reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Zaczeła się właśnie gala ksw więc mój mąż jest w domu teraz tylko ciałem :-D;-)

wioli, chwal się prezentem bo mnie ciekawość zżera :-p a to coś do jedzenie ? bo napisałaś że nie wiesz jak to się je :-D;-):rofl2:

rysia, udanego imprezowania :-)
możecie sobie z doris łapki podać bo ona też na imprezke wybyła ;-):cool2:

makuc
, u nas jest tak samo, nigdy w nocy nie rozpalamy dużego światła ani wychodzimy z Ptyśkiem z sypialni, no chyba że w jakiejś wyjątkowo ekstremalnej sytuacji, których może z kilka było przez ten rok. A tak to wszystko po cichutku załatwiamy coby się bardziej nie rozbudził i jeszcze nie pomyślał że to juz pora wstawać ;-) wogóle to staram się go nawet z łóżeczka nie wyjmować jak nie ma potrzeby :sorry:

happy,
może to fałszywy alarm, obyś się nie rozchorowała!

Co do drzemek to Patryk zazwyczaj ma dwie drzemki, ale dzisiaj miał tylko jedną od 9:30 do 10:50 a później bronił się wszelkimi sposobami żeby go tylko nie położyć :crazy: a marudny był taki że już miałam go serdecznie dość :zawstydzona/y: Jak go szykowałam do kąpieli to zasnął na przewijaku :eek: więc dzisiaj ma dzień brudaska hehe :happy:

Makuc,roxi ja tez wiem,że jak juz Amelkę wyjme z łóżeczka i do siebie wezme,to po spaniu:no:.Owszem,zdarza się(ostatnio zwłaszcza:crazy:),jak nic nie pomaga ,ryczy i wszystkim rzuca,ale wiem,że u nas łóżeczko to jedyna opcja,by zasnęła z powrotem w miarę szybko,bo na łóżku u mnie rozbudza się i chce się bawić(jak dzisiaj:/)

a ja oglądam mam talent, rozmawiam przez telefon, gram na kompie, jem i pije i jeszcze was nadrabiam. To sie nazywa rozdwojenie jaźni

reklama
Do góry