makuc
Fanka BB :)
No to nadrobiłam jeszcze TO i OWO i juz teraz wsio wiem i moge pisac i pisać 
;-)
SARISKA platrofma wiracyjna? nieźle, nieźle
ciekawe czy jakies rezultaty będa? hmmm tak sobie przypomniałam, ze chyba IDA na 'wibro maksy" chodziła? ciekawe czy poskutkowały?
IDA thx za przypomnienie metody. 3-5-7
coś mi się zdaje, że przy 5 już litrami alko sie lal będzie. A co do "sprawdzonych żródel (innych)" to, że przepraszam kogo masz na myśli jak nie nas?
zdrada? buuuu. poza tym jak weny brak skoro post słusznej dlugości? 

EMIŚ ano długi, długi
i widzę, ze nie tylko u nas spacer przestał być ze spaniem równoznaczny. Teraz Alicja chociażby oczy na zapałkach mieć miała to i tak w wózku blanociać nie budziet. Tylko szczaja. A hitem ostatnio wrony i duże psy sie stały.
KANIA super, że nocka dla Ciebie udana i przespada. Te dyżury dot. wstawania do dziecka to jednak świetny pomysł, gdyż jest nadzieja że co 2. dzień się człowiek wysypiać będzie. Co do teściowej to z tym zlaniem jednak nie tak prosto. D. jest zatrudniony u niej w firmie i pi***teraz mu pensje mniejszą o 500 zł dała z informacją, że musi swoje kredyty pospłacać i że jakieśtam dodatkowe wydatki ma i że mu w tym miesiącu więcej dać nie może
tak więc D. musi się z mgr streścić, żeby innej pracy szukać, bo takie numery to przegięcie. br. poza tym taboret ma jeszcze czelność fochy strzelać, że jej na zapyziałej wiosce teraz odwiedzić nie chcemy [ma urlop]... ech.
KROMA gratki dla Arka [zębowe plus nowych umiejętności!]
DZIULKA teraz to już tylko krok do raczkowania na podłodze. zobaczysz.

;-)SARISKA platrofma wiracyjna? nieźle, nieźle
ciekawe czy jakies rezultaty będa? hmmm tak sobie przypomniałam, ze chyba IDA na 'wibro maksy" chodziła? ciekawe czy poskutkowały?IDA thx za przypomnienie metody. 3-5-7
coś mi się zdaje, że przy 5 już litrami alko sie lal będzie. A co do "sprawdzonych żródel (innych)" to, że przepraszam kogo masz na myśli jak nie nas?
zdrada? buuuu. poza tym jak weny brak skoro post słusznej dlugości? 

EMIŚ ano długi, długi
i widzę, ze nie tylko u nas spacer przestał być ze spaniem równoznaczny. Teraz Alicja chociażby oczy na zapałkach mieć miała to i tak w wózku blanociać nie budziet. Tylko szczaja. A hitem ostatnio wrony i duże psy sie stały.KANIA super, że nocka dla Ciebie udana i przespada. Te dyżury dot. wstawania do dziecka to jednak świetny pomysł, gdyż jest nadzieja że co 2. dzień się człowiek wysypiać będzie. Co do teściowej to z tym zlaniem jednak nie tak prosto. D. jest zatrudniony u niej w firmie i pi***teraz mu pensje mniejszą o 500 zł dała z informacją, że musi swoje kredyty pospłacać i że jakieśtam dodatkowe wydatki ma i że mu w tym miesiącu więcej dać nie może
tak więc D. musi się z mgr streścić, żeby innej pracy szukać, bo takie numery to przegięcie. br. poza tym taboret ma jeszcze czelność fochy strzelać, że jej na zapyziałej wiosce teraz odwiedzić nie chcemy [ma urlop]... ech.KROMA gratki dla Arka [zębowe plus nowych umiejętności!]
DZIULKA teraz to już tylko krok do raczkowania na podłodze. zobaczysz.
Ostatnia edycja:
a ja bawie się z Patrykiem w dużym pokoju żeby sobie chłopina pospał, wczoraj troszke posiedzieliśmy bo najpierw byli znajomi z zaproszeniem na ślub, a potem przyjechał jeszcze brat mojego małża z żoną i synkiem ... było bardzo miło
wypiłam aż 3 piwa 

dlatego coraz częściej zastanawiam się nad alternatywnymi metodami usypiania ... narazie jest ich zero 

wczoraj piękne słoneczko, gorąco a dzisiaj szaro buro i ponuro :-(
oj u mnie też 3 piwka to chyba ostatni raz ze 2 albo 3 lata temu były grane i musze przyznać że zakręciłam się nieźle, chociaż równie szybko mi z głowy wywietrzało ;-)