reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxi czekam z niecieprliwością na te klarowne rzeczy ;-). I pogratuluj koleżance :-) i na drugą czekamy i żeby nie było moje dwie też rodzą na czasie i u jednej chłopczyk będzie a u drugiej dziewczynka i doczekać się nie mogę.
Margaritko co się Misiu u Ciebie dzieje? Co jamochłon wymyślił Wydawało mi się, że ją lubisz?? hmmm
Elwirka współczuję naprawdę szczerze współczuję Ci takich teściów i wiesz tak sobie myślę oni zawsze tacy byli??
Alicja kurcze ja myślę, że normlane, że masz takie myśli i odczucia. Ja jeszcze nie wróciłam do pracy a już jestem zazdrosna, że malutka z kimś innym bedzie :-( buuu. To się kłopotków nauczyła ;-) śmiesznie to wygląda nie ;-).
Kania Misiu myślę, że na katar to nic więcej. Choć Lolisza pisała, żeby z tym nasivinem uważać, bo zwęża naczynia kriwonośne. Ale woda morksa i majeranek myślę, że dadzą radę.

reklama
kania ja z tym nasivinem zauważyłam że jak małej taka sie woda lała z noska, normalnie mnóstwo jej było to jak odciągnłam fridą i psikłam dwa razy nasivinem do każdej dziurki to małej bardzo pomagało :tak: co jakiś czas smarowałam tą maścią majerankową (sobie też :-p wyglądałam jakbym była ugilana :-D ) i często dciągałam (mimo płaczów i protestów małej ale zrozumiałam że musze bo to dla jej dobra ). jak sie jej katarek zagęścił to leciałam otrivinem do każdej dziurki zeby go rozpuścić. I ładnie zeszło.

............................

no i sie info od roxi nie doczekam :-p

umykam lulu, taaa wiem że to pora dla 8 latków ale nie poradze, oczy mi lecą, hmmm może to przez to że małż wstaje o 4.30 i uparcie kładzie swój tel z budzikiem obok mojej głowy :confused2:

buziaki :****

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam, czytałam właśnie że nasivin max 3 dni można stosować.
Dziś dwa razy dostała, poza tym woda i majeranek naokrągło i latam za nią z pieluchą albo chusteczkami i wycieram, ściągam choć histeria na dwa osiedla.

Kroma każdy ma jakieś sposoby na godzenie ;-)
Ikaa29 dzięki :-)
Alicja otrivin?? Dobrej nocki.
Dawidowe co u Was? Laura wróciła do żłobka??? Sąsiada na szampana zaprosiłaś??? Lokatora znalazłaś?
Roxi wracaj szybko i pisz...

Nie ma to jak siedzieć na przeciw męża i ani słowem się nie odzywać.
Oliwia już jedną pobudkę zaliczyła więc czeka mnie nocka pełna wrażeń (dziś mój dyżur).

Ostatnia edycja:
Elwirka to współczuję. I szkoda, że jednak zgodziliście się, że to mieszkanie na nich :-( bo teraz tymbardziej im zależeć nie będzie
Smefrefka gdzieś Ty??
Kroma u Roxi to raczej nie drugi dzidziuś......................................tylko co oj ta Smerfeka czekam i czekam i zaraz pewnie odpadnę jak ALICJA :-(

Elwirka tulam..................... bo wiem dlaczego olać ich nie możecie. I powiem Ci, że ja naprawdę nie rozumiem jak oni tak mogą do wnuczki plecami(choć znam 1 przyapadek jak rodzice torchę się dzieci wyparli, a po śmierci żony tatuś zerwał kontakty z dorosłą córkę i synem i wnukami) mi by serce pękło jakbym miała się wyprzeć mojego dzieciątka :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry