reklama

Październikowe Mamy 2010

Halo dziewczynki melduje sie z ikei ;) siedze na meblach i czekam az malz obroci z 1 tura. Nssza wyobraznia nas niestety zawiodla ;). Teraz czekam na folie babelkowa to Was troche nadrobie taka mam nadzieje :)

reklama
KASIS, KAHAAA sto lat dla Waszych "maluszków"

Zobacz załącznik 403004

ja niby jestem ale moja razlazłość nie daje mi się dzisiaj na niczym skupić. D. pojechał godzinę temu do sklepu po składniki na obiad i co? i ja umieram z głodu a jego jeszcze nie ma :no: :wściekła/y::angry: ok. 17 idziemy do znajomych chociaż powiem Wam, że po wczorajszym intensywnym dniu jakoś wolałabym jednak w domu się zaszyć :sorry2:
DZIULKA WOW ale Ci pożegnanie zorganizowali. Fajnie! i wiesz we fr to chyba jednak klientela bardziej ludzko do sprzedawców podchodzi. Już sobie w pl takie akcje wyobrażam. Ludzie na bank zamiast lać ze śmiechu byliby zdegustowani i z szefostwem rozmawiać chcieli.
SARISA, DOBRANOCKA fajnie, że się meldujecie :*
RYSIA udanego weselenia się! szalejesz ostatnio Kobieto, szalejesz.
HAPPY cieszę się, że nocka znacznie lepsiejsza od poprzednich była. Wogóle to dopiero po Twoim poście zrozumiałam o co z tymi inicjałami millera kaman :zawstydzona/y::-p ale ze mnie pusta istota :rofl2::sorry2:
NAT mnie zmiana czasu tez przeraża. I nie martw się na zapas. proszę!
ROXI no to niezły hardcore Patryk tej nocy zafundował :baffled: oby dzisiaj już znacznie lepiej było! I udanego obiadku u teściowki życzę. Ech - nawet nie wiesz jak ja bym ze swoją tak dobrze żyć chciała.
poza tym ciekawe jak tam LADY i Madzik :confused: mam nadzieję, że temp. minęła. I coś KANII dzisiaj nie było jeszcze :confused::-(

Kasis, Kahha sto lat dla Waszych roczniaczkow :)
Dziulka fajowe pozegnanie w pracy. To teraz kciukasy za nowa :)
Nat ty sie wzrostem nie przejmuj, bo moje dziecie chodzi w bluzkach na 6_9 miesiecy a wa domalych to ona nie nalezy. Zdrowka i humor dzis okejos?
Happy baw sie dobrzedzis na spotkanku
Dobranocka mysle o Was i wiesz zazdraszczam Ci, ze masz Wojtusia
Makuc, Roxi a co z Waszymi humorami? caluski dla Was :)
Idus Ty dzis polujesz na ciuchy, buty i takie tam ehh zazdraszczam i pochwal sie. Aaa ja tez pilam wareczke i wcinalam chipsy czakalaka mniam miam
Komody opakowane wiec jechac mozna tylko transport dopiero jedzie ;)
Edit o jest transport spadam

Gorace pozdrowienia wszystkim mamuskom!!
ale sie tu pozmienialo!
Tesknie za wami, ale rutyna i pospiech dnia codziennego nie zostawiaja mi zbyt wiele czasu-i nie mam go na forum. A szkoda:((
Czuje sie do tylu ze wszystkimi dzieciowymi newsami:(

szczegolne pozdrowienia dla"STAREJ GWARDI":)
dobranocka-dla ciebie wieeelkie spoznoione gratki.

buzka dziewczyny!!!

Dziękuje za życzenia miłego spotkania...nie wiem,jak to będzie...gdy zadzwonił chwilę temu,miał łzy w głosie...martwię się:-(.Powiedziałam mu,że czekam,zeby zbierał tyłek i przyjeżdżał jak najszybciej...Ech...:-(Oby to nie było nic strasznego...

hej mamusie,
chciałam się zameldować,żebyście nie myslały że znowu tak nagle znikłam,ale jesteśmy teraz u moich rodziców i ja tutaj zostaję do środy tak więc staram się spędzić z nimi jak najwięcej czasu:-) . Poza tym musze mieć Łukasza ciągle na oku bo tutaj pełno nowych rzeczy dla niego i wszystko musi dotknąć, sprawdzić itp. Tak więc ciekawie jest, tym bardziej że mama ma takie nie za bardzo dzieciowe meble hehe:-D.
Chciałam tez prosić o trzymanie kciuków, bo jutro po mszy w kościele odprawiamy roczek dla rodziny!! Mam nadzieję że będzie super;-)

kahha, kasis gratki dla waszych małych męźczyzn!!:-)
dziulka widzę że pożegnanie kumpele Ci zrobiły superowe:-)

Kasis, Kahaaa sto lat dla Waszych maluszków.
Moriam u mnie podobnie z czasem i też nie nadążam za tym co się tu dzieje.
Kania głowa przestała boleć po apapie.

My właśnie wróciliśmy od teściów i lukam sobie na qchenne rewolucje. Dzisiaj byliśmy też na jednym cmentarzu i pozostały jeszcze 2.

reklama
Witam jeszcze raz sprobuje ''wbic''sie do was dziewczyny juz kiedys probowalam ale chyba po 2 postach odpuscilam nie pytajcie czemu sama niewiem nigdy nie udzielalam sie na zadnym forum czarna magia to dla mnie i stres ogromny!Jestem mama dwoch chlopcow Bartka 6 lat i Kubusia roczek i 3 dni dokladnie! Mieszkam od 4 lat w uk!kolekny raz prosze o przyjecie mnie do swojego grona!dzieki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry