Czesc dziewuszki
maly spi na tarasie wiec mam chwilke na kawke i forum.Nocka w miare znosna ale Tomus spal z nami od 1 w nocy.Przysłali mi dzis list,ze mam USG 13 grudnia ..Fajnie,ze juz wiem kiedy tylko czemu jeszcze musze czekac 3 tygodnie?!!!!
Bedziemy miec prezent na swieta w postaci coreczki albo synka,ciekawa jestem coraz bardziej
Mala mi kciuki tzrymam ,wiesci super;-) na pewno wszystko sie uda!
Kania no za 9 zloty to zdecydowanie nie oplaca sie gotowac.Ja to placki jadam z twarozkiem bialym i z ncizym innym:-)
Makuc ja pamietam ta ulge kiedy przsestalam karmic ,fajnie ze i Tobie sie udalo
Dobranocka kkobieto skad Ty masz tyle energii??
Podziwiam naprawdeA karmisz Wojtusia piersia czy butla?
Rysia po prostu jestes niewyspana i stad te mysli o byciu zla mama..Po takiej nocy kazdy by mial rozne glupie mysli;-)
Dorisku to fatalnie,ze tyle czasu musisz czekac na wyplate..
moze w" razie co" zrob rozeznanie jak wyglada rynek pracy tam gdzie mieszkasz skoro moze byc nieciekawie.Lepiej byc przygotowanym oczywiscie nie zycze zebys musiala szukac nowej pracy ale "w razie czego"
U nas tez szaro i ciemno..Prawie od rana mam wszystkie swiatla pozapalane..Juz nie pamietam kiedy słonce widzialam ostatnio.
maly spi na tarasie wiec mam chwilke na kawke i forum.Nocka w miare znosna ale Tomus spal z nami od 1 w nocy.Przysłali mi dzis list,ze mam USG 13 grudnia ..Fajnie,ze juz wiem kiedy tylko czemu jeszcze musze czekac 3 tygodnie?!!!!

Mala mi kciuki tzrymam ,wiesci super;-) na pewno wszystko sie uda!
Kania no za 9 zloty to zdecydowanie nie oplaca sie gotowac.Ja to placki jadam z twarozkiem bialym i z ncizym innym:-)
Makuc ja pamietam ta ulge kiedy przsestalam karmic ,fajnie ze i Tobie sie udalo
Dobranocka kkobieto skad Ty masz tyle energii??

Rysia po prostu jestes niewyspana i stad te mysli o byciu zla mama..Po takiej nocy kazdy by mial rozne glupie mysli;-)
Dorisku to fatalnie,ze tyle czasu musisz czekac na wyplate..

U nas tez szaro i ciemno..Prawie od rana mam wszystkie swiatla pozapalane..Juz nie pamietam kiedy słonce widzialam ostatnio.