Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)

chociaż może nie powinnam się tak cieszyć bo jak wiadomo wszystko co dobrego szybko się kończy ... ale co tam 

a więc postaram się pisać na bieżąco 

hehe ucze się od koleżanekRoxi do roboty a nie pywate się użądza.

hahaha u mnie tak samo, wogóle nie wyobrażam sobie gotowania razem z moim dzieckiem, po pierwsze jemu się wszystko szybko nudzi, po drugie wszystko musi dostać w swoje łapki, najlepiej wsadzić do buzi a jak czegoś nie może to odstawia histerieNatomiast wyobraziłam sobie posadzenie mojego dziecka na blacie kuchennym przy gotowaniu czegośBez pogotowia by się nie obeszło.
oj nie zdecydowanie z nim odpadają takie atrakcje 
ja tęskniłam :*pewnie nikt nie tęsknił ale jestem ;-)
Patryk jeszcze żadnej lali nie ma ale chyba musimy mu sprawić bo pamiętam że był zachwycony kiedyś lalą Laurki dawidowe 
Alicja- ja też fałszuję i młody się cieszy, ale Olka już wyczuwa w moim głosie fałsz, i mi mówi cicho mama.

uwielbiam jak dzieci są już w takim wieku że wszystko powiedzą i to bez ogródek ;-)
W dodatku mąż mi chipsiory kupił, moje ulubione :-) niby miałam zastosować diete MŻ, ale to chyba od jutra 

jodłuję i jaja mojej też śpiewam, a raczej jodłuje bo ciężko to nazwać śpiewaniem![]()
całe szczęście młoda nie ma jeszcze wyczucia fałszu
![]()
z tym że moja wyczucie fałszu ma, a co najlepsze zaśnie tylko jak jej się "fałszuje" a nie "śpiewa" melodię "aaaaaaaaaaaaa"
a mnie nie było bo ciebie nie było, a że se znowu poszłaś to i ja se zaraz pójdępewnie nikt nie tęsknił ale jestem ;-)

no to wiem jakie będą pierwsze słowa mojej córy do matkiAlicja- ja też fałszuję i młody się cieszy, ale Olka już wyczuwa w moim głosie fałsz, i mi mówi cicho mama.

pewnie że wszystko sie może zdarzyćjakieś szanse mamy chociaż mój D. mówi, że Rosja i Czechy są poziomem dorównują PL albo i są nawet nieco lepsi, więc wszystko się jeszcze zdarzyć może...
nasi jak mają "zły dzień" to i ze mną w bramce przeciwnika by przegrali

.