Co prawda nie wywoływana ale i ja dotarłam na główny dzisiaj :-)
Jestem mega padnięta ale musiałam chociaż niechlujnie ale was przlecieć

wioli, oby po szczepieniu było wszystko ok, może płacz jest z innego powodu np ząbki bo i biegunka piszesz że jest
mała mi, nie wiem za co ale kciuki zaciskam
kroma, a jaki film polecasz ? bo mi umkneło
e-lona, dużo zdrówka! Dobrze że masz L4 troszke odpoczniesz sobie w domku
efa, tulam :*** nie smutaj się, jak nie ci to inni się odezwą, szukaj do skutku!
kania, jeśli kciuki podziałały na to co myśle, to jestem mega szczęśliwa razem z tobą :-) a jak dzisiaj Oliwka ? jak ty się czujesz ?
emiliab, no nareszcie masz męża u swego boku :-) tylko przykro mi z powodu śmierci w waszej rodzinie :-(
kahaaa, to widze że podobnymi rzeczami się zajmujemy, tylko że ja w zł ;-)
doris, od października na kase czekasz, uuła ja to bym chyba trawe jadła w takiej sytuacji

współczuje, a często się u ciebie takie akcje w firmie zdarzają ?
Kasis jak by moja chodziła spać o 22 to chyba bym padła na pysk
ja chodze jeszcze później i żyje ;-) a Ptysiek śpi od 20, więc nawet na niego nie moge winy zrzucić
elwirka, napisz co u ciebie ? jak Oli ?
makuc, natolin, mamaagusi , przykro mi że u was nadal takie smutki :-( przesyłam buziaczki dla każdej z was na poprawe humoru :* :* :*
ida, zdrówka dla Ineczki!!! wiem co to katar u dziecka bo męczymi się z nim już prawie 2 tyg
sarisa, rysia, coś mi się o uszy obiło że wasi mężowie chorzy czyli umierający

to i mój się do tego grona dołącza, jeszcze nic mu nie jest ale chrycha prycha i twierdzi że ledwo żyje

happy, jaki film takie wrażenie na tobie zrobił ? sala samobójców ?
A teraz co u nas w telegraficznym skrócie: dzisiaj dziadek poradził sobie całkiem nieźle, tylko Ptysiek go terroryzował i musiał go na rękach ciągle nosić

dzisiaj przyszła @

dzisiaj Patryk postawił swoje pierwsze samodzielne kroczki :-):-):-) poza tym nie wiem skąd mam tyle pałera, ale po całym dniu w pracy, poszłam jeszcze na zakupy, ogarnełam chałupke, poprasowałam, zrobiłam pranie i jeszcze żyje

w dodatku siedze przed kompem zamiast spać a za 7 godzin musze się zwlec z łóżka