reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja kupiłam kiedyś w Auchan przeterminowany krem dla niemowląt. Najlepsze było to, że data była dopiero na samym plastikowym opakowaniu, które było umieszczone w kartoniku, więc nie można było tego sprawdzić. Nie lubię, jak ktoś robi mnie w balona, więc pofatygowałam się i zareklamowałam krem. Obsługa poprosiła, bym sobie wymieniła, więc poleźliśmy z mężem tam, gdzie stały kremy i po kolei wyjmowaliśmy każdy z opakowania. I co? Okazało się, że wszystkie były przeterminowane! Koniec końców oddali kasę.

reklama
Dawidowe, pamiętaj, że złego licho nie bierze, więc jeszcze by ją zielska wzmocniły. Dopiero byłaby jadowita. Ja bym chyba nie ryzykowała... ;P

OK to zaczynam nadrabiać:

alicja ucałuję Łukaszenkę rano, bo teraz wolę już nie bo śpi sobie a nie chcę żeby się zbudził:-) bo jak widać tatuś dzielnie uspał syna jak mnie nie było, a może było wręcz odwrotnie? to najpierw tatuś zasnął a potem syn heh?:-)
Fajnie,że Twoja teściowa czyta taką książkę, myślę że dzięki temu zyskacie wszyscy więcej:-)
dziulka nie stresuj się tak! Przeżyłaś CC, rozłąkę z mężem, noce poza domem a wiem że ich się panicznie bałaś tak więc z tym sobie również poradzisz!
roxannka cieszę się że w pracy znalazłaś chociaż chwilkę zeby się z nami przywitać:-)
dawidowe jak wyglądają te drewniane klocki co się domek układa?
dobranocka i jak Justysia? Po paraetamolu dobrze już było? Co do mojej teściowej to wiesz wtedy Łukasz był mały i wystarczyło podać mu mleko, zmienić pampersa i tyle.. a teraz on już nie wyleży/nie wysiedzi w miejscu i po prostu jej się nie chce nim zajmować/pilnować- taka jest niestety prawda. I pomyśleć że mając teściową tak blisko nie raz musimy z G. kombinować tak żeby pogodzić jego prace, moje zajęcia itp.
Idunia podoba mi się ten Twoj pomysł z zakopaniem w ogródku:-D
happybeti zdrówka! Mam nadzieję że szybko doczekamy się Twojego wypasionego posta.
dawidowe to zrób im tam jutro awanturę o tą pepsi, zresztą nie cierpię tej nieodpowiedzialności i sprzedawanie przeterminowanych produktów. Ja może jestem dziwna ale jak gdzieś kupuję mięso to jak mi nawet pani zawiąże woreczek to ja go odwiązuje i powącham. Mam to po mamie:-)

Kochane niestety tak jak piszecie złego licho nie bierze. Tak więc chyba jedynie pozostaje mi ją zrzucić ze schodów i zakopać w ogródku jak to Idusia pisała :-)

kaniu a co z Tobą? Jak tam z mężem? Z Oliwcią?

reklama
Do góry