ikaa29
Fanka BB :)
hej witam wieczornie
dziulka przypomniałaś mi piosenkę z dzieciństwa tą o morzu :-) a kiedyś też juz pisałaś o niej i coś mi świtało ale nie do końca i dziś pytałam mamy to mi oświeciła
happy ja Bajm uwielbiam,za Republiką natomiast nie przepadam.a co do wtyczek to Lenka też jedną taką sobie upatrzyła i jak ją zostawiam w łóżeczku to muszę pamiętać aby odsunąć łóżko i jej łóżeczko co by nie dosięgła.
nat,mamaagusi,makuc jak tam smutaski poszły sobie od was precz?
mała mi co do opieki przez inną mamę to musiała by być to osoba do której bym miała zaufanie.
kania hmm łazanki?nie jadłam nigdy,i tez od rana nie w humorku?
violi jak Kubuś po szczepieniu?
e-lona zdrówka dobrze że teraz antybiotyk bo zatoki to paskudztwo moja siostra co chwilę na zatoki chora.600 fotek nono masz co przeglądać
dobranocka gratuluje kolejnego ząbka u Justysi i zdrówka dla Wojtusia a ja już myślę o gwiazdce ni i brawa dla koleżanki ża mądrą decyzję
efa następnym razem się uda,nie smuć się
emiliab to już masz męża w domciu?to fajnie jak tak
dorisku jak humorek lepiej już?coś wszystkie doła ostatnio łapiecie czemu to tak?
sheeney zdrówka dla Was
elwirka co tam u Ciebie jak Oliwka?
dawidowe ooo tyle mleczka to my na cały dzień mamy tak jak happy
olena witaj,dobrze że znów tu jesteś.
no właśnie dziewczęta pisać pisać pisać i nie obijać się bo się pogniewamy;-)
U nas oki,moje dziecko znów śpi do po 6
i juz tylko jedną drzemkę w ciągu dnia robimy i przez to nie mogę się wyrobić w tym czasie co śpi bo mi brakuje czasu a wolałam jak dwie drzemki miała bo wtedy wszystko ze spokojem.
dziulka przypomniałaś mi piosenkę z dzieciństwa tą o morzu :-) a kiedyś też juz pisałaś o niej i coś mi świtało ale nie do końca i dziś pytałam mamy to mi oświeciła

happy ja Bajm uwielbiam,za Republiką natomiast nie przepadam.a co do wtyczek to Lenka też jedną taką sobie upatrzyła i jak ją zostawiam w łóżeczku to muszę pamiętać aby odsunąć łóżko i jej łóżeczko co by nie dosięgła.
nat,mamaagusi,makuc jak tam smutaski poszły sobie od was precz?
mała mi co do opieki przez inną mamę to musiała by być to osoba do której bym miała zaufanie.
kania hmm łazanki?nie jadłam nigdy,i tez od rana nie w humorku?
violi jak Kubuś po szczepieniu?
e-lona zdrówka dobrze że teraz antybiotyk bo zatoki to paskudztwo moja siostra co chwilę na zatoki chora.600 fotek nono masz co przeglądać
dobranocka gratuluje kolejnego ząbka u Justysi i zdrówka dla Wojtusia a ja już myślę o gwiazdce ni i brawa dla koleżanki ża mądrą decyzję
efa następnym razem się uda,nie smuć się
emiliab to już masz męża w domciu?to fajnie jak tak
dorisku jak humorek lepiej już?coś wszystkie doła ostatnio łapiecie czemu to tak?
sheeney zdrówka dla Was
elwirka co tam u Ciebie jak Oliwka?
dawidowe ooo tyle mleczka to my na cały dzień mamy tak jak happy
olena witaj,dobrze że znów tu jesteś.
no właśnie dziewczęta pisać pisać pisać i nie obijać się bo się pogniewamy;-)
U nas oki,moje dziecko znów śpi do po 6
i juz tylko jedną drzemkę w ciągu dnia robimy i przez to nie mogę się wyrobić w tym czasie co śpi bo mi brakuje czasu a wolałam jak dwie drzemki miała bo wtedy wszystko ze spokojem.
spytaj w aptece. a ze swej strony zdecydowanie polecam zaparzone zmielone siemię lniane!!!!!!!!!!!!!! z miodem, z kisielem zmieszane, mi nawet samo podchodziło - działa rewelacyjnie!!!!!!! tylko trzeba tak ze 2-3 razy dziennnie przez tydzień albo dłuzej. ja tak wyleczyłam swoje kłopoty