No i po imprezce :-) Było bardzo fajnie, dzieciaki miały frajde z ok. 100 balonów które z mężem nadmuchaliśmy

ostało sie tylko kilkanaście, głównie te które są podwieszone pod sufitem bo tylko tam dzieciarnia nie dosięgła

Niestety nie wszyscy dopisali, ale cóż ... kilka osób bardzo szybko sobie poszło, ale wiadomo nie da się wszystkiego przewidzieć :-( A tak poza tym super i tort i szampan Piccolo był

Patryk tylko jedną drzemke miał i to w dodatku rano, na drugą nie chciał się położyć, więc bałam się że bedzie maruda, ale pięknie i w dobrym humorze dotrwał do 19 :-) no i dzisiaj miał prawdziwe święto bo położył się bez mycia

taki był padnięty że zasypiał przy przebieraniu

Ale ciesze się że już jest po i cisza i spokój ;-)
natolin, idż idź na film, moim zdaniem warto, a dla ciebie pewnie nawet pare sekund z boskim pawłem bedzie cenne

;-)
kroma, jak już pisałam wcześnie, naprawde polecam ten film

chociaż wiadomo, każdy ma inny gust i jeden powie że super a drugi że kicha ;-) Ja jestem pod ogromnym wrażeniem :-)
wioli, doczytałam ... ty się nie gniewaj że ciebie nie wymieniłam, ja to pisałam z pamięci więc i tak cud że więcej dziewczyn zażalenia nie napisało ;-) a ty raczej od niedawna z nami piszesz, więc jeszcze twój nick w pamięc mi sie nie wbił

ale ja tęsknie za całym forum
rysia, współczuje nocki, znam takie bo sama nieraz kłade się o nieludzkiej porze a synek urządza sobie pobudki co 5 min

Proponuje wysłać gdzieś Miłoszka i Patryczka razem, a my najpierw sobie posiedzimy przy drineczkach a potem wyśpimy się za wszystkie czasy :-)
renatko, wszystkiego co najlepsze w dniu imieninek :-)
kahaaa, duuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka kochana :*
emiliab, u nas w rodzinie też od niedawna taka decyzja, co do prezentów świątecznych, została podjęta

tylko dla dzieci bo inaczej można by było zbankrutować a i tak dla dzieciaczków rzeczy nie są zbyt tanie na ogół
ikaa, zdrowia życze twojemu S! A mój mąż chrapie na kanapie, tradycyjnie zresztą ;-) więc z molestowania nici chociaż on zawsze to ma w planach
No i witam nową mamusie,
olena witaj :-) tylko bardzo mnie martwi to co napisałaś :-( nie powinno tak być
Chyba zaraz skieruje się w strone łóżka bo nie wiadomo o której moje dziecie bedzie chciało się ze mną zobaczyć, rano czy jeszcze w nocy