Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to tym bardziej dobrze, że podałam Cię jako przykład STRIP, bo jej mężowi to też by się wychowanie po całości należało... Tylko, że mimo wszystko u nich jest jednak inaczej niż u Ciebie :-/NATOLINKO powiem ci ze ja meza sobie " wychowalam" bo do narodzin Leane to zeby zmusic go do umycia naczyn czy szklanki po sobie to granioczylo z cudem. po prostu sie zbuntowalam ktoregos dnia a swoja droga zacznalam go wcielac w robotki domowe, bo naprawde to wczesniej w jego obowiazku bylo wywalanie smieci i kuweta kota jak w ciazy bylam.

Obiad dwudaniowy kosztuje 9 zł.KANIA a jeśli wolno spytać ile taki obiad kosztuje u Was?
szkoda że ja tak nie uważam i jest mi z nim okropnieMamaagusi sporo wcześniej pisałaś o swoim charakterze,ale wiesz co ja uważam że masz bardzo dobry charakter.
Kochana, mam nadzieję że nie jest aż tak źle jak piszesz...szkoda że ja tak nie uważam i jest mi z nim okropnie![]()