reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolin ona nie miala Aniolek cos tam cos tam...:sorry:
Tak w ogole to dzien dobry..
I juz znikam bo mam dziecko marudne od rana i sie domaga ciaglej uwagi...

reklama
zatoki mnie dopadły, a oprócz tego trochę też i gardło. We wrześniu jaki mi lekarz przepisał antybiotyk, bo zatoki tez w złym stanie to stwierdzilam co on mi tu truje i nie wzielam. A teraz poszlam do laryngologa i to samo stwierdzila, wiec teraz grzecznie biore lekarstwa i mam nadzieje, ze bóle głowy miną na jakiś czas. Laura zdrowa i zastanawiam się kiedy z nią na szczepienie jechać, bo wypadałoby. Daniel ma suchy kaszel czasem brzmiący jakby chciało się tam coś oderwać i ostatnio narzekał, że go gardło boli, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Męża ostatnio też coś brało, ale przeszło. No to tyle o stanie zdrowia rodziny ;-) Ogólnie nie najgorzej. Kania L4 mam do końca tygodnia. Jakoś kiepsko się z tym czuję. Z jednej strony cieszę się, że posiedzę w domu, a z drugiej czuję, że zawiodłam i robię problem w pracy. Ech głupia jestem.
Zapalenia zatok współczuję, ja jadłam antybiotyk przez 14 dni, oby szybko przeszło a co do pracy to nie raz miałam podobne odczucia... Zdrówka dla Daniela i profilaktycznie dla Laury coby przed szczepieniem się nie dała, i mężowi.
Natolin piękna lista obecności, ciekawa jestem ile dziś mam podpisze tych, których dawno nie było.
Sheneey to jak marudka uśnie to daj znać jak tam Twoje bóle głowy i zatoki???

kania - co to rafelek?

Ja też nie wiem co to jest (znam rafaello bez pieczenia na krakersach - może to jest to samo?) więc pędzę na kulinarny

A pamiętacie - "stare" mamusie szczególnie taką dziewczynę, właśnie nie pamiętam dokładnego nicku, ale mieszkała pod Wawą chyba z mężem i jego rodzicami i miała problem z teściami, a mąż nie chciał z nią mieszkać mimo iż miała mieszkanie w Wawie. No i pamiętam też, że jej dziecko było takie, że tylko z nią chciało być.

Ona się chyba odezwała parę miesięcy temu i pisała, że kupili dom pod warszawą, więc nie będą mieszkać u teściów, a mąż będzie miał co chciał, ale głowy nie dam że tak jest, bo ja zawsze wszystko mieszam, a po drodze połowę zapominam.... :zawstydzona/y:

Justynie wyrósł właśnie 11 ząb (kolejna czwórka) więc usprawiedliwione jest jej pójście spać wczoraj o 18:10. Całe szczęście (jak dopilnuję południowej drzemki) chodzi znowu normalnie spać (około 19:00). Wojtek ma już mniejszy katar i ładnie sobie śpi - z nudów myślę co by tu na imieniny machnąć :-)

Ja też nie wiem co to jest (znam rafaello bez pieczenia na krakersach - może to jest to samo?) więc pędzę na kulinarny
Justynie wyrósł właśnie 11 ząb (kolejna czwórka) więc usprawiedliwione jest jej pójście spać wczoraj o 18:10. Całe szczęście (jak dopilnuję południowej drzemki) chodzi znowu normalnie spać (około 19:00). Wojtek ma już mniejszy katar i ładnie sobie śpi - z nudów myślę co by tu na imieniny machnąć :-)
To samo :-)
Gratuluję kolejnego zęba u Justysi.
A kiedy masz imieninki??? Ja właśnie rafałka robić będę :-)

Efa
przykro mi bardzo :-( :***

Halo
Maqc,Nat,Mamagusi,Efa
nie podoba mi się, ze u Was tak czarno nad główkami :-( i też dołącze do Dawidowe i w depresje ja wpadnę ....................a tego bym nie chciała oj nie
Nat Aniołek2310 kupili mieszkanie ;-) od tesciów się wyprowadzili. Wróciła do pracy , Zuzia ok, ale rehabilitacje miala z tego co pamietam) i też planuje kolejnego dzidziusia, ale czy się wzieli do pracy ......oj niewiem bo dawno się nie odzywała...i wszystko u niej ok
Happy mały elekrtyk Ci rosnie
kroma książki są rewewlacyjne, a film kiepska kopia, ale i tak miło na Jacoba popatrzeć ;-)
Mała mi a ja podejrzewam co to za to u Ciebie moze być ;-), ale nie powiem i nadal trzymam kciuki..... A i dziewczyny w kwesti opieki nad dzieciaczkiem pwoeidziały wszytsko
Kania a dziś łazanki kobieto ubiję................i teraz w moim menu na nabliższe dni mam twój wczorajszy obiad i łazanki
Dobranocka gratki kolejnego ząbka ( ja sie martwić zaczynam bo u nas nadal 4 ??). I cieszę się, ze Wojtuś ma mniejszy katarek
Dobranocka, Kahha tak to takie ciasto z krakersów czegoś tam jeszcze ;-) mniam mniam

edit: Wioli zaciśnięte
E-lona zdrówka kochana. A tym, ze jesteś w domku to czemu masz wyrzuty? zapalenie zatok to strasznie bolesne i męczace wiec wypoczywaj i ciesz się ciszą :-)

Ostatnia edycja:
Kania, 25 :-) W takim razie to wielka pyyycha a nie zwykłe ciasto !!
Violi, kciuki sine tak trzymam ;-)
Efa, widocznie czeka na Ciebie coś lepszego, nie smutaj się... :*
E-lona, u Jusi po pierwszych dwóch zębach była przerwa chyba ze 4 czy 5 miesięcy, a teraz wychodzą regularnie, jeden po drugim. Przecież kiedyś muszą wyrosnąć :-)

A ja chodzę jak w skowronkach - zagmatwana sprawa była ale w skrócie: moja koleżanka chciała usunąć dziecko ale tego nie zrobiła.

reklama
Do góry