Kania78
...
Dzięki :*** Placki mam w planie zrobić sama w piątek z serkiem białym (jadłyście?) a dziś stołówka zaserwuje gołąbki :-)kania przykro mi że nocka do duszy oby następna była lepsza. Pytałaś o te kciuki i powiem Wam że chyba zadziałały, postaram się zdradzić trochę tajemnic na zamkniętym ok?
Co dzisiaj Wasza stołówka serwuje na obiad, bo mi dziś mój kucharz ( czytaj mąż) obiecał placki ziemniaczane heh.
Cieszę się, że pomysł na obiad się podoba. Przykro mi, że pensja jeszcze nie dotarła. A co się Dodusiowi poprzestawiało, że zasnąć nie mógł??? Łóżeczko parzyło w pupkę??? A Ty jak tam z J.? Bo w pracy to Ty chyba dziś luz masz albo angielskie podejście :-) a za pościka szacun !!!KANIA placki ziemniaczane ! O i to jest pomysł na jutrzejszy obiad .Stołówka? Genialne. Za załatwienie pensji wielkie dzięki. Szkoda ,ze jeszcze nie doszła No i wciąż życze Oliwci zdróweczka i to takiekiego na 100%, i zeby w nocy spała spokojnie jak aniolek.
Koniecznie sanki zażycz dla dzieci :-) Super, ze wizyta udana :-) a z tymi krokietami to teraz ty mi smaka narobiłaś, ciekawa jestem czy stółówka serwuje muszę zaglądnąć w menu ;-)Dzisiaj sanki oglądałam, takie podwójne. Cudeńka, ale kosztują ponad 200zł!
Chyba na święta zażyczę dzieciom, bo mnie nie stać... A na obiad chyba zrobię krokieciki z mięskiem. Bo mi się chce. Zjeść i zrobić. Ciekawe dlaczego...?Ktoś tu zawinił Wczoraj u ginka ok. Przegląd techniczny podwozia zaliczony.
Ostatnia edycja: