reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

nat na blacie :tak: ale u mnie blat nie jest koło kuchenki :-p

ja mojej też śpiewam, a raczej jodłuje bo ciężko to nazwać śpiewaniem :-D :rofl: całe szczęście młoda nie ma jeszcze wyczucia fałszu :-D

ragna jak tam humorek?

A, dziękuję, już ochłonęłam, ale wstyd mi, że tak wybucham od czasu do czasu. Zapisałam się jutro na aerobik, co by trochę odreagować:)
Ja z Hanią też dużo rozmawiam, tłumaczę jej i pokazuję różne różności. Hanusia nie mówi jeszcze tyle co Isia i niektóre inne dzieci, ale bardzo dużo rozumie. Wczoraj nas zaskoczyła, bo powiedzieliśmy jej, że misiu chce iść spać i by go przykryła, i ona rzeczywiście nakryła go ręcznikiem, pogłaskała po głowie i jakby zaśpiewała takie aaa... Normalnie nas to rozczuliło:p
A co powiecie na wyniki losowania EURO 2012? Się Polakom poszczęściło...

reklama
jakieś szanse mamy chociaż mój D. mówi, że Rosja i Czechy są poziomem dorównują PL albo i są nawet nieco lepsi, więc wszystko się jeszcze zdarzyć może...

Makuc, mi się wydaje, że w tej grupie wszyscy są chyba na tym samym, niskim poziomie. Pewnie te najlepsze drużyny modliły się, by trafić do tej grupy. Ja tam wielką patriotką nie jestem i będę kibicować Holendrom, jak zwykle, no i Szwedom. A Holandia ma przekichaną grupę...

Natolin, kiedy idziecie na te badania? WIdzę, że w Krakowie też można je zrobić. Też mnie to trochę kusi, ale jestem pewna, że Hania nie podzieli mojego entuzjazmu... Ciężko będzie ją przebadać, jak się będzie wiła i darła w niebogłosy... Ale czegóż się nie robi dla zdrowia dziecka...

Ostatnia edycja:
A mój M . mówi (co do naszej grupy na Euro;)),że "I co z tego":-p.Właśnie poszedl na kolację,więc na chwilke zajrzałam:).Rozmawiamy o prezentach pod choinkę ,no istanęło chyba jednak na koniku na biegunach dla amelki.miejsca zajmuje tyle samo,co kuchnia,a łdaniejszy:-p

Happybeti, a o jakiej kuchni myśleliście? Konik fajna sprawa.
Ja już wysłałam rodzinie listę prezentów, spośród których mogą wybrać coś dla Hani. Wybrałam tego laptopa, którego polecała Ida, sanki, jakąś drewnianą zabawkę na sznurku, fotel dla takich małych dzieciaczków i oczywiście ciuchy jakieś. Pewnie coś z tego wybiorą:) A my z mężem kupimy wózeczek, ale jeszcze wciąż nie wiem który...

HAPPY ten konik na biegunach to wg.mnie genialny pomysł. My wczoraj byliśmy z Alicją w sklepie dzieciowym i jak zobaczyła te koniki właśnie to zrobiła wielkie oczy, zaczęła się cieszyć, podbiegła do jednego i najpierw go głaskała a potem próbowała wsiąść... także my sobie już takowego od dziadkow zażyczyliśmy ;-)

Ragna- no ,własnie już nie myslimy:-D;-).ale oglądałam różne( w sensie cenowo-od 60 do 250,bo zewnętrznie jak dla mnie niewiele się różniły- wzystkie były różowe i plastikowe).

Ragna idę dokładnie za tydzień. Moje dziecko uwielbia badania, więc pewnie będzie mu się podobało. Wg mnie warto skorzystać jak jest okazja.

makuc i ja myśle,ze konik bardziej jej do gustu przypanie .Laptop "Idowy" tez na liście,ale tej dla rodzinki.A tak to nie wiem,co.Na pewno ciuszków nie chcę i wszyscy wiedza,że mają nie dawać;-):-D:cool2:

reklama
a w Lbn nie ma tych badań :-( ja mimo niechęci Alicji do lekarzy i wszystkich kwestii z tym związanych nawet bym się nie zastanawiała czy ją zapisac. Tylko oczywiście do mojej wiochy nie dotrą

Do góry