IDUS jak puszcze meza samego na ta impreze to bedzie mnei serce bolalo ze nie jestem z nim, a z drugiej strony dlaczego mam sie poswiecac i robic naprawde cos na co nei mam ochoty najmniejszej ?? wole szczerze z nim na ryby pojechac nawet o 4h rano niz na ta impreze. albo dac mu wolne neich sam jedzie sobie na ryby tak jak lubi, bo to jego pasja. jak pojedzie na impreze to na bank kaze mojej mamie przyjsc na noc do mnie bo sama w domu z Leane nie usne... bede czuwac jak pies. a cod o salonu to wiem ze neiraz mlodej sie cos przysni, bierzemy do salonu glizdusie i sie uspokaja i potem znosimy do wyreczka i no problemo. tera bylam nie ulegla i godzine trwalo jej "jajaj" i inne takie tam ale teraz jest cisza wiec chyba spi.
niech mi ktos powie co moje dziecko mowi tzn co to znaczy GIKA bo od wczoraj to slowko mowi i dzisiaj caly dzionek.... probowalam sie dowiedziec blizej i mowie zeby pokazala mi co to jest GIKA i kurna pokazala mi literki w ksiazce. ale to chyba nie to.....
niech mi ktos powie co moje dziecko mowi tzn co to znaczy GIKA bo od wczoraj to slowko mowi i dzisiaj caly dzionek.... probowalam sie dowiedziec blizej i mowie zeby pokazala mi co to jest GIKA i kurna pokazala mi literki w ksiazce. ale to chyba nie to.....

:-)