reklama
Kania a Ty nie pracujesz w domu przypadkiem?
Happy też mam ten program do blokowania reklam.
Obiadek zjedzony. Katalogi obejrzane. Kilka pomysłów narysowałam. Ciekawe co tam architekt wymyślił. Teraz czekam grzecznie na męża i muszę znowu tą ohydną tabletkę do ssania wziąć.
Happy też mam ten program do blokowania reklam.
Obiadek zjedzony. Katalogi obejrzane. Kilka pomysłów narysowałam. Ciekawe co tam architekt wymyślił. Teraz czekam grzecznie na męża i muszę znowu tą ohydną tabletkę do ssania wziąć.
kroma
Fanka BB :)
Natolin- a ja już myślałam, że mój Arek będzie po mamusi taki spokojny, a tu się okazuje, że on po tatusiu żywy jest. Twój Pudzianek to jak moja Olka, ona też nie lubi na rękach być noszona, chociaż już teraz częściej się daje.
E-lona- szybkiego powrotu do zdrowia. Współczuję zatok. A moja starsza nie była jako mała akrobatka a teraz włazi wszędzie.
Alicja- u nas też rosną dzieciaki i ciągle coś odkładam a ostatnio mało dokładam, czekam aż na święta ktoś coś kupi, a resztę na wyprzedażach kupię, tylko mi się nie chce sprzątać szaf.
Mała Mi- ja też odstaję na forum, nawet teraz jak pisze to Arek siedzi w pokoju w łóżeczku, podrywał mi nalepki i mówiłam mu że nie wolno i płacze teraz, że mama mu zabroniła ruszać. Miłego wyjazdu życzę
Dobranocka- gratulujemy 11 ząbka.
Sarisa- i dla tego oglądałam ten film, takie ciało, a M mówi że ja oglądnęłam wilkołaki i napalona łażę
Chociaż mi się dwie pierwsze części podobały, ale ta teraz to nawet książkę mi się ciężko czytało, może ja sobie to inaczej wyobrażałam. Ale dziecko bardzo ładne znaleźli do roli.
Wiloi- zaciskam
dobranocka- no to dobre wieści że koleżanka jednak chce mieć dziecko.
Kania- ja nic nie zaciskałam, ale się cieszę że pomogły inne kciukasy.
emilia- no to super wieści że sama nie będziesz, a M wraca z szpitala.
E-lona- szybkiego powrotu do zdrowia. Współczuję zatok. A moja starsza nie była jako mała akrobatka a teraz włazi wszędzie.
Alicja- u nas też rosną dzieciaki i ciągle coś odkładam a ostatnio mało dokładam, czekam aż na święta ktoś coś kupi, a resztę na wyprzedażach kupię, tylko mi się nie chce sprzątać szaf.
Mała Mi- ja też odstaję na forum, nawet teraz jak pisze to Arek siedzi w pokoju w łóżeczku, podrywał mi nalepki i mówiłam mu że nie wolno i płacze teraz, że mama mu zabroniła ruszać. Miłego wyjazdu życzę

Dobranocka- gratulujemy 11 ząbka.
Sarisa- i dla tego oglądałam ten film, takie ciało, a M mówi że ja oglądnęłam wilkołaki i napalona łażę
Chociaż mi się dwie pierwsze części podobały, ale ta teraz to nawet książkę mi się ciężko czytało, może ja sobie to inaczej wyobrażałam. Ale dziecko bardzo ładne znaleźli do roli. Wiloi- zaciskam
dobranocka- no to dobre wieści że koleżanka jednak chce mieć dziecko.
Kania- ja nic nie zaciskałam, ale się cieszę że pomogły inne kciukasy.
emilia- no to super wieści że sama nie będziesz, a M wraca z szpitala.
Kania78
...
Zaciskałaś zaciskałaś :-)Kania- ja nic nie zaciskałam, ale się cieszę że pomogły inne kciukasy.
Kania a tak się zastanawiam jakaż to stołówka obiadki Ci robi? Mama? Teściowa? Mąż? Pizzeria? ;-)
Alicja ja ostatnio 2 reklamówki ubranek wydałam kuzynce. Urodziła prawie tydzień temu Kubusia, ale tyle się namęczyła, a w końcu zrobili jej cc.
Alicja ja ostatnio 2 reklamówki ubranek wydałam kuzynce. Urodziła prawie tydzień temu Kubusia, ale tyle się namęczyła, a w końcu zrobili jej cc.
Kania78
...
Odpowiedź na nurtujące Cię pytanie brzmi - żadna z tych opcji :-)Kania a tak się zastanawiam jakaż to stołówka obiadki Ci robi? Mama? Teściowa? Mąż? Pizzeria? ;-)
Po prostu wykupuję obiady w pewnej firmie, codziennie świeże, ciepłe i wyszukane w sensie że nudy nie ma :-)
Nie mam czasu na gotowanie, poza tym właśnie to wymyślanie spędzało by mi sen z powiek a w weekendy chętnie staję w kuchni i coś upichcę dla naszej Trójki :-)
Gratuluję kuzynce - synka !!!
Ostatnia edycja:
reklama
noooKania to może pisz codziennie co tam dziś na obiad Ci przywiozą, żeby innych zainspirować.
Happy dobre.![]()
Amelka zawsze dorwie i gdzies walnie...słyszałam go,bo przyszedł sms,ale nie zdążyłam zlokalizowac....
no i czekam,az ktoś się zlituje...