Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja mam z tefala i co prawda trochę oleju poleję ale nie przypala się tak jak na zwykłej, także polecama ja jak zrobię naleśniki to smakują jak ciasto zatopione w oleju... kiedy znowu dam niewielką ilość oleju to się przypalają. Ma ktoś na to sposób? Może jakaś specjalna patelnia? mam taką zwykłą, a słyszałam, że na tefala można smażyć bez oleju i się nie przypala.
Owszem kuchnie maja super (nie bede wnikac w kuchnie regionalne bo sa i takie co bleeeeeeee), ale bedac tutaj 6 lat (jeju jak ten czas leci) brakuje mi kuchni polskiej, a moj maz nie jest jej zbytnim zwolennikime i niestety i corcia idzie za nim, malo rzeczy chce probowacPoza tym ciezko tu dostac skladniki, czasami nawet banalne i podstawowe (np pietruszki nie mozna tu dostac.... a to dla mnie w zupach to podstawa
).
Ja tez lubie makarony, i nawet wygodniejsze w przygotowaniu niz ziemniakiwrzucasz do wrzatku i gotowe,nie to co z pyrami hehehe
No wlasnie dzis wieczorkiem, makaron z sosikiem pomidorowym i serem (jak go nazywacie po polsku parmenski?)...
Juz glodna sie robie hehe....
Krak też owładnięty deszczem![]()
Ja też dodaje troszkę oleju i troszke wody gazowanej wtedy są puszyste
Dawidowe a kiedy Ty w Polsce zawitasz ?