reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

no Natolinko zmieniam avatary bo wszystkie dzisiaj działają mi na nerwy:crazy:ale chyba nic sensownego nie wymyślę dlatego zostawiam ten co mam teraz:eek:

reklama
witam moje sloneczka z wieczorka:)) zanim wam poodpisuje ( 12 stron!!!!!!!nadrabiac!!!) to napisze co unas:)

a wiec dzis pobudka o 7h bo do pracy na 8h. i do 13.45 wiec nawet spoko. mialam w planach odpoczac i sie zdrzemnac ale prasowanie na mnie darlo gebe i po powrocie zjadlam krokiety z barszczem i odpalilam zelazko.
potem wstala Leane ze siesty, lobuzuje tak ze juz nei wiem jak se z nia radzic :) poniewaz nie chcialam sie odrywac od prasowania to maz dal jej podwieczorek, potem jak sie uporalam z prasowaniem to poszlam do lidla po zakupy takie co u mnei w sklepie sa drozsze duzo a smakowo lepsze sa w lidlu np losos wedzony:))) przy okazji zakupilam winko, jablecznik,pizze na dzisiejszy wieczor bo mecz w Lyonie jest:))))))))))))))) i inne cuda, serki, jogurty itp. idzie to u mnie jak woda doslownie. po powrocie ze spaceru skonczylo sie pranie ktore wstawilam wiec rozpakowalam zakupy, maz w tym czasie mielil mi suche bagietki na bulke tarta, no i wzielam sie za wieszanie prania. Leander mnie rozwalala!!! wyjmowala mi rzeczy z pralki jak ostatnio, wiec zeby uniknac ewentualnego pobrudzenia bialych ubran to wyjelam wszystko hurtem na krrzeslo i wieszalam. powiesilam pranie patrze a ty skarpetki meza i moje niezgadzaja sie ilosciowo, tzn brakowalo mi jednej prawie z kazdej pary. odwrocilam glowe i nie wiem kiedy ten czort maly spakowal je spowrotem do pralki!!!!!!:)))))))) maz sie smial ze ja trzeba bedzie chyba przywiazac przy praniu tzn wieszaniu. potem sie pobawilam z nia, wzielam ja do wyrka naszego to glupawka, piska, radocha, wstawanie, omal nie spadla ze 3 razy dobrze ze mam refleks:) i tak do kolacji:)) w miedzyczasie bawilam sie z nai tez w pokoju i nie wiem skad nabyla cennej umiejetnosci zlapania np wiaderka z klockami 50 sztuk za dno i wywalic hurtem na podloge, tak samo z torba klockow!:))) i nei wiem skad to male ma tyle pary w lapach ale torba z tymi klockami se wazy...

no nic. pora kolacji. odgrzalam tatusiowe dzielko z poludnia bo zostalo na druga porcyjke, to wchlonela jak odkurzacz i malo jej, wiec ugotowalismy dwie parowki. jak mloda zobaczyla ze tatus kroi paroweczki to nogami tak wierzgala jak maly zrebak! dawaj stary kielbache!!!! jadla ladnie widelczykiem:))) potem kapiel. w kapieli jak zwykle kto mokry?? no ja:))) przy okazji dostalam w pysk gumowa osmiornica ze chyba packi mam odbite na gebie:)))))))))))))))) po kapieli serek i jogurt obowiazkowo bo bez tego nie pojdzie za chiny spac. maz ja polozyl a ja wstawilam pizze do piekarnika i przysznic se strzelilam:))) no i teraz ogladamy mecz i pije drugie piwko:)))

a co do Leane to glizdus maly tak sie rozraczkowal ze dzisiaj w szoku bylam jak szybciutko potrafi zasuwac:))) no i do mnie podchodzi wspina sie na moje kolano tzn opiera rekami, i "me me me"( wez mnie). no i peklam z dumy bo jak rozbieralam ja do mycia to 3 razy bylo MAMA :))))

przy okazji mialam wylewke bo kot spal sobie w koszyku wiec podeszla glaskala go, a ze kotek glowy nie podnosil to .... wypierdzielila koszyk razem z kotem!!!! co za dziecie...

no to teraz poraz was nadrabiac i odpisac:)))

HAPPY to tylko jeden dzien bede miala przerypany po calosci ale w srodku tygodnia wolne pozwoli mi na bezstresowe zrobienie czegos w domu bez pospiechu, nacieszenie sie dzieckiem, spokojny spacer. jeden dzien przecierpie.

MALA MI jasne ze bym oddala pod opieke bo skoro ma juz swoje dziecko male to znaczy ze jest na swiezo z tematem:)))

EFA jak nie ten pracodawca to inny sie odezwie!:) glowa do gory i kciuki zaciskam:)

NATOLIN lista obecnosci jak widze zrobiona?? a o tej lasce co piszesz to tez pamietam i zabij, nika nie pamietam:///

OLENA nareszcie!! my tu prawie na zawal zesmy omal nie zeszly!!! babo!!! najwazniesjze ze wyszlo od ciebie i chyba gosciu spokornial!!! ja na twoim miejscu nawet bym mu sie bzyknac nie dala. jak ma ochote to sorry ale po takim traktowaniu niech idzie na dziwki i zaplaci jak ma ochote!

MAKUC, MAMAAGUSI i inne zdolowane- walic tu posty metrowe prosze a dolek zakopac:)))

a poza tym to jutro do pracy na 13.30 wiec psotanowilam z rana ze bede sie bawic z Leane, pojde na spacer a maz... ugotuje mi obiad i Leane:))))))))))))))))))))) a co!!!!!! co to tylko ja mam w garach siedziec????:))) jutro robi makaron z serem, jajkiem, smietana, ziolami i do tego steki cielece panierowane:))))) kluseczek dam Leane sprobowac tych tatusiowych:))))

reklama
Do góry