reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
podobno wlasnie hormonami. jesli jest nieleczona moze spowodowac bezplodnosc. na jednym z forum francuskich czytalam relacje dziewczyn ze z hormonami niektore w kilka mcy sie pozbyly.

MAKUC ale ze mnie burak!! nie wiem o czym piszesz...alem zacofana....

dziulus mnie to chyba wszystkim juz leczyli jedyny moj odpoczynek od endo to byla ciaza od pierwszego @ zaczelo sie znowu,to wraca jak bumerang

WIOLI moze idz do jakiegos normalnego gina i moze akurat pomoze??? juz sama nie wiem...

MAKUC ja wiem ze jest taki portal PUDELEK (nie zagladalam tam nawet tylko znam z opowiadan) i ze podobno to jest "pod psem" jak stad do wiednia.

a aaaaaaaaaaaaaa jutro wieczorem mnie nie bedzie bo jedziemy na ta impreze.... ale sie qrwa cieszeeeee :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wolalabym chyba Leane nosic cala noc na rekach!

a tak wogole to chyba mlodej trzonowki beda wylazic bo laduje tam lapy i najlepiej chyba to kupie jej kosc do obgryzania bo wszystko by gryzla wlasnie i to po obu stronach. bez czopka na noc nie ma opcji. nie widzialam jeszcze zebiskow ale cos mi sie zdaje ze to beda te duze zeby z tylu, czworki czy cus....

dziulka dzieki ale troszke juz wiem o tym moze z czasem cos sie ruszy w medycynie zreszta dzieci juz mam a to najwarzniejsze!

lece juz spac dobranoc wszystkim

no ja jutro na ranooo!!! musze spadac tez do lozia lulu:)))) jakby jutro nie dalo rady to w niedziele bede. jak cos sie dowiecie o OLENIE to pliiizzz napiszcie mi sms co i jak!!!! pliiiiiiiiiiz:))

spadam!:)

Happy - a ja Cie juz widze na wizytowym...o takiej porze???? Co tym razem, znow bezsennosc czy Amelka tym razem? Mam nadzieje, ze sie jeszcze polozysz, bo przeciez taka godzina nieziemska u Was jest! :-D

Ale wiesz, przyznam sie tez do czegos - u mnie godzina 22:30 a ja jeszcze smaze placki ziemniaczane! :szok: Sama sie sobie nie moge nadziwic, ze jeszcze w piatek wieczorem mam wene taka na gotowanie. Zazwyczaj o tej porze w piatki to juz zdechla leze w trakcie jakiegos filmu :rofl2: W sumie w tym tygodniu to nawet fizycznie sie czuje niezle, tylko psychicznie gorzej troche. Ale juz tez chyba powoli wracam do siebie.

W pracy dzisiaj wielka frustracja. Wszyscy sie zmowili, zeby mnie wkurzac. Zauwazylam, ze oskarzenie mnie o brak profesjonalizmu to najgorsza dla mnie obelga i dziala jak plachta na byka. Zwlaszcza jesli oskarzenie jest bezpodstawne, tak jak dzisiaj.

Happy, dzieki za ten przepis rybny :-) Popieram Nat, wrzuc na kulinarny. Narobilas mi smaka na rybke, zwlaszcza ze ja umiem tylko kilka potraw rybnych. A Twoj przepis wyglada pysznie!

Makuc, Nat i Roxi, dziekuje Wam za zaufanie w sprawach zawodowych. Bardzo mi milo, chociaz i tak jakos mam kaca w kwestii calej tej sprawy... Mam wielka nadzieje, ze sie wszystko ulozy pomyslnie.

Widze, ze rozmawialyscie o antykoncepcji. Moja sytuacje juz w wiekszosci znacie, pamietam ze kiedys o tym pisalam na odpowiednim watku. Mnie bardzo odpowiada typ zabezpieczenia, ktory prawie cala odpowiedzialnosc zrzuca na faceta :-D U nas sie sprawdza bez zarzutu.

No dobra, ide tymczasem, czas sie polozyc. Placki wyszly mi pyyszne, tak samo jak i gulasz pomidorowy...mniamm! Malzowi tez bardzo posmakowalo :happy:

Dobranoc, jutro napisze wiecej. Happy, a Ty do lozia marsz! :-p
P.S. Widze, ze juz wstawilas przepis - dzieki! Czy to oznacza, ze juz rozpoczelas dzien?

Ostatnia edycja:
Helou,Eliza:-).
Ano jakos ostatnio moje dziecko domaga się jedzenia równo o 4.00:szok::no::baffled:.Jak w zegarku....
a ja siedze,"wertuję " wątek "fteiwefte" i mysle o Olenie....​Zaraz zbiorę się,by coś napisac...

reklama
No to wspolczuje takiego "rannego ptaszka". Ja na szczescie juz zapomnialam co to znaczy wstawac w nocy nakarmic dziecia (bo czwarta to dla mnie noc!) ;-) Jutro mam nadzieje pospac, bo malz ma dyzur. Chociaz Adasiek i tak ostatnio sypia nawet do 8:30 w weekendy, jak go nie budzimy, wiec nie jest zle.
Tym samym chyba odpowiedzialam na pytanie Makucka dawno dawno temu: tak, mamy z mezem dyzury w weekendy, on wstaje w soboty a ja w niedziele.

A tak przy okazji, Makuc, to nie napisalas co tam sie dzialo u Ciebie niefajnego. Mam nadzieje, ze zla passa w koncu minie i ze humor wroci.

Happy, ja mam podobne mysli, powiem szczerze... :-(
A kiedy teraz znowu M. przyjedzie? dopiero na Boze Narodzenie?

Chyba ide spac, bo leze juz od dawna...;-)

Do góry