reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

RYSIA o tak!! daj kurewnie dzicia w razie cos, niech na strazy stoi:)))))))))))

a swoja droga przysiegam wam ze jakby moj obecny maz mnie kiedykolwiek uderzyl lub wyzywal jak eks to jakbym mu pizgnela to by sie od sciany odbil i natychmiast walicha za drzwi! rozwod z miejsca. w zyciu nie pozowle na to co kiedys przezywalam. na szczescie odpukac: moj maz to chyba nagroda za moje cierpienie z lat 1999-2005. i mimo jego foachow to i tak go kocham jak czub!:)

reklama
No i po imprezce :-) Było bardzo fajnie, dzieciaki miały frajde z ok. 100 balonów które z mężem nadmuchaliśmy :rofl2: ostało sie tylko kilkanaście, głównie te które są podwieszone pod sufitem bo tylko tam dzieciarnia nie dosięgła :-p Niestety nie wszyscy dopisali, ale cóż ... kilka osób bardzo szybko sobie poszło, ale wiadomo nie da się wszystkiego przewidzieć :-( A tak poza tym super i tort i szampan Piccolo był :cool2: Patryk tylko jedną drzemke miał i to w dodatku rano, na drugą nie chciał się położyć, więc bałam się że bedzie maruda, ale pięknie i w dobrym humorze dotrwał do 19 :-) no i dzisiaj miał prawdziwe święto bo położył się bez mycia :rofl2: taki był padnięty że zasypiał przy przebieraniu :-p Ale ciesze się że już jest po i cisza i spokój ;-)

natolin,
idż idź na film, moim zdaniem warto, a dla ciebie pewnie nawet pare sekund z boskim pawłem bedzie cenne :-D;-)

kroma, jak już pisałam wcześnie, naprawde polecam ten film :tak: chociaż wiadomo, każdy ma inny gust i jeden powie że super a drugi że kicha ;-) Ja jestem pod ogromnym wrażeniem :-)

wioli, doczytałam ... ty się nie gniewaj że ciebie nie wymieniłam, ja to pisałam z pamięci więc i tak cud że więcej dziewczyn zażalenia nie napisało ;-) a ty raczej od niedawna z nami piszesz, więc jeszcze twój nick w pamięc mi sie nie wbił :sorry: ale ja tęsknie za całym forum :tak:

rysia,
współczuje nocki, znam takie bo sama nieraz kłade się o nieludzkiej porze a synek urządza sobie pobudki co 5 min :baffled: Proponuje wysłać gdzieś Miłoszka i Patryczka razem, a my najpierw sobie posiedzimy przy drineczkach a potem wyśpimy się za wszystkie czasy :-):rofl2:

renatko, wszystkiego co najlepsze w dniu imieninek :-)

kahaaa, duuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka kochana :*

emiliab
, u nas w rodzinie też od niedawna taka decyzja, co do prezentów świątecznych, została podjęta :tak: tylko dla dzieci bo inaczej można by było zbankrutować a i tak dla dzieciaczków rzeczy nie są zbyt tanie na ogół :baffled:

ikaa,
zdrowia życze twojemu S! A mój mąż chrapie na kanapie, tradycyjnie zresztą ;-) więc z molestowania nici chociaż on zawsze to ma w planach :-D

No i witam nową mamusie, olena witaj :-) tylko bardzo mnie martwi to co napisałaś :-( nie powinno tak być :no:

Chyba zaraz skieruje się w strone łóżka bo nie wiadomo o której moje dziecie bedzie chciało się ze mną zobaczyć, rano czy jeszcze w nocy :happy:

Roxi bardzo a to bardzo podoba mi się Twoja propozycja,ale coby nasze dzieci miały jakąś opiekę to wyślemy je ze swoimi chłopinami a my sobie poszalejemy jak to już napisałaś:)a tak poza tym to super że imprezka się udała i Patryś zadowolny:)

no nic jak już wszystkie uciekacie to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam dobrej nocy...a ja sobie jeszcze trochę posiedzę (z musu a nie z chęci)...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
elona poczekalam teraz sobie dopiero piffkuje a czemu mikolaj nie przyjdzie?
emis u nas zawsze kazdy dla kazdego cos kupuje po swietach pozniej echo w potrfelu
olena musisz dac mezowi ultimatum ale takie ze zda sobie sprawe ze mowisz serio bo moze on mysli ze pogadasz sobie i ci przejdzie
elona doiczytalam moj bartek tez ostatnio nie zasluzyl na mikolaja ale bedzie napewno bo szkoda mi go troche
dziulka mysle ze leane miala na mysli''matka koncz to robote bo łolaboga''
olena doczytalam nie daj sie bic dziewczyno nigdy nie zaslugujesz na to nikt nie zasluguje boze ja to dostaje nerwow odrazu gdyby ten twoj maz wpadl w moje rece to bym go rozszarpala a co rodzina na to nikomu nie mowilas nawet mamie?
roxi ja zartowalam nie przejmuj sie

ja sobie piwkuje nadrabiam bb i gadam z kolezanka na skypie wszystko naraz cisnienie mi podskoczylo do 200chyba bo jak slysze o tych babskich bokserach to mnie roznosi moj k jak by mnie uderzyl to na spiaco bym go zabila olena trzymaj sie kochana i nie pozwalaj na to jestem z toba myslami

Hej
Jeszcze wszystkie śpią dzisiaj???My do 8,za oknem biało wszystko tak zmrożone,słońca nie widać w ogóle,inwentury ciąg dalszy także i dziś sami zostajemy.Chyba się umówię na jakąś kawkę w kawiarni kolo poludnia co by w domu nie przesiedziec cały dzień.

Olena siedzisz mi w głowie teraz cały czas.Ty już w pierwszym poście chyba pisałaś że przez problemy małżeńskie usuwałaś tu konto czy coś.Pomyśl o tym co Ci tu wszystkie piszemy.Nie licz na poprawę i nie łudź się że coś się zmieni.Tylko Ty możesz coś z tym zrobić aby i Tobie i dzieciom żyło się lepiej.

dzien dobry dziewczynki,gdzie jestescie wszystkie?

renata to zycze dobrej kawki;-)
rysia jak nocka udalo sie pospac?

ja dospalam do 7 poszlam spac o 2 ledwo zyje rozmawialam z kolezanka na skypie i troche nam zeszlo az tu 2 na zegarze tylko ze ona jeszcze chrapie a ja:no:

reklama
witam, dzisiaj chyba ze 4 pobudki w nocy z czego 2 na jedzenie.
Olena powiem tak. dla mnie takie coś nie ma usprawiedliwienia. ja mam w dalszej rodzinie podobne przypadki i wiem jak t się kończy dlatego powinnaś jak najszybciej coś z tym zrobić żeby się uwolnić od tego człowieka

Do góry