reklama

Październikowe Mamy 2010

posmarowałam Tormentiolem. Maść dość słynna że niezabezpieczna ale tu patrze by szybko mineło. Zresztą pediatra jeszcze w szpitalu niunie smarowały jak miała odparzenie, do którego zresztą same doprowadizły. Wtedy jej jeszcze nie miałam.

Teraz lece spać bo czuje że mnie czeka ciężka noc. Przed chwilą w ryku zmieniłam pieluszke bo troche zrobiła. Przynajmniej woda nie leci tylko normalna kupka.

reklama
Witam sie wieczorkiem na chwilke tylko bo niestety ale chyba sie przeziebilam:szok::wściekła/y: Pierwszy raz od paru lat :baffled: narazie katar i bol gardła ,zobaczymy jak to dalej sie rozwinie.Ale chyba synkowi przechodzi Więc jakieś plusy sa.

Byliśmy dziś u tej pary co niedawno poznaliśmy i było super!!!!W koncu normalni ludzie:-):-) Ona jest w 23 tyg ciazy wiec mamy wiele wspolnych tematow:-)

No to uciekam sie wygrzewać
Milego wieczoru

Dobranocka trzymam za ciebie kciuki i za to,żebyś miała łatwy i szybki poród!!

Hejka ja dosłownie na chwilunie....nie udało mi się wszystkiego nadrobić niestety:((( z czasem wolnym u mnie ostatnio kiepsko...dopiero teraz usiadłam a już tak póżno, że tylko do spania trzeba się szykować:(((
dobranocka powodzenia i obyś ekspresowo urodziła Wojtusia:))))
Iduś super Ineczka już śmiga....wzruszyłam się że hej:))
sheeney dużo zdrówka.....kuruj się i wracaj szybciutko do zdrowia......

Więcej nie pamiętam.......mam nadzieję, że mi wybaczycie............może jutro uda mi się coś więcej naskrobać.
dobrej nocki buźka:****

witam wieczorem:))) no wiec dzien na pelnych obrotach bo gruba oczywiscie nawalila z robota wiec w poneidzialek bedzie 3 wojna swiatowa tudziez morderstwo na miejscu pracy bo jak ja dopadne to wyleci z rykiem z roboty bo juz mam dosc!!!

poza tym dzisiaj w poludnie usmialam sie jak nie wiem z mojego dziecia:))) ugotowalam jej danie i zmiksowalam: indyk, ziemniaki 2, marchewe,por i jak nioslam (w foteliku juz byla) to mloda nagle z lzami w oczach i placzem na koncu nosa " mama mama mama!!!!!!!!!!!!!!!!" i ton glosu " prosze daj mi jesc ale to szybko! bo sto lat nic nei jadlam!":)))))))))))))) ubaw jak nei wiem. wciagnela porzadna miche:)))

z tatusiem zrobili w pokoju przewrot majowy- fotka na glerii.... szczeka mi opadla. jak wrocilam zp racy to mldoa byla jeszcze w kapieli i jak mnei zobaczyla to juz nie chciala sie kapac tylko zaczela jeczec mezowi ze koniec ze do mamy. no i nakarmilam ja a potem wzielam na przytulaski na kolanka:)) laduje mi paluchy do buzi jak pytam gdzie mama ma oczko, nosek, buzie??? ale pokazuje fajnie:))) najlepiej buzie lubi pokazywac (bo ja gryze wp aluchy). poza tym maz nauczyl ja po francusku " popiesc -poglaskaj" no i jak tak pwoiedzial " poglaskaj mame" to Leane glaskala mnie po klacie , cyckach i brzuchu i rece:))))))))))))))))))))))) a potem................. pokelpala jak stara kobyla!!!!!!!!!!!!!!!:))) normalnie padlam:))) ogolnie pogadala se ze mna, glascze mnei i rozmawia po swojemu:))) szok:))

mała mi zazdroszcze takiej obsługi. Jak ja bym chciała aby teraz ktoś przyszedł i mi zrobił obiadek. Chyba skonczy się na zakupionej dzisiaj zupce chińskiej.

Właśnie wyjełam młodej mate edukacyjna której nigdy nie tolerowała. Odczepiłam tylko pałąki i bawi się na macie tulać co jakiś czas głowę biedronki
ja tez odpielam palaki i sluzy to teraz na podlodze jako kocyk do zabawy:))) a przy okazji wspolczuje ci przebojow zdrowotnych z Laurcia :*
dawidowe a ja cesarkę, a konkretnie czas po niej wspominam rewelacyjnie, czułam się wyśmienicie i za nic nie chciałabym przechodzic męczarni dziewczyn po naturalnym :-) Kwestia organizmu chyba :-)
ja po cc smigalam po calym szpitalu z Leane w ramionach, mimo ze mnei ciagnelo (tylko przy wstawaniu i kladzeniu sie). a po powrocie do domu pierwsze co to podlogi pomylam....:)
MAKUC lofffciam cie mocno:))))
RYSIA no to nieweslo jak tak wymiotuje. nie zezarl jakiegos kwiatka???? bo neiraz ludzie choduja difenbachie a t o trujace jak cholera.
DOBRANOCKA najwazniejsze ze wszystko w porzadku i zycze porodu expresowego:))

a dzisiaj w sklepie poznalam babke ktora rodzila w tym szpitalu co ja, tylko ja rodzilam 27.09 o 9.51, a ona dzien przede mna o 23.30. i tez ma dziewczynke. i ani jednego zabka mloda nie ma jeszcze. ona zdziwiona byla jak mowilam ze Leane ma 6.

a poza tym to tak strasznie kocham mojego kluseczka ze szkoda ze spi:)))

no i jeszcze wrzucam fotke mojego talerza s salata na kolacje:)))

170920112662 (800x600).jpg
zezarlam to wsyzstko:)))))))))))))))))))))) a teraz pije piwko i kinder bueno wlasnei wsunelam:)

HAPPY ja mam Bordeaux 2009 czerwone pisze ze z prestizowanej piwnicy, mniaaam:) ale piwko tez chleptam a co:)

a jutro mam dzien spokoju bo: nigdzie dupe nei ruszam poza ew. spacerem z mloda. spie do oporu, bo dzisiaj skocnzylam pozno a wp oneidzialek wstaje o 5.20. , zamiast obiadu robie raclette -HAPPY pewnie to znasz:))))))))))))))))))))))))) i ogolnie jutro to bedzie zabawa z Leane, komp, tv. ale rano nie wstaje nawet jakbym miala spac do 12h.

BETI najgorszy syf to rocznik 2008. my kupujemy 2007, 2009, 2010 i podobno winko z 2011 bedzie superowe. juz enolodzy mowia bo pogoda w tym roku sprzyjala winogrnom wyjatkowo. a kupilam wczoraj wino biale z Savoie i juz w lodowie siedzi i bedziemy jutro pic z raclette na obiad:))

reklama
Rany...no,przeczytałam wszystko,ale że Amelka wstała wyjątkowo o 6.00,to zajęło mi to 2 godziny,a pisac za bardzo też mi nie daje,bo chce na kolana do kompa:/...Wczoraj zasnęła bez problemów,ale późno,bo ok.21- tak spacerowaliśmy,bo wieczór był ciepły.no,a potem wreszcie udało się na spokojnie winko ottworzyc,bo pierwszego wieczoru nie dało rady.
Dziulka- my mamy "sciągę"- tabele w takim terminarzu podręcznym i tam jest fajnie to rozpisane,bo z podziałem na gatunki wina i roczniki- ale ,niestety,kończy się na 2009,więc dzięki za info o 2010 i 11:))))***.
Dawidowe-spróbuj olejem lnianym Laurce pupę wysmarowac- goi błyskawicznie.Biedactwo...moja Amelka też 2 dni temu tak miała,na szczęście już dobrze.
Natuś:***-telefon włączony ,dzwonić mogę,ale jeszcze smsów ani innych pierdołek nie rozpracowywalam- nie ma czasu;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry