• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
wioli mojemu też się to nie podoba, ale w sumie ma wybór - możemy nie jeść obiadu.
Czarodziejka jak ja się cieszę, że się odezwałaś!! :-* Tutaj wprawdzie Cię nie wywoływałam, ale Ty wiesz :-)
Emiliab no właśnie powiedziałam mężowi to w ten sposób, że mi też się coś od świąt należy.
Ty to masz fajnie z mężem :-)
Kania no jak ktoś lubi to spoko, ja nie lubię się przemęczać.
Doris dzięki za zainteresowanie :-* Receptę mam :-) Tzn już jej w zasadzie nie mam, bo kupiłam mleko :-)

Jednak chyba przeziębienie będzie...
A zaraz będę jeść kebab :-p

Natolin, smacznego.
Widziałyście, że pięciu polskich żołnierzy zginęło w Afganistanie? Smutne to:( I jeszcze przed świętami...
Oj nie ma już ten nasz kraj na co kasy wydawać jak na uczestnictwo w wojnach????

Ragna w Polsce właśnie tak jest, wydają pieniądze na to co nie potrzeba, a jak zaczyna brakować to zabierają tym którym najbardziej są potrzebne :-(
Doris miłego pakowania prezentów (też to lubię).
Sheeney to teraz leżanka, jak główka boli :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry