reklama

Październikowe Mamy 2010

ragna oby powietrze.
dawidowe ale masz bystrą córeczke pełna podziwu jestem.
wioli to jednak zrezygnowalas z pracy bo mi chyba gdzieś umknęło.

a wiecie już mi się odechciało a polowy nawet nie mam i chyba sobie podzielę to na dwa dni :tak:

reklama
Dobranoc, Natolin, słodkich snów. Oby jutro było lepiej.
Ja już też zmykam, bo od kilku dni czeka na mnie prasowanko...
Widzę, Renata, że też spędzisz część wieczoru z żelazkiem:) Owocnego.
Ja biorę się wpierw za prasowanie, a potem prysznic, a mąż, się zobaczy. Coś niedomaga dziś...
Do jutra!

wziełam wkoncu ibuprom i lece spać. Narazie nie boli a smieszne jest to że nie mam ani biegunki ani żygranka tylko mam wrazenie i skurcze brzucha. ech a @ niedawno wyjechała wiec to nie to. Dzidzia z patrzenia przez kamere też się nie wykluje.

dobranoc

A ja się tylko przywitam :-)
Troszke pobuszowałam po wątkach pobocznych i na zamkniętym i szczerze mówiąc to już ledwo na oczka patrze :sorry:

Chciałam tylko przywitać ponownie efe! Mam nadzieje, że wiesz, że cieplutko o tobie myśle, ale niestety powrót do pracy i ciągłe choroby Ptyśka sprawiają że zbyt wiele czasu nie mam :-(

Ach no i dla sheeney ogromne gratulacje !!! :-) Dwóch synków to nie lada wyzwanie ale i ile radości :rofl2: Czekam na wieści o imieniu dla maluszka :tak:

kania, my też mamy zawsze dwie wigilie ;-) dolegliwości naszczęście przeszły, szkoda tylko że zmęczenie nie przechodzi :baffled::sorry: a Oliwka jak w żłobku ? Miała już mikołajki ?

dawidowe,
Laurka to żłobkowicz nr 1 :-D a tobie zdrówka, mnie też ostatnio takie przypadłości męczyły :ninja2:

Niestety nie mam siły na więcej :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry