Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O widzisz, przynajmniej podałam Ci pomysł na obiadek, co byś nie musiała główkować !!! A jak się czujesz??? Czyżby jakieś zachcianki???Kania a dziś łazanki kobieto ubiję................i teraz w moim menu na nabliższe dni mam twój wczorajszy obiad i łazanki
W ciąży też tak miałam, niby zachcianek nie ale jak sobie o czymś pomyślałam to na drugi dzień już to jadłam na obiadek. Za to odrzuciło mi miód i zieloną herbatę a polubiłam ryby.Kania smaków niby nie mam, ale jak piszesz o zrazach, łazankach a że dawno tego nie jadłam to i ochota jest. I moje ulubione rzeczy np. ptasie mleczko i jakies słodkości nagle sie bee zrobiły to jedynie swiadczyć może o chorobie albo o fasolce heheh ;-)
mój dzieć marudzi od 5.00 śpi po 15 min i sie budzina 85% obstawiam nowego zęba, na 15% winie geny małża
ja sie o 6.00 wziełam za układanie ubranek w szafie młodej ale przy pomocy isi powstał z tego taki bałagan że musiałam skapitulować po kolejnym wywaleniu wszystkiego przez małego łobuza![]()

Justynie wyrósł właśnie 11 ząb (kolejna czwórka) więc usprawiedliwione jest jej pójście spać wczoraj o 18:10. Całe szczęście (jak dopilnuję południowej drzemki) chodzi znowu normalnie spać (około 19:00). Wojtek ma już mniejszy katar i ładnie sobie śpi - z nudów myślę co by tu na imieniny machnąć :-)

Kochane dziubki, nic nie napiszę, bo mam dołacza jak stąd do Afryki. Nie zadzwonili. Ulatniam się więc i idę coś porobić, żeby nie myśleć.

Do mnie nic nie było ale co tam :-)Aha, dzisiaj M jak miłość obejrzę już w towarzystwie![]()
o tak, bardzo ją lubiłam, czasem piszemy coś na privNat do tej listy dopisał bym jeszcze Beatę10.
Do mnie nic nie było ale co tam :-)
. Wybaczysz
? Strasznie się cieszę,że kciuki pomogły
:*****Ale ja żartowałam i wybaczam :-), nawet nie wiesz jak się cieszę że wieczorkami nie będziesz już sama.Jeju,kochana,zapomniałam o tobie. Wybaczysz
? Strasznie się cieszę,że kciuki pomogły
:*****