reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

hej witam wieczornie:)

dziulka przypomniałaś mi piosenkę z dzieciństwa tą o morzu :-) a kiedyś też juz pisałaś o niej i coś mi świtało ale nie do końca i dziś pytałam mamy to mi oświeciła :-D
happy ja Bajm uwielbiam,za Republiką natomiast nie przepadam.a co do wtyczek to Lenka też jedną taką sobie upatrzyła i jak ją zostawiam w łóżeczku to muszę pamiętać aby odsunąć łóżko i jej łóżeczko co by nie dosięgła.
nat,mamaagusi,makuc jak tam smutaski poszły sobie od was precz?
mała mi co do opieki przez inną mamę to musiała by być to osoba do której bym miała zaufanie.
kania hmm łazanki?nie jadłam nigdy,i tez od rana nie w humorku?
violi jak Kubuś po szczepieniu?
e-lona zdrówka dobrze że teraz antybiotyk bo zatoki to paskudztwo moja siostra co chwilę na zatoki chora.600 fotek nono masz co przeglądać
dobranocka gratuluje kolejnego ząbka u Justysi i zdrówka dla Wojtusia a ja już myślę o gwiazdce ni i brawa dla koleżanki ża mądrą decyzję
efa następnym razem się uda,nie smuć się
emiliab to już masz męża w domciu?to fajnie jak tak
dorisku jak humorek lepiej już?coś wszystkie doła ostatnio łapiecie czemu to tak?
sheeney zdrówka dla Was
elwirka co tam u Ciebie jak Oliwka?
dawidowe ooo tyle mleczka to my na cały dzień mamy tak jak happy
olena
witaj,dobrze że znów tu jesteś.

no właśnie dziewczęta pisać pisać pisać i nie obijać się bo się pogniewamy;-)
U nas oki,moje dziecko znów śpi do po 6 :wściekła/y: i juz tylko jedną drzemkę w ciągu dnia robimy i przez to nie mogę się wyrobić w tym czasie co śpi bo mi brakuje czasu a wolałam jak dwie drzemki miała bo wtedy wszystko ze spokojem.

reklama
Happy posta doczytałam, dzięki że pytasz, żołądek tak sobie.
kania, słońce, ktoś mi polecał Fumogast, niby to na zasadzie mati mleczka jest:nerd:spytaj w aptece. a ze swej strony zdecydowanie polecam zaparzone zmielone siemię lniane!!!!!!!!!!!!!! z miodem, z kisielem zmieszane, mi nawet samo podchodziło - działa rewelacyjnie!!!!!!! tylko trzeba tak ze 2-3 razy dziennnie przez tydzień albo dłuzej. ja tak wyleczyłam swoje kłopoty:tak:
No a teraz tak z innej beczki, chciałabym poznać Wasze opinie jako opinie mam. Czy Wy dałybyście pod opiekę jakieś innej mamy swoje dziecko jeśli ta mama zarazem miałabym opiekować się waszym i jej dzieckiem? Proszę o szczere odpowiedzi:-)
mała mi, tak jak maqc napisała: musiałabym mieć do niej mega zaufanie, właśnie ze strachu ze moje dziecko czułoby sie jak "to gorsze".... ale jeśli babeczkę znasz to czemu nie spróbować? po reakcji Łukasza poznasz czy mu odpowiada taki układ:tak:
Ida a Twoje zdrówko i Michalinki???
:******* pies ze mną, ale moje dziecię ma katar jak stąd do Madrytu:-(M na nocce dzisiaj i jeśli bęzie dzisiaj powtórka z wczoraj to usiadę i będę razem z nią płakać... dostała paracet w czopku, pulex poszedł w ruch, olbas na podusię a ja siedzę i się modlę żeby spokojnie spała...

Hej!
Właśnie kończę ssać ohydną tabletkę, ptasie mleczko się skończyło i nie mam czym zagryźć. A poza tym to do końca tyg siedzę w domu i może będę miała czas poczytać co tu piszecie.
pamiętaj że najlepiej leczą największe ohydztwa:tak:dużo zdrówka życzę a o wyrzutach sumienia zapomnij!!! najpierw się do stanu użytecznosci doprowadź a potem leć zbawiać świat;-)
Zastanawiam się jak to jest jak dziecko lubi, żeby je nosić na rękach. Ja ostatnio nawet chciałam mojego trochę ponosić, bo byliśmy w przychodni i nie chciałam, żeby sam po niej biegał, ale on naprawdę tego nie lubi :-)
edit: wcześniej zeżarło;) stwierdzam w tymże miejscu że naprawdę lubisz grać ludziom na nerwach:-p:rofl2::-D

Kania Elonka kataru juz prawie nie mam ale bole glowy mam mam czesto.Staram sie nie brac za duzo paracetu bo nie lubie sie faszerowac lekami ale strasznie mi to przeszkadza.Nie wiem czy to zatoki czy pogoda czy cos innego ale teraz nawet po drzemce mi nie przeszlo.Moze od tego marudzenia... Niestety nie posiedze z Wami bo cos temu mojemu synkowi dolega i nadal marudzi :confused2:
Ale widze,ze nastroje na forum zbiorowo sie pogorszyly wszystim.Nie dajcie sie im!!!!! Zycie zlozone z samych dobrych dni byloby nudne i nierozwijajace,te złe tez sa potrzebne.;-):tak:
1) wydrukuję i na ścianie na wprost wyra powieszę:-D:-D:-D
2) pewna starsza pani poleciła mi właśnie na problemy z zatokami taki o sposób: codziennie minimum 2tyg herbatka z lipy (taka siekierna na pół kubka wody) i łyyycha miodu. podobno rewelacja. ale ma jeden minus: podobno tak ścieka wszystko z zatok że na wymioty bierze jak ktoś wrażliwy na takie atrakcje;-)
Alicja ja ostatnio 2 reklamówki ubranek wydałam kuzynce. Urodziła prawie tydzień temu Kubusia, ale tyle się namęczyła, a w końcu zrobili jej cc.
no to gratuluję i łączę się z nią w bólu przeżyć... ale z dzidzią wsio ok???

kania, przez ciebie miałam dzisiaj na obiad kaszę gryczaną z gulaszem na piersiach kuciakowych i kiszoniaczki:-D

boziu, naprawdę mam stracha przed tą nocką... poprzedniej do 5 nie spaliśmy, potem dopiero mysza padła na tyle, że tylko przez sen miauczała - i wstaliśmy o 9:30. a dzisiaj sama jestem i ... streeeeeeeeessssssss:baffled:
nie pamietam co jeszcze napisać miałam...

Ostatnia edycja:
Ika u nas też jedna drzemka i w jej czasie ja też śpię ;-)
Ida Ty na pewno mój post chciałaś sobie nad łóżkiem wieszać?

Ostatnia edycja:
Iduś oby Michalinka spokojnie spała aż do rana-trzymam za to kciukasy:tak:a katar u dzieciaczków jest naprawdę okropnie uciążliwy ale wierzę że dacie sobie radę:happy:

natolinko,mamaagusi,makucku przykro mi,że czarnego poniedziałku ciąg dalszy:*****

Mąż w domku. Niestety,jego wyjście przyćmiła śmierć dość bliskiej nam osoby-teściowa brata mego męża... Dwa tygodnie leżała w szpitalu na OIOM-ie i niestety,nie udało jej się uratować:-(. A zmarła...wczoraj... Naprawdę,czany poniedziałek...

Idę się poprzytulać(w końcu) do męża

Dobranoc wszystkim

makuc mogę zatańczyć??

rysia użyłam użyłam

ikaa29 nie wiem co ją napadło. Chyba że mało w żłobku jadła a ja jej tylko jednego herbatnika z hetbatką dałam po powrocie. Miała jakieś luźniejsze kupki w dzień i nie ryzykowałam z owocami i jogurtami.

1) wydrukuję i na ścianie na wprost wyra powieszę:-D:-D:-D
2) pewna starsza pani poleciła mi właśnie na problemy z zatokami taki o sposób: codziennie minimum 2tyg herbatka z lipy (taka siekierna na pół kubka wody) i łyyycha miodu. podobno rewelacja. ale ma jeden minus: podobno tak ścieka wszystko z zatok że na wymioty bierze jak ktoś wrażliwy na takie atrakcje;-)
Ja jestem wrazliwa i na bank by mnie bralo na wymioty ,poza tym niestety ale lipy to ja tu nigdzie nie znajde :no:
Synus spi ale po calym dniu marudzenia cos czuje,ze jakies nowe zeby sie pojawia..a u niego zawsze marudzenie bylo z tygodniowym wyprzedzeniem,zobaczymy jak w nocy bedzie spal
Ide ogladac "Przepis na zycie" uwielbiam ten serial,w szczegolnosci Beatke:-D:laugh2:

reklama
przelecialam tylko wzrokowo kubus po szczepieniu strasznie placze caly dzien do tego ma biegunke i chyba mu trojki ida jeszcze nie spi co u nas sie nie zdarza niemam kiedy nadrobic strasznie mi go szkoda poznaje po placzu ze cos go boli moze nozki od tych szczepionek niema jak go uspokoic dobrze ze k jest w domu bo niewiem co by bylo odezwe sie jutro i przepraszam ze was nie nadrobie

olena super ze jestes!

Do góry