• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja też jestem ale ze mną pewnie nikt nie będzie chciał gadać.
Nat nie podoba mi się to, że moje posty tak odzwierciedlają i twoją sytuację.... przykro mi bo w takim razie wiem co czujesz i z całego serca życzę ci aby wszystko się lepiej zaczęło układać u ciebie

reklama
jestem i ja:)odpukać w niemalowane ale to drugi z rzędu wieczór kiedy Miłosz usnął o normalnej porze (dzisiaj 19.30,wczoraj 20.30)-jejku jak ja bym chciała by tak już zostało bo te wcześniejsze noce gdzie kładł się spać między 23 a 1 mnie po prostu wykańczały:baffled:dzisiaj popołudnie szybko mi zleciało bo byliśmy u mojej kumpeli co ma prawie 2 miesięczną córę,Miłosz dzielnie się nią zajmował przytulając i głaskając swą małą narzeczoną:sorry:co jeszcze...chłopina czuje się coraz lepiej (jeszcze tylko jutro ma wolne i wraca do pracy...ufff jak ja się z tego powodu cieszę:-D)

Kaniu dzisiaj nie dotarłam na obiad,ale szykuj się że niebawem to zrobię bo na wszystkie pyszności o których piszesz,to do tej pory cieknie mi ślina aż do pasa:-p
Kasis oby Błażejek zaczął wcześniej chodzić spać bo wiem to z autopsji że chociaż kocha się swoje dziecko całym sercem to wieczory fajnie by było mieć tylko dla siebie:rofl2:
Beti nożesz że wczesniej nie przeczytałam że "zgubiłaś" tel.bo też bym chętnie puściła Ci sygnał:laugh2:a jeszcze odnośnie tel.to ja swój ostatnio po długich poszukiwaniach znalazłam na dnie kosza na śmieci (Miłosz lubi robić porządki):eek:
Natolinko,Makuc,Mamaagusi niech te Wasze podłe nastroje w końcu Was opuszczą bo aż żal du.pe ściska że takie fajne dziełuchy mają kiepski humor:oo:
Olena dobrze że się odezwałaś:-)
Dawidowe i jak jesteś już po kąpieli no i czy użyłaś szamponu??!!;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry