Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

melduje się mega wyspany MAQC. nocka przespana w całości z tym, że tylko przez Alicję, bo ja zasnęłam w salonie na podłodze [ponoć D. budził mnie nieskończoną ilość razy ale kazałam mu się odczepić
] i przebudziłam się przestraszona o 3 wnocy, że mnie porwali i w obcym mieszkaniu zamknęli. zanim zrozumiałam jak jest naprawdę to dobre 10 min. minęło. No a jak już się przebudziłam to później zasnąć przez kolejną godzinę nie mogłam. Ale nie narzekam
i chyba tyle o mnie.

i jeszcze jestem zezła, że HAPPY posta skasnęła i tyle. Młoda chalupe demoluje. Spadam.
A co się stało,żes na podłodze padła?% za dużo????

- bo ją "namówiłam" na to.A to dlatego,że Maksio ,który,jak Ty ,uczył się japońskiego,powiedział,że na początek lepiej właśnie na japońskim się skupić- dla nas,Polaków,o wiele łatwiejszy,jeśli chodzi o wymowę,bo z chińskim to już problem jest.Poza tym,z tego,co mi Maks mówił,bo ja się nie znam,to japoński jest właśnie świetnym przygotowaniem do nauki chińskiego- jak ktoś zagłębi się w japoński,to prędzej czy później musi i chińskim się zainteresować,bo alfabety japońskie wywodzą się właśnie z chińskiego.No,a poza tym,wiadomo,że im więcej języków znasz,tym łatwiej przychodzi nauka kolejnych(patrz nasza Dawidowe
).
.Baaardzo fajnie wspominam tamte czasy:-)
.Ja to "wiochmenka" jestem i już się nie mogę doczekać,kiedy wreszcie wyremontujemy nasze mieszkanko na wsi koło Kościana i tam wreszcie zamieszkamy
to aż strach się bać być llubianym przez ciebie jak ty tak to okazujeszMAMAAGUSI jak to za co?;-) za to, że Cię lubię
![]()

byś mi musiała taki procent z zysków odpalić że by ci się to nie opłacało chybamuszę odpisać normalnie
1) mamaagusi, ja pierdziu, to moze zostań moim wydawcą czy cuś?

jest. Dlatego ja autobusem z Alutką nie podróżowałam jeszcze. Pół biedy jak trafisz na niskopodłogowy i zero tłoku na przystanku. Natomiast jak chcesz w godzinach szczytu wsiąść to nie ma szans a) na to, żeby ktoś pomógł, b) żeby ktos przepuścił, c) żebyś się wogóle z wózkiem i dzieckiem zmieściła gdziekolwiek
poza tym brawa dla M. i cieszę się, że jesteś wyspana. W końcu teraz musisz wypoczywać jak najwięcej, żeby fasolinda się dobrze rozwijała. A właśnie - jak się czujesz? 

i aż mi głupio teraz.