reklama

Październikowe Mamy 2010

Suwaczkowe gratki dla Arusia i Kromy

U nas nocka tragedia! Mała się rozchorowała, odkąd się urodziła nie miałam tak ciężkiej nocki! Co chwila się budziła z płaczem taki nosek miała zapchany, frida szła w ruch i kropelki ale i tak się wybudzała. Jedynie w moich ramionach czuła się lepiej i zasypiała, ale jak ją odkładalam to po chwili to samo. Także jestem dziś na pół śpiąca :baffled: katar ma już bakteryjny, więc na 15 30 idziemy do lekarza, bo nie mam w domu już żadnych leków, którymi mogłabym ją podratować! Przy okazji zrobi mi bilans mojej rocznej panienki i ją zważy!
happy ty też dziś do lekarza? trzymam kciuki żeby było wszystko ok daj znać po!

reklama
Kania, dziękuję - czuje sie jak baba w końcówce ciąży, czyli średnio. Wczoraj mnie już tak rwało podbrzusze że nie wiedziała czy ogarnę, ale się położyłam i przeszło.
Paolcia, właśnie tak powiedziałam swojemu ginowi, ze jak będę tak grzecznie odpoczywać to jeszcze przenoszę tę ciążę, na co on spojrzał na mnie z byka i stwierdził tylko: taaaa, jasne.
Natolin, gratuluję Piotrusiowi ząbka!

Idę robić album Justyny, chcę skończyć przed roczkiem. Robimy w niedzielę jak nie urodzę.

hej dziewczynki:-)
nocka u mnie ok (albo taka se...bo pobudka o 6,a jak dla mnie to wciąż środek nocy;-)),pogoda za oknem fanastyczna (Natolinko dlatego przesyłam Ci trochę słonka:-)jeśli u Ciebie tak buro i ponuro).Miłoszek udał się na drzemkę,ja pije kaffke a później spacerek i po powrocie ostro biore się za sprzątanie (bo mapy po swoje chacie nie posiadam,a już z powodu syfu się po niej nieźle gubię:tak:).

Kroma gratki suwaczkowe dla Arka:-)
Beti dla Ciebie zdrówka no i oczywiście powodzenia na wizycie u lekarza:-)a co do zimy to ja też nie miałabym nic przeciwko by była taka jak teraz jesień...achh marzeeeenia:-)
Kania,Kroma,Margeritta fajne mata avatarki:-)
Elwirka biedna Oliwka,oby wszystko się unormowało z jej kupkami:-)
Maga zdrówka:-)
Natolinko wczoraj byłam u kumpeli na solarium więc ona została z Miłoszem,gdy ja czerpałam promienie "słońca",a dla zainteresowanych to przekułam se 4 dziurkę w uchu (więc nie tak tragicznie jeszcze) a w drugiej mam 3:tak:a co do spaceru to rodzinne to u Nas rzadkość bo mój Michał praktycznie cały czas pracuje i nie ma go w domu (ale żeby nie było,ja tam nad tym nie ubolewam):-)
Iduś super że z mężem pogadaliśta se tak jak trza a co do @ to może troszkę się spóźni i zdążycie jeszcze nie raz scementować waszą "rozmowę" w sypialni;-):-)aaa dajno linka do tych "wypaśnych" majciorów bo diety i sport u mnie niet a fajnie gdyby coś tam, coś tam w okolicach brzucha i boczków zniknęło jak za pomocą czarodziejskiej róźdżki:-D
Paolcia zdrówka dla Julki:-)
Dobranocka życzę Ci byś se jeszcze w niedziele poimprezowała na urodzinach córy a później możesz już iść rodzić.A co!!powodzenia w tworzeniu albumu:-)
Natolinko gratki zębulkowe dla Piotrusia:-)

a co do jedzenia to parówki Miłosz lubi a pasztetu nie próbowałam mu jeszcze dać...może dzisiaj wstąpie do sklepu i takowy zakupie i sprawdzę czy mu smakuje:-)

więcej ni pamiętam....

Edit: no i oto lista nieobecności Roxannka,Makucek,Sariska,Doris,Mała_mi,Sheeney,Nice,....dziewczęta nie obijać się nam:-)no i fajnie by było gdyby powróciła do nas jeszcze Czarodziejka na otwarty i już by było weselej...od dawien dawna nie było też na otwartym Elony,Aniawy,Rzutki,Magnolii,Elizabeneet,Przylaszczki,Cass,Elusi,Mili i wielu innych...WRACAJTA:-)aaa i miały z nami pisać jeszcze nowe mamuśki czyli Editek,Nancy i one też gdzieś zaginęły w akcji!!:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej z rana... dopiero wstalam a dziecko spi.... nocka wyjeta z zyciorysu :(((((((((((( mlodej chyba katar w glowie siedzi bo od 23h mielismy co chwile ryk, co sie polozyla spac to godzine pozniej ryk, wygladamy z mezem jak zombi, dostala lek przeciwbolowy a maz "odkurzyl" nosek, mowi ze nic wielkiego nie bylo w nim, to mu mowie ze siedzi w glowie i to mloda dobija najbardziej:((((((((((((((((((( oby do soboty przeszlo bo oszalejemy oboje....

ide teraz po chleb i robic szybko obiad. jak cos to bede wieczorem.

AHA!!!!!!!!!

KROMA ucaluj Arusia od Dziulencji!!!!!!!!!

MADELEIN- zloz najpiekniejsze zyczenia dla Wiktorka z okazji roczku, niech rosnie na duzego zdrowego faceta, pelnego milosci i madrosci:))

Dziulencjo zdrówka dla Leane a dla Was mnóstwo cierpliwości (nie szalejta za bardzo):-)

no i miałam chwile wolnego a tu takie pustki,nikt nic nie piszę dlatego zmywam się już stąd...ale do wieczorka jeszcze do Was wróce:-)

MIŁEGO DZIONKA:-):-)

reklama
A ja tylko na sekundke się przywitać :-) poszalałam na zamkniętym i wątkach pobocznych to na główny czasu zbrakło ;-) a teraz mąż się do kompa pcha, jednak ten jego urlop ma tez swoje minusy :rolleyes2::-p

kroma,
suwaczkowe gratulacje dla Arusia :-) wycałuj go mocno od cioci :*

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków!!! To chyba jakiś e-katar dopadł nasze dzieciaczki :confused::laugh2::baffled: nawet do Fr już dotarł :szok:

Do później ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry