• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

hej
ja tylko na chwile
mialismy isc na play group ale jak nagle deszcz lunał to sie az ciemno zrobiło, wiec siedzimy w domu.
wioli - zbijaj mu tę gorączke, wal paracetamol i ibuprofen na zmiane, bo gorączka u malego dzieck może spowodować zapalenie opon móżgowych. poza tym tak sobie pomyślałam, może to tylko trzydniówka - miał już???
nat - co u ciebie? jak samopoczucie?
mamaagusi - jak michał?
co jeszcze miałam - Tomciuch dziś spał normalnie co oznacza, ze a) przeszkadzał mu ząb, który w końcu wylazł, b) przeszkadzał mu katar a olbas jest genialny i mu odblokował nos c) tata lepiej usypia niż mama d) może to był skok bo wczoraj tyle nowych rzeczy zrobił, że byłam w szoku e) miał zły humor, a teraz mu przeszło

reklama
Tomciuch dziś spał normalnie co oznacza, ze a) przeszkadzał mu ząb, który w końcu wylazł, b) przeszkadzał mu katar a olbas jest genialny i mu odblokował nos c) tata lepiej usypia niż mama d) może to był skok bo wczoraj tyle nowych rzeczy zrobił, że byłam w szoku e) miał zły humor, a teraz mu przeszło
A może kumulacja była???
Gratki ząbka dla Tomcia !!!

E-lona cieszę się, że u Was po szczepieniu wszystko dobrze.

Dziulka
kotletami z rana kusisz???
Gdzie są wszyscy???
Dziś na obiad pizza, oczywiście nie mojej roboty, ani stołówki:-)

Ostatnia edycja:
eliza, no łelkambek:-):-):-)już nawet nie tylko dzięki twoim opisom a przez sam sentyment do USA chciałabym kiedyś przeżyc "na żywo" Święto Dziękczynienia" - ot, takie marzenie;-) Misialinka też żółtaczkę miała i jeden wieczór leżała "na plaży hawajskiej", ale ona z tego co pamiętam nie miała bardzo wysokiej bilirubiny i szybko jej zeszło. ps. co odpowiedziałaś położnej?:-D:rofl2::laugh2:dziękuję za życzenia zdrówka dla Inki!!! katarek zrobił się już o wiele mniej wodnisty... walczymy wciąż:tak:

beti, ja miałam dzisiaj sny "filmowe":-Dz Mkiem mieliśmy przygody rodem z jakiegoś pseudothrilera:rofl2:ale tylko pojedyncze scenki mi się przypominają.zresztą, ja nie lubię pamiętać co mi sie śniło;-)
ja na zdj Dobranockowe też się nie załapałam...:-(:-(:-(
natuś, jak Misia budzi się w środku nocy, albo wieczorem mimo że ledwo na oczy patrzy a zasnąć nie chce, to ciśnienie mam maxymalne... ale rano jak słyszę jej tyrady do misiów to serce mi rośnie, a jej usmiech na mój widok - bezcenny:-)
wioli, ta służba zdrowia to jakaś porażka... tupnij nogą bo taka gorączka to nie żarty!!!nie drzwiami to oknem!!!:angry:
kania, ja ostatnio pizzerinki z winiar(ów?) zrobiłam - pychotka:-)
a jak się czujemy? o Misialince pisałam, w miarę spokojnie już spała nawet. a ja obudziłam się z prawym migdałem spuchniętym na pół gardła. leżę i się dalej pocę jak szczur. nawet nie mierzę gorączki bo nie mam nerwów. a jutro roczek mojego chrześniaka... nawet nie miałam kiedy do zabawkowego skoczyć... oj, paranoja jakaś, jak sie wali coś to na całego...
mama siedzi i mi truje o przygodach mojej siostry ze zdobyciem stypensium na uczelni. pani w sekretariacie zażyczyła sobie jakiegoś papierka, którego mojej mamie nie wystawią bo on dotyczy tylko osób prowadzących działalność, a mama jest na rencie - a pani w sekretariacie się upiera że musi go dostać:baffled:

kania, ja ostatnio pizzerinki z winiar(ów?) zrobiłam - pychotka:-)
a jak się czujemy? o Misialince pisałam, w miarę spokojnie już spała nawet. a ja obudziłam się z prawym migdałem spuchniętym na pół gardła. leżę i się dalej pocę jak szczur. nawet nie mierzę gorączki bo nie mam nerwów. a jutro roczek mojego chrześniaka... nawet nie miałam kiedy do zabawkowego skoczyć... oj, paranoja jakaś, jak sie wali coś to na całego... mama siedzi i mi truje o przygodach mojej siostry ze zdobyciem stypensium na uczelni. pani w sekretariacie zażyczyła sobie jakiegoś papierka, którego mojej mamie nie wystawią bo on dotyczy tylko osób prowadzących działalność, a mama jest na rencie - a pani w sekretariacie się upiera że musi go dostać:baffled:
O widzisz, tak to reklamują więc może i ja spróbuje w weekend ale w przyszły, bo na ten mam inny plan. Zdrowiej, bo normalnie mnie zaraz rozłoży jakieś choróbsko...A z mamuśką już lepiej??? Po prezent męża wyślij :-) A ta Twoja ósemka już jest na wierzchu??? Cieszę się, że Michalinka czuje się znacznie lepiej :-)

Ja z każdą chwilą się gorzej czuję, Ida chyba mnie zaraziłaś ;-)
Upss przypomniałam sobie, ze wyniki badań miałam wczoraj odebrać :eek:

Ostatnia edycja:
oj, kaniuś, wcale ci nie życzę takiego choróbska:no::no::no:zresztą ty niedawno swoje odchorowałaś więc teraz wirusy z balkonu zrzucaj i sie trzymaj zdrowiutko i cieplutko!!! pizzerinki naprawdę fajna rzacz, tzn my zrobiliśmy jedną dużą (na całą blachę wyszła z 1 opakowania) bo nie chciało się nam kombinować z małymi;-)a Misiaczek oby już zdrowiał, bo te glutki to teraz takie bardziej "stałe" ale i zielonkawe troszkę jakby... chociaż przy ostatnim katarze też tak było i zaraz potem przeszło. i nie wiem czy mi sie przywidziało czy nie (bo zajrzeć do paszczy mam okazję tylko jak się śmieje albo drze japkę) ale chyba coś na dole się wykluwać będzie:happy:moja ósemka niby na wierzchu, ale dziąsło (qrde, co za opisy, ale sama chciałaś:-p) jeszcze w jednym miejscu nie do końca "przebite", takie zwisadełko i tam mnie jeszcze męczy:sorry:ale niech męczy oby Miśka nie męczyło:tak:

ciekawe jak Amelkowy nosek, beti pisz!!!!!!!!

Mamaagusi to super, ze masaż pomógł.
I nie martw się, Michał egzamin zda, emocje opadną i wszystko wróci do normy.

Ida zrzucam bakterie z balkonu codziennie... po jednej.
Co do kataru, Oliwia ma już tak długo katar że szok...i co z tego ze psikam, psikam, psikam i czyszczę jak non stop jest :-( różny z rana gęsty, w ciągu dnia wodnisty.
Ooo ząbek u Misi na wylocie, oby szybko się przebił i najlepiej bezobjawowo a Twój opis wyrzynającej się ósemki mnie nie powalił ;-) smaruj dentoseptem dziąsło nie będzie tak boleć.

Ostatnia edycja:
kahaaa to nie wiedziałam, że pytasz o egzamin, przepraszam, w takim razie zaraz usunę tego posta. a na egzaminie jak mu pójdzie to zobaczymy, ma 3 podejścia więc musi zdać
kania dziękuję:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry