wzywają mnie do meldunq
ehhh, dobra, koniec żali, w razie w po prostu uderzę po pociechę do innych, sprawdzonych źródeł
1) aż tak mnie nie lubisz?Ida na prezydenta :-)
skąd ja znam niemieszczenie się w łóżeczku, u nas każda nocna pobudka jest w innej pozycji ... nos, oko, ręka, noga w szczebelkachkto wymyślał takie prostokątne łóżeczka, odrazu mogli zrobić duże kwadratowe nie było by problemu ;-)
i co to za smutanie ? że niby cie nikt nie lubi ... no to się teraz uśmiałamguptasku, tu wszyscy tylko ida, ida, ida gdzie ida, co u idy, no już się nie fochaj
makuc, o ja cie to żeście mieli nockewspółczuje :* ale wiesz, zazdroszcze postanowienia o naumianiu Alutki samodzielnego zasypiania bo mnie też to przez myśl ostatnio przechodzi tzn u nas jest właściwie tylko klepanie po tyłku, ale bez tego ani rusz i zastanawiam się jak tu zrobić coby odłożyć do łóżeczka odczekać chwilke i dzieć śpi ... nie wiem czy to realne wogóle
![]()
toć na prezydenta wybiera sie tego którego chce się wykończyć
może opatentujemy?

qrde!!!!!!!!!! skad wy wiecie że ząb blisko????????? moja nie daje do paszczy zajrzeć nawet jak ziewa!!!!!!!!!!!!paolcia-u nas ząb też już blisko
ale chciała mi dzisiaj odgryźć rękę i szwów zakładać nie trza było wiec wnioskuję że uzębienia wciąż brak...ja "na schabowego" robięDziewczyny znacie jakieś przepisy z kabaczkiem w roli głównej? Dostałam od znajomej i jedną część wykorzystam do lecza, ale nie wiem co z resztą, ma ktoś pomysł?

normalnie padlam !!! szok!!!Lepper popelnił samobójstwo![]()
Dziewczyny znacie jakieś przepisy z kabaczkiem w roli głównej? Dostałam od znajomej i jedną część wykorzystam do lecza, ale nie wiem co z resztą, ma ktoś pomysł?
od dzisiaj widze ze probuje powiedzmy "raczkowac". na lozku ma odwage i tak wariuje ze mozna oglupiec-tak jak juz pisalam obroty non stopem, siadanie z lezenia itp,a dzisiaj jak bylan a brzuszku to podniosla kilka razy dupke i buuuum na nochala wp oduche, albo z siadu chce cos dostac to probowala przejsc na kolanka i ryp na brzuch za momencik. postep widze jest. a jutro bedziemy obnizac lozeczk odo samego dolu bo moja mama mnie nastraszyla ze ja nie raczkowalam,nie stalam, nie chodzilam az ktoregos dnia weszla do pokoju a ja stalam w lozeczku. mowi ze widzi po mlodej ze na dniach nam odwali numer.
nie ma sprawy sprobuje ci pomoc. ja to zrobie troche na francuski styl ale podobno w Europie tak sie pisze cv teraz.... no cozzzz.Dziulka to w najbliższym czasie zgłoszę się do ciebie z moim archaicznym cv;-)
.