Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ale jak teraz to tez dobrze:-).Ja też chciałam jeszcze dospać,ale oczywiście jak zaczęłam "odpływac",to niunia akurat się musiała obudzić:-(.
:-).A zajrzysz jeszcze wieczorkiem?
bo napewno nie dobry
Nocka beznadziejna, w dodatku nad ranem Patryk ufajdał pół łózeczka
materac, prześcieradło, kołdra, poszewka ... wszystko musiałam prać o 6 rano 

a jak zobaczyłam jego rozwścieczonego przeciwnika to myślałam że tam wszystkim powybija po tej walce, odrazu reklamy dali i pewnie go uspokajali 
ja tłumacze, że 19.00 czas na kąpiel niuni i wyciszenie a tu mi 5 osób zamiast z domu wyjść "ooo jak fajnie ja chciałabym popatrzeć, ja również , o ja też popatrze" kurcze to jest kapiel dziecia a nie pokaz air show![]()

ale masz racje, ludzie czasami za grosz taktu nie mają 
:-)
u nas wieczorem jest całkiem całkie, ale za to po północy się zaczyna 
co do łóżeczka to my niby mamy u teściowej turystyczne ale nigdy go jeszcze nie używaliśmy, nie mamy do niego materaca, ale może to jakiś pomysł jest
Ja jeszcze się zastanawiałam nad samym materacem na podłodze, jakby spadł to nie bedzie jakiegoś szoku ;-) ale póki co nie jestem do tego przekonana 

Zmartwiłaś mnie tymi dusznościami Oliwki, idźcie koniecznie jutro do lekarza, oby to się jakieś choróbsko poważniejsze z tego nie zrobiło 

Kusi mnie graco nautilus, ale on jeszcze nie był sprawdzany w testach ADAC.
.Teraz Ty powinnas sjestę poobiednią sobie zrobic,a on niech zmywa i dzieckiem się zajmuje- w końcu to ty codzisz do pracy- już widze odwrotną sytuację:/- jakby on miał pracowac i wstawac w nocy 2 razy do dziecka:/