reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam wieczornie. myslalam ze nawalicie 17 stron jak wczoraj i jakze mi ulzylo ze ino 3 mialam do nadrobienia:)))

zaraz mi glowa peknie. koniec z hormonami. po prostu koniec i moze teraz sie poczuje kobieta a nie workiem na tabletki! qrwa nienawidze lekarstw i dopiero jak totalnie mi leb peka ze chodze jak pijana to wtedy siegam po cos na bol.

ALICJA przyjedz i skop mi dupe, nawet sie nadstawie bylebys z Isia przyjechala:)))

IDA no tak zlego szlak nie trafia:))) czyli ziarenko nadziei jest:p

dzis dostalam moja pierwsza wyplate :)))))))))))))))))))))))))))))))))) nareszcie portfel bedzie ciezszy:)) morda mi sie usmiechnela do czeku ktor mi dyrunio wreczyl:))))))))))

poza tym zadalam pytanie odnosnie urlopu i od 1 czerwca dopiero bede mogla wziac urlop. jesli wszystko bedzie po naszej mysli to pod koniec czerwca przyjade do PL . normalnie chyba przywioze cysterne wina:))) - mowa o zlocie naszym:)))

DAGISU okres jak mialas tyle to nie chce cie wpieniac ale mozesz miec to samo co ja. i nie jest powiedziane ze dostaniesz ten wlasciwy okres co teraz niby masz miec. ja mialam 16 dni i tez mialo sie to zlaczyc z normalnym okresem a jednak nie. idz do gina. lepiej teraz niz za pozno. jakby mi sie w sierpniu nie posralo z tym okresem to do dzis zylabym w slodkiej nieswiadomosci.

poza tym Leane dzisiaj przewrocila pchacza i ryk na pol bloku byl, mimo ze nie uderzyla sie ani nie spadlo na nia, nie wiem skad ten dziec ma tyle pary ze pociagnela go jakos i przewalila. zauwazylam ze jak przewroci cos np stolek to od razu beczy jakby zrobila cos zlego:)))

poza tym pozarlam sie z mamuska przez telefon i po mojej metodzie" wstrzasnij" zaczela normalnei gadac. w kazdym razie problem zazegnany. onan ieraz tak glupio cos walnie ze gorzej niz ja.

Ikaa widzę ze masz duża podzielnosc uwagi hehe skończyła się geslerowa mam nadzieje ze się zaraz posty posypia albo i nie

reklama
wioli podzielność taka że co chwilę inne okienko a z geslerowej nic nie wiem,oglądałam a nic prawie nie słyszałam bo komp mi szumi a jak pogłośnie to mała się obudzić może,głucha juz jestem

Do góry