makuc
Fanka BB :)
NAT oj tam ;-) takie pyszności nie odkładają się w postaci wiadomej ale jako pokłady większej cierpliwości/ radości itp.  odnośnie wypadku to widzę, że nie tylko ze mnie taka "gapa". Ja ostatnio Alicji podczas kąpieli na głowę słuchawkę prysznicową zrzuciłam
 odnośnie wypadku to widzę, że nie tylko ze mnie taka "gapa". Ja ostatnio Alicji podczas kąpieli na głowę słuchawkę prysznicową zrzuciłam
MAMAAGUSI a Ty to przez przypadek kopniaka wiadomogdzie drugi dzień z rzędu nie chcesz? ;-) i zgadzam się z NAT masz całkowita rację odnośnie tego co do DZIULKI napisałaś.
 i zgadzam się z NAT masz całkowita rację odnośnie tego co do DZIULKI napisałaś.
RYSIA "nie wiem" ????

odnośnie wypadku to widzę, że nie tylko ze mnie taka "gapa". Ja ostatnio Alicji podczas kąpieli na głowę słuchawkę prysznicową zrzuciłam
MAMAAGUSI a Ty to przez przypadek kopniaka wiadomogdzie drugi dzień z rzędu nie chcesz? ;-)
 i zgadzam się z NAT masz całkowita rację odnośnie tego co do DZIULKI napisałaś.
 i zgadzam się z NAT masz całkowita rację odnośnie tego co do DZIULKI napisałaś.RYSIA "nie wiem" ????

Ostatnia edycja: 

elona zdrowka dla daniela rysia oj biedny miloszek pewnie najedliscie sie strachu dobrze ze to sie tylko tak skonczylo:-) u mnie caly dzien dom pelen ludzi jestem padnieta:-(byla kolezanka z corka poszla po dziecko do szkoly i wrocila z dwojka caly dzien u mnie siedzieli ona ma ciezka sytacje w domu(przyglup nie maz)i przychodzi czesto do mnie zeby przeczekac jego awantury szkoda mi jej strasznie i tych dzieci.kubus dzisiaj znowu zrobil sam pare krokow mysle ze niedlugo bedzie juz smigal:-)w domu mam bajzel nawet niemialam kiedy posprzatac nienawidze tego bo niemoge sie na niczym skupic jak widze taki rozgardziasz
 elona zdrowka dla daniela rysia oj biedny miloszek pewnie najedliscie sie strachu dobrze ze to sie tylko tak skonczylo:-) u mnie caly dzien dom pelen ludzi jestem padnieta:-(byla kolezanka z corka poszla po dziecko do szkoly i wrocila z dwojka caly dzien u mnie siedzieli ona ma ciezka sytacje w domu(przyglup nie maz)i przychodzi czesto do mnie zeby przeczekac jego awantury szkoda mi jej strasznie i tych dzieci.kubus dzisiaj znowu zrobil sam pare krokow mysle ze niedlugo bedzie juz smigal:-)w domu mam bajzel nawet niemialam kiedy posprzatac nienawidze tego bo niemoge sie na niczym skupic jak widze taki rozgardziasz co tam jeszcze u mnie?chyba to wszystko!aaa zapomnialam zamowilam w pl sklepie zurawia wiec moze sie uda sprobowac tego waszego smakolyku!
co tam jeszcze u mnie?chyba to wszystko!aaa zapomnialam zamowilam w pl sklepie zurawia wiec moze sie uda sprobowac tego waszego smakolyku!