reklama

Październikowe Mamy 2010

Hello

Ja tez tylko na moment , bo zamieszanie w pracy od rana.

kroma Najlepszego dla Areczka !!!! :happy:

Widze ,ze katary jesienne podopadały dzieciaczki. Słusznie roxi stwierdzila ,ze to jakis e-katar. Zdróweczka dla chorowitków!!!!

roxi wykorzystaj małża na tym urlopie :laugh2:

rysiak proszę odhaczyć , że pojawiona w dniu dzisiejszym ;-)

Buziaki

reklama
To e-wirusa chyba i ja podłapałam... Gardło mi siada, ale ważne ze Justyna już po katarku.

Leane, trzymaj się chorowitko kochana, zdowiej, bo mamuńcia Twoja nam z nerwów padnie i ze zmęczenia!

witam laski, widzę, że zmiany avatarów naszły, Rysia fajne skarpetki, margeritta, Kania, roxanka i makuc, mają w podobnym klimacie, Ida anielica i jeszcze happy widzę z fotką maluszka :)

i dzięki dla wszystkich za te gratulacje dla Arka, już dawno wycałowany został

Ja na chwilkę, byłam na angielskim, teraz dzieciaki oszalały dzisiaj, Arek dopiero teraz śpi na pierwszej drzemce, a ja idę się relaksować

Melduję się, mimo iż nikt nie wywoływał ;-)

Madlein nie wiem, czy Nas podczytujesz ale wszystkiego Naj Naj Naj dla Wiktorka !!!
Kroma gratki suwaczkowe dla Ciebie i Arusia, naumiałaś się coś dziś???
Moriam czekamy na jakąś foto relację z wypadu !!! Rzeczywiście powrót jak na Polskę przystało :-( Gratuluję córci ząbków i coraz to większej mobilności.
Dziulka zdrówka dla Leane !!!!
Happy a widzisz Amelkę taniec porywa ale tylko wtedy, gdy kuzynka jej śpiewa :-) Cieszę się, że zdrowa i wszysko ok :-) A Wam, rodzicom oczywiście zdrówka moc życzę. Oliwia też już próbowała paszteciku z cielęcinki, pychotka a parówek nie daję.
Maga zdrówka dla Ciebie !!!
Ika216 współczuję nocki i łączę się z Tobą w tym niewyspaniu.
Elwirka zdrówka dla Oliwii, ja podawałam mojej wodę koperkową, pomagało.
Paolcia, Nice zdróweczka dla Juleczki i Przemcia.
Roxannka to nie e-katar tyko e-wirus atakuje Nas wszystkich po kolei, najpierw nasze dzieciaczki a potem Nas samych. Ty się mężem nie zasłaniaj że Ci kompa okupuje tylko pewnie Cię tam za bardzo rozpieszcza i nie chce Ci się z nami siedzieć ;-)
Dobranocka zdróka życzę. To już tytlko bilet w jedną stronę dla Wojtusia masz :-) będę trzymać mocno kciuki, myślami też jestem z Tobą.
Rysia widzę, że Ciebie też naszło na zmiany tylko pod kątem zimowym ;-) Super !!! Ciepłe skarpetusie to podstawa !!!a jak skończysz u siebie ograniać to wpadnij do mnie.... eee to 4 dziureczka, czemu tak mało ;-)
Doris Ty znów przeciągiem??? tylko uważaj bo z przeciągów katar też się wykluwa tfu tfu...

Przeziębienia cd...na dodatek @ przylazła, więc cierpię podwójnie...

Dziulka to łączę się z Tobą w bólu, bo moja też ma gile do pasa :-( tak mi jej żal :-( do tego prawie 38 st. I takie oczka malutkie złzawione! Ahhhh czemu to ja nie jestem chora :-( pewnie i tak mnie dopadnie jak do pracy pójdę.

Rysia dzieki za pamiec i wywolanie:-)

Otoz jestem cały czas,podczytuje ale jakoś nie mam o czym pisać..:zawstydzona/y:,nic specjalnego sie u nas nie dzieje.Coraz czesciej podczas pierwszej drezmki Tomka spie razem z nim..

Wlaśnie wrocilismy ze sklepu z balonami i spinaczami do bielizny i bedziemy sie teraz nimi bawic:tak::-):-)

boszee dziewczyny ja to jestem jakaś wyrodna matka...dzisiaj włożyłam Miłosza do kojca i ryczał w nim jak najęty jakieś 15 minut a ja go nie wyjęłam,w ogóle ostatnio coś mi brak cierpliwości (nerwus ze mnie jak nie wiem co) i chętnie bym wyszła z domu i przez dłuższy czas nie wróciła bo to moje ogólne wkur.wie.nie napewno dobrze na niego nie wpływa.MAM DOSYĆ (nie jego a samej siebie)....:wściekła/y::wściekła/y::szok:

Kaniu nie wywyoływałam Cię bo wiem że Ty wciąż jesteś na straży bb i nie opinkalasz się w udzielaniu na nim wcale :-Dno i przede wszystkim za cierpienia podwójne,również podwójne życzonka zdrówka dla Ciebie:tak::-)
E-lonka no to jak pojawiałaś sie a początku weekendu to było to bardzoooo dawno temu (bo teraz zbliża się już kolejny weekend):-)

no nic uciekam pooddychać świeżym powietrzem bo Milutek usnął a jak wstanie to chce mu poświęcić trochę czasu bez złości...

reklama
Rysia każdy ma prawo do gorszego nastroju, a Miłoszkowi na pewno przez tą chwilę nic się nie stało. Wiele razy czytałam, że jak się jest złym to lepiej wyjść i zostawić na chwilę dziecko niż na nim odreagowywać.\
Masz rację, że już za chwilę kolejny weekend, a ja nawet nie zdaję sobie z tego sprawy. Czas mi strasznie ucieka. Od 2 dni chodzę niewyspana i nie wiem jak się nazywam. Dzisiaj szukałam wszędzie na biurku pisaka, a leżał przede mną. Chyba położę się na drzemkę razem z Laurą. W tym tyg chcę jeszcze załatwić badania okresowe. Do tego czeka mnie już małe co nieco do sprawdzania. A w ogóle to ja chcę wolne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry