renata borysek
Fanka BB :)
dziulka a na jakim programie to masz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nockę z niedzieli na poniedziałek też miał koszmarną. Aż na szybko przemeblowałam sypialnię, by móc z nim spać
(całą noc pilnował czy jestem obok). Wczoraj już było odrobinę lepiej, chociaż zasypiał średnio fajnie. Powoli mam dość i coraz bardziej tęsknię za pracą, bo tam odrobinę odpocznę. Poza tym wykorzystuję ładną pogodę i od niedzieli siedzę nad jeziorem (w zeszłym tygodniu też odwiedzałam kąpieliska). Małża w poniedziałek wypuścili ze szpitala, więc przynajmniej się o niego nie martwię. Oczywiście w domu go nie ma, bo chociaż nic nie może robić, to trzeba pokierować towarzystwem
Ja psychicznie nastawiam się na powrót do pracy. W poniedziałek pół dnia spędziłam na badaniach okresowych. Jutro chcę odwiedzić moją dyrekcję zapytać co ciekawego zamierza mi dać w tym roku. Jeszcze tylko zaświadczenie od gina i mogę wracać. Aaa, co lepsze na miły początek teściowie (mają pilnować młodego) zadzwonili mi kilka dni temu, że wyjeżdżają sobie na tydzień z początkiem września
Mało mnie szlag nie trafił. Im się trafia okazja, więc szkoda jej nie wykorzystać
Co kogo interesuje co zrobię z dzieckiem!!! Dobrze, że przynajmniej moi rodzice są bardziej odpowiedzialni. Mieli w tym czasie jechać na wczasy. Zrezygnowali, bo początek roku, trzeba się zająć moją Zuzią, ja mam więcej roboty, itp. Gdyby nie to byłabym ugotowana.
Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło. Gratuluję darmowej wizyty u dentysty. Nic tylko zachodzić w ciążę, by wyleczyć uzębienie 
Oj zatęsknisz jeszcze za czołganiem córuni. U nas teraz zero spokoju. Jak jesteśmy na plaży, nie ma szans by Wojtek siedział lub leżał, bym nie biegała za nim- do wody i z wody. Tak w kółko setki razy
Czasami ma ochotę przejść się kawałek a potem znowu zawraca. Plecy mi już odpadają, paluchy mam powyciągane, bo się na nich wiesza. Zazdroszczę ci tego leżenia Leane 

Ze spodniami mam to samo, jedne jeansy miałam 7 lat, aż się przetarły tak, że nie nadawały się do chodzenia. Z brzuchem ten sam problem, co z tego że ćwiczę codziennie jak i tak zjem coś i mnie wybula:-( na wadze nie spadła od 2 tyg ani kreseczka :-( Jak nocka??? U mnie lepsza niż wczoraj, ale to mąż dziś miał dyżur więc normalka (już mu dziś powiedziałam, że jak On ma dyżury to Oliwka obudzi sie raz albo dwa a jak ja to wiecznie spazmy). Kochana może gdzie z tyłu Michalince ząbki wychodzą???roxi, ja przed ciążą mogłam jeść co i ile chciałam - spodnie nosiłam te same aż pękały na szwach ze starości (już tak mam że jak pokocham jakieś dżinsy to niech się wali pali nie zamienię na żadne inne), a teraz co? swoją wagę mam od kwietnia (a 20kg w ciąży przytyłam), biodra "stare" a w pasie nie dopnę żadnych starych spodni... i jak tylko COKOLWIEK zjem to bebech mi wywala jak stąd do Japierdziu
no ale mi się wydaje że to puchnięcie po jedzeniu to rozlazłe mięśnie i tyle...
alarmy już były 2...córcia chyba tatusia przestała kochaćboszzzzzzzzzzzzz, może jakiś ząb w końcu wylezie?!?!?!?!?!
Miłego dnia życzę wszystkim :-)
normalnie szok... a urodziła się mniejsza od Agusi. następna rzecz jaka mnie rozczuliła to to, że od razu uśmiechała się do nas tak ślicznie a podobno nie do każdego tak się śmieje. no słodzizna jak nie wiem co. no i na zdjęciach wyglądała jak mały pulpecik a tu się okazuje, że to całkiem szczuplutka dziewczynka choć grubsza od agusi ale większość dzieci jest od niej grubsza
byłam ciekawa jak dziewczynki na siebie zareagują i się di siebie uśmiechały, dotykały wkładały rączki do buzi
no przecudny widok. Agusia nawet zazdrosna nie była jak ją na rękach miałam i się nią zajmowałam. nawet zabawki jej przynosiła:-) naprawdę było super. teraz pewnie dopiero jutro przyjadą bo są tu na 2 tyg a potem wracają do siebie...