Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cze mamy dzisiaj szczepienie prosze o trzymanie kciukow za mojego kubusia zeby obylo sie bez jakis niespodzianek!

.Mojej tyle na cały dzień starcza i jeszcze by zostało

Mimo że został w domu, to nic nie znaczy, bo w tymm momencie kiedy uświadomiłam sobie że nie kocham i patrze na niego z pogardą, w łóżku czekam aż skończy czyli nie ma poprostu nic, i teraz czekam tylko na jego najmniejszy błąd żeby mu powiedzieć twarzą w twarz żeby tym razem zrozumiał że ma poprostu odejść.
Olena- dokładnie.Widze,że zmienił sie ton Twoich postów- jakas bardziej pewna siebie się stałaśnie mam zamiaru:-) wiem że mam w was oparcie a jak mu się nie podoba że siedze przy kompie to niech idzie w diabły![]()

znowu mogę się podpisać pod Twoimi słowami, tylko u mnie nie było spotkania, a jedynie rozmowa przez net i mieszkamy w jednym mieście, a jednak ciągle tak jest, że nie zdążamy dobrze pogadaćmój nastrój nadal jest kiepski. chce mi się płakać i jest mi bardzo przykro:-( dzisiaj się widziałam z Michałem i póki co nic się nie zmieniło w związku z moim humorem... ale wiecie co? bardzo żałuję, że on nie mieszka w Łodzi:-( nawet nie zdążyliśmy dobrze pogadać bo musiał jechać:-(