reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mała mi ale masz kabaczek? taki okrągły biały? kurde bo kabaczki to moja T. jakieś specjały z niego tworzyła. A np. z cukini polecam bigosik. Kroisz cebulę w kostkę podsmażasz, do tego na grubych oczkach starta cukinia i na koniec kiełbaska pokroijona w kostke. Pyszności oj pyszności...

Niedawno wróciłam z platrofmy vibra jakieś coś i tak mnie wytelepało, że hoho śmiać mi się chciało, ale czy to coś daje?? hmmmm poczekam aż zalicze jeszcze 23 sesje ;-)

Dobry wieczór kochane:-)

Najpierw odpisuję. Z pamięci,mam nadzieję,że nie pominę nikogo...

Alicja jak czytałam wczorajszy "wypadek"Isi,to aż się przeraziłam. Na
szczęście nic złego się nie stało:no:. No i też byłam pewna,że dałaś cyca w dosłownym znaczeniu:tak:.
No i WIELKIE GRATULACJE DLA MĘŻA

Makuc baaaardzo współczuję nocki:-(. Oby nastepną Alutek już przespał normalnie. A może niech roxannka "pogada" ze swoim Patryczkiem,i,jak on będzie spokojny w nocy,to Alutek też taki będzie:tak:;-)

Ida tak piszesz,że nikt cię nie lofcia itp... A ja? Mimo,że to lofcianie chyba nieodwzajemnione jest,sądząc po wielu nieodpowiedzianych smskach;-):-p

Mała_mi odnośnie twojego połamania,to kiedyś mój mąz wstał nieziemsko połamany. Pyta się mnie,czy go przypadkiem nie walnęłam w nocy:laugh2:. Ja na to,że nie wiem,co robiłam w nocy. Na pewno spałam:rofl2:. A tak serio,to mam nadzieję,że ci przejdzie:***

Efa no i dobrze,że @ przyszła:tak:. Mi po Kubie też po 10 miesiącach przyszła;-)

Elwirka super,że spotkanie z mamąagusi się udało.Życzę więcej takich spotkań

Kania obyś miała się czym pochwalić(w sensie relacji z małżem):****

sarisa platforma vibrocośtam dla mnie była super!!!! A po 23 raz będziesz porządnie "wytrzepana":-D:tak::-);-)

Dziulka super,że masz chorobowe! Posiedzicie sobie z mężem i nacieszycie się Leanderkiem:tak:.

strip baw się dobrze:-D

mila nie zdążyłam cię powitać z powrotem,więc...witaj z powrotem;-). Ja Franka kąpię w wanience w brodziku. Ale teraz chcę kupić większą miskę i w misce pod prysznicem kąpać mojego brzdąca:tak:. I Franek ma tak samo-łazienka(lub ubikacja)=rewelacja:happy::rofl2:

A co u mnie? Nic specjalnego. Franuś trochę marudził,ale to z powodu ząbka. A tak to ok. Na spacerze nie bardzo chce spać-ma inne zainteresowania:tak:. Jutro jesteśmy wszyscy w domku-małż ma wolne. Jupiiii:-D. Mieliśmy pojechać w odwiedziny,ale,jak dostanę odp.na smska,to pojedziemy za tydzień-jak będziemy jechać nad morze.

O mój Boże! Jaki on długi!!!! Post znaczy się;-)

Mam jeszcze jedno pytanko. Czy któraś z was jest w stanie pomóc mi w napisaniu profesjonalnego cv?

Ostatnia edycja:
Fajne te butelki TT a czy do nich pasują smoczki od avent????
niestety nie.a Miśka tylko z TT pije - u nas ciężko dostać więc :cool:to se firmę wybrałam co?
Makuc współczuję,
U nas niestety jest to samo. Chyba i ja muszę się zawziąść i zrobić porządek z tym spaniem póki jeszcze do pracy nie chodzę.
tiaaaaaaaa, i ja toże...
rysia, 1) skok możesz oddać mi:-)nasz pewnie niedługo sie skończy i boję sie że maruda wróci...2) jak boreliozę?!?!?! użarł go kleszcz??? 3) strój Miłka prześliczny!!! barrrrrdzo mi się podobuje:tak:

KASIA ja już nie wytrzymałam psychicznie i stwierdziłam, ze czas na akcję "samodzielne spanie" i to bez odwolania, bo ilez można? poza tym przez te jej zasypianie na mnie/ na D. uziemieni jesteśmy, bo wiem, że Alicja nie usnie gdyby ktoś "obcy" miał nas w nocy zastępować a że czeka nas kilka nocnych eskapad niebawem [np. 30-ste urodziny D., slub i wesele znajomych] to trzeba w końcu zrobić z tym porządek...

aaa kiedyś cos o jakimś sposobie na nauke samodzielnego zasypiania pisałyście? może mi to ktoś przyponieć? jakaś zasada 7-miu minut czy coś?
a ja czekam aż pierwszy zębol wylezie i chyba dopiero wtedy zapodam jej naukę zasypiania... a ta metoda to 3-5-7, czyli najpierw wychodzisz na 3min potem 5 min i potem wracasz co 7 minut. dużo alkoholu zaqp bo ja np na trzeźwo rady nie dawałam:cool:
Ja tylko pytałam,jaki kolorek wybrałas na ściany...:tak:
:***:-D no dobra, to już odpoweiem;-)lniana jesień nobilesu plus cranberries beckers'a:-)myślę jeszcze o rzuceniu na to złotego/srebrneg pyłu, takiego werniksu z primacolu, tylko:confused2:jak to wyjdzie:cool:
IDA bo to jest tak - im więcej piszesz, tym mniej osób to wnikliwie czyta i niekoniecznie wylapuje tą część "o Tobie" :sorry: a jak byś napisała tylko dwa zdania dot. "źle mi.." to odzew byłby natychmiastowy - tak to działa :-p ja ostatnio 3 megawypasioneposty napisałam co by wszystkim ładnie wszystko napisać i co? i zero odzewu... także wiesz.... :rofl2::laugh2::happy::laugh2::happy:
e tam, "źle mi"... ja nie z tych:rofl2:jak mi jest źle to se robię dobrze:-Dpan warecki pomaga:-pa skoro nikt mich megawypasionychalezadługich postów nie czyta to kiego czorta wzywają mnie do meldunq:rofl2:ehhh, dobra, koniec żali, w razie w po prostu uderzę po pociechę do innych, sprawdzonych źródeł:-D
Ida na prezydenta :-):rofl2::-D
skąd ja znam niemieszczenie się w łóżeczku, u nas każda nocna pobudka jest w innej pozycji ... nos, oko, ręka, noga w szczebelkach :eek: kto wymyślał takie prostokątne łóżeczka, odrazu mogli zrobić duże kwadratowe nie było by problemu ;-)
i co to za smutanie ? że niby cie nikt nie lubi ... no to się teraz uśmiałam :-D:rofl2:guptasku, tu wszyscy tylko ida, ida, ida gdzie ida, co u idy, no już się nie fochaj :-p

makuc, o ja cie to żeście mieli nocke :no: współczuje :* ale wiesz, zazdroszcze postanowienia o naumianiu Alutki samodzielnego zasypiania bo mnie też to przez myśl ostatnio przechodzi tzn u nas jest właściwie tylko klepanie po tyłku, ale bez tego ani rusz i zastanawiam się jak tu zrobić coby odłożyć do łóżeczka odczekać chwilke i dzieć śpi ... nie wiem czy to realne wogóle :confused:
1) aż tak mnie nie lubisz?:-ptoć na prezydenta wybiera sie tego którego chce się wykończyć:rofl2:
2)ja optuję za okrągłymi łóżeczkami:tak:może opatentujemy?:-D
3) u nas klepaanie po tyłeku wyszedło z mody, totalnie passe...a jak już sie zastanowisz ze sqtkiem pozytywnym sporoobiecujacym wyciągając konstruktywny wniosek to ja poproszę prv z instrukcją:rofl2:

paolcia-u nas ząb też już blisko
qrde!!!!!!!!!! skad wy wiecie że ząb blisko????????? moja nie daje do paszczy zajrzeć nawet jak ziewa!!!!!!!!!!!!:szok:ale chciała mi dzisiaj odgryźć rękę i szwów zakładać nie trza było wiec wnioskuję że uzębienia wciąż brak...
Dziewczyny znacie jakieś przepisy z kabaczkiem w roli głównej? Dostałam od znajomej i jedną część wykorzystam do lecza, ale nie wiem co z resztą, ma ktoś pomysł :)?
ja "na schabowego" robię:tak:

weny brak
:*

Lepper popelnił samobójstwo :szok:
normalnie padlam !!! szok!!!
Dziewczyny znacie jakieś przepisy z kabaczkiem w roli głównej? Dostałam od znajomej i jedną część wykorzystam do lecza, ale nie wiem co z resztą, ma ktoś pomysł :)?

no ja tez na schabowe przerabiam!

EMILIAB ja chyba moge ci pomoc bo ostatnio jak bylam na tym tescie kompetencji zawodowych to mi baba wytknela ze za malo sie reklamuje i przez to nikt nie odpowiada i cale cv zmienilam:)

witam wieczornie:)
cale popoludnie modlilam sie zeby przestalo lac bo doslownie mnie nosilo zeby gdzies isc lub pojechac.
poskutkowalo i wyszlo zarypiste slonce.

ale zanim poszlismy na spacer to zmusilam meza do wyniesienia kartonow z ciuszkami do piwnicy bo juz mnie wkurzalo biadolenie o to wkolko.
nasza rzowmowa wygladala tak:
ja: kochanie nie nudzisz sie czasem?
on: nie, a co chcialas lodzika mi zrobic??
ja: nie, lodzikiem ci pierd... na czolko bo mnie te kartony wqrwiaja
on:jutro wyniose
ja: albo dzisiaj albo wyj..przez okno a wiesz ze w rzucaniu przez okno mozna mi medale wieszac?
on:za chwilke
ja:za chwilke to idziemy na spacer z mloda
on: to przy okazji wyniesiemy razem i pojdziemy na spacer
ja: dupa kochanie,albo wyniesiesz je teraz albo ja ide sama i bede podrywac tych co ich nie lubisz!
on: no dooobra... ale potem spacer??
ja: tak!
no i poszedl w koncu!:)))

jak poszlismy na spacer wzielismy suchego chlebka i do mini parku poszlismy. jak wyjelam chlebek to golebie w sekunde sie zlecialy:))) najpierw 6 potem 9 a na koniec 15:)))) mloda tak piszczala z radochy ze machala lapkami ze myslalam ze odleci:))maz dal jej kawalek chlebka to ta zamiast golebiom to sama chciala zjesc!!!:)) normalnie smiech:)))))))))

potem maz wpadl na pomysl zeby odwiedzic moja mame. wdrapalismy sie na 3 pietro bez windy (horror), psotawilismy wozek pod drzwiami, my ucieklismy za winkiel uprzednio pukajac. slysze moja mame jak pyta kto tam, a Leane "jajajajaajajaj" ze smiech uzesmy sie dusili doslownie:))) jak na zawolanie:))))
wrocilismy od mamy o 20.30, mloda ledwo zyla w drodze powrotnej i zeby nie usnela nam na ostatnich metrach to ja bieglam przed wozkiem a maz mnie gonil z leane i dzieki temu wytrzymala:)))

wlasnie mi sie same garki myja:))))))))))))))))))))))

a zapomnialam sie pochwalic a raczej Leanderka:-D od dzisiaj widze ze probuje powiedzmy "raczkowac". na lozku ma odwage i tak wariuje ze mozna oglupiec-tak jak juz pisalam obroty non stopem, siadanie z lezenia itp,a dzisiaj jak bylan a brzuszku to podniosla kilka razy dupke i buuuum na nochala wp oduche, albo z siadu chce cos dostac to probowala przejsc na kolanka i ryp na brzuch za momencik. postep widze jest. a jutro bedziemy obnizac lozeczk odo samego dolu bo moja mama mnie nastraszyla ze ja nie raczkowalam,nie stalam, nie chodzilam az ktoregos dnia weszla do pokoju a ja stalam w lozeczku. mowi ze widzi po mlodej ze na dniach nam odwali numer.

jedyne o co mam zlosci na Leane to jak ja przewijam to mi wstaje do siadu albo chce dostac np chusteczki lub cos inszego:wściekła/y:

reklama
Witam sie i ja wieczornie,
nie wiem czy uwierzycie ale dziec dopiero usnal, normalnie mialam juz dosc. przeczytalam wlasnie wiadomosc o lepperze jestem w szoku nie darzylam go wielka sympatia ale jednak to czlowiek :(
Emiliab jakby co tez moge pomoc
wy juz wszystkie pewnie spicie wiec poczytam co napisalyscie i odezwe sie jutro
milej PRZESPANEJ nocki dziewczyny zycze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry