reklama
Kania78
...
Zapalenia zatok współczuję, ja jadłam antybiotyk przez 14 dni, oby szybko przeszło a co do pracy to nie raz miałam podobne odczucia... Zdrówka dla Daniela i profilaktycznie dla Laury coby przed szczepieniem się nie dała, i mężowi.zatoki mnie dopadły, a oprócz tego trochę też i gardło. We wrześniu jaki mi lekarz przepisał antybiotyk, bo zatoki tez w złym stanie to stwierdzilam co on mi tu truje i nie wzielam. A teraz poszlam do laryngologa i to samo stwierdzila, wiec teraz grzecznie biore lekarstwa i mam nadzieje, ze bóle głowy miną na jakiś czas. Laura zdrowa i zastanawiam się kiedy z nią na szczepienie jechać, bo wypadałoby. Daniel ma suchy kaszel czasem brzmiący jakby chciało się tam coś oderwać i ostatnio narzekał, że go gardło boli, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Męża ostatnio też coś brało, ale przeszło. No to tyle o stanie zdrowia rodziny ;-) Ogólnie nie najgorzej. Kania L4 mam do końca tygodnia. Jakoś kiepsko się z tym czuję. Z jednej strony cieszę się, że posiedzę w domu, a z drugiej czuję, że zawiodłam i robię problem w pracy. Ech głupia jestem.
Natolin piękna lista obecności, ciekawa jestem ile dziś mam podpisze tych, których dawno nie było.
Sheneey to jak marudka uśnie to daj znać jak tam Twoje bóle głowy i zatoki???
dobranocka
podwójna październikówka!
kania - co to rafelek?
Ja też nie wiem co to jest (znam rafaello bez pieczenia na krakersach - może to jest to samo?) więc pędzę na kulinarny
A pamiętacie - "stare" mamusie szczególnie taką dziewczynę, właśnie nie pamiętam dokładnego nicku, ale mieszkała pod Wawą chyba z mężem i jego rodzicami i miała problem z teściami, a mąż nie chciał z nią mieszkać mimo iż miała mieszkanie w Wawie. No i pamiętam też, że jej dziecko było takie, że tylko z nią chciało być.
Ona się chyba odezwała parę miesięcy temu i pisała, że kupili dom pod warszawą, więc nie będą mieszkać u teściów, a mąż będzie miał co chciał, ale głowy nie dam że tak jest, bo ja zawsze wszystko mieszam, a po drodze połowę zapominam....

Justynie wyrósł właśnie 11 ząb (kolejna czwórka) więc usprawiedliwione jest jej pójście spać wczoraj o 18:10. Całe szczęście (jak dopilnuję południowej drzemki) chodzi znowu normalnie spać (około 19:00). Wojtek ma już mniejszy katar i ładnie sobie śpi - z nudów myślę co by tu na imieniny machnąć :-)
Efa
Fanka BB :)
Kochane dziubki, nic nie napiszę, bo mam dołacza jak stąd do Afryki. Nie zadzwonili. Ulatniam się więc i idę coś porobić, żeby nie myśleć.
Kania78
...
To samo :-)Ja też nie wiem co to jest (znam rafaello bez pieczenia na krakersach - może to jest to samo?) więc pędzę na kulinarny
Justynie wyrósł właśnie 11 ząb (kolejna czwórka) więc usprawiedliwione jest jej pójście spać wczoraj o 18:10. Całe szczęście (jak dopilnuję południowej drzemki) chodzi znowu normalnie spać (około 19:00). Wojtek ma już mniejszy katar i ładnie sobie śpi - z nudów myślę co by tu na imieniny machnąć :-)
Gratuluję kolejnego zęba u Justysi.
A kiedy masz imieninki??? Ja właśnie rafałka robić będę :-)
Efa przykro mi bardzo :-( :***
Halo
Maqc,Nat,Mamagusi,Efa nie podoba mi się, ze u Was tak czarno nad główkami :-( i też dołącze do Dawidowe i w depresje ja wpadnę ....................a tego bym nie chciała oj nie
Nat Aniołek2310 kupili mieszkanie ;-) od tesciów się wyprowadzili. Wróciła do pracy , Zuzia ok, ale rehabilitacje miala z tego co pamietam) i też planuje kolejnego dzidziusia, ale czy się wzieli do pracy ......oj niewiem bo dawno się nie odzywała...i wszystko u niej ok
Happy mały elekrtyk Ci rosnie
kroma książki są rewewlacyjne, a film kiepska kopia, ale i tak miło na Jacoba popatrzeć ;-)
Mała mi a ja podejrzewam co to za to u Ciebie moze być ;-), ale nie powiem i nadal trzymam kciuki..... A i dziewczyny w kwesti opieki nad dzieciaczkiem pwoeidziały wszytsko
Kania a dziś łazanki kobieto ubiję................i teraz w moim menu na nabliższe dni mam twój wczorajszy obiad i łazanki
Dobranocka gratki kolejnego ząbka ( ja sie martwić zaczynam bo u nas nadal 4 ??). I cieszę się, ze Wojtuś ma mniejszy katarek
Dobranocka, Kahha tak to takie ciasto z krakersów czegoś tam jeszcze ;-) mniam mniam
edit: Wioli zaciśnięte
E-lona zdrówka kochana. A tym, ze jesteś w domku to czemu masz wyrzuty? zapalenie zatok to strasznie bolesne i męczace wiec wypoczywaj i ciesz się ciszą :-)
Maqc,Nat,Mamagusi,Efa nie podoba mi się, ze u Was tak czarno nad główkami :-( i też dołącze do Dawidowe i w depresje ja wpadnę ....................a tego bym nie chciała oj nie
Nat Aniołek2310 kupili mieszkanie ;-) od tesciów się wyprowadzili. Wróciła do pracy , Zuzia ok, ale rehabilitacje miala z tego co pamietam) i też planuje kolejnego dzidziusia, ale czy się wzieli do pracy ......oj niewiem bo dawno się nie odzywała...i wszystko u niej ok
Happy mały elekrtyk Ci rosnie
kroma książki są rewewlacyjne, a film kiepska kopia, ale i tak miło na Jacoba popatrzeć ;-)
Mała mi a ja podejrzewam co to za to u Ciebie moze być ;-), ale nie powiem i nadal trzymam kciuki..... A i dziewczyny w kwesti opieki nad dzieciaczkiem pwoeidziały wszytsko
Kania a dziś łazanki kobieto ubiję................i teraz w moim menu na nabliższe dni mam twój wczorajszy obiad i łazanki
Dobranocka gratki kolejnego ząbka ( ja sie martwić zaczynam bo u nas nadal 4 ??). I cieszę się, ze Wojtuś ma mniejszy katarek
Dobranocka, Kahha tak to takie ciasto z krakersów czegoś tam jeszcze ;-) mniam mniam
edit: Wioli zaciśnięte
E-lona zdrówka kochana. A tym, ze jesteś w domku to czemu masz wyrzuty? zapalenie zatok to strasznie bolesne i męczace wiec wypoczywaj i ciesz się ciszą :-)
Ostatnia edycja:
dobranocka
podwójna październikówka!
Kania, 25 :-) W takim razie to wielka pyyycha a nie zwykłe ciasto !!
Violi, kciuki sine tak trzymam ;-)
Efa, widocznie czeka na Ciebie coś lepszego, nie smutaj się... :*
E-lona, u Jusi po pierwszych dwóch zębach była przerwa chyba ze 4 czy 5 miesięcy, a teraz wychodzą regularnie, jeden po drugim. Przecież kiedyś muszą wyrosnąć :-)
A ja chodzę jak w skowronkach - zagmatwana sprawa była ale w skrócie: moja koleżanka chciała usunąć dziecko ale tego nie zrobiła.
Violi, kciuki sine tak trzymam ;-)
Efa, widocznie czeka na Ciebie coś lepszego, nie smutaj się... :*
E-lona, u Jusi po pierwszych dwóch zębach była przerwa chyba ze 4 czy 5 miesięcy, a teraz wychodzą regularnie, jeden po drugim. Przecież kiedyś muszą wyrosnąć :-)
A ja chodzę jak w skowronkach - zagmatwana sprawa była ale w skrócie: moja koleżanka chciała usunąć dziecko ale tego nie zrobiła.
reklama