reklama
natolin
Fanka BB :)
:-) Słodko :-)Nat no to super wieści :-)...teraz tylko ubrać i fotke na galerie wrzucić :-).....a moja Zuzka właśnie gada do kotka w Twoim suwaczku :-)
Kania czekam na wieści
jak ja cie kocham!!!!!! a jednak wiara czyni cudaChciałam tylko napisać że porozmawiałyśmy sobie z happy i udało nam sie to wszystko jakoś razem poukładać, wyjaśnić.
bardzo Wam wszystkim dziękuje za ciepłe słowa, smsy, privy i inne wiadomości bardzo mi sie cieplutko zrobiło gdy je przeczytałam, są one dla mnie bardzo ważne.
Ja naprawde nie jestem jeszcze gotowa zeby wrócić, za dużo sie po prostu zadziało zbyt dużo emocji, za bardzo to wszystko przeżyłam, może zbyt głęboko to do siebie wzięłam. To wszystko za bardzo mnie dotknęło i nie potrafię nabrać dystansu.
i ciebie tez kochamPotwierdzam:-)
RAGNA na zamknietym po prostu wylewamy co nam na flaku lezy, z czego chcemy sie wygadac, wyplakac itp, a czego nie chcemy zeby cala PL czytala. po prostu bardziej sie otwieramyWioli, Makuc pewnie do lekarza się wybiera. Trzeba za niedługo kciuki zacisnąć
Takie pytanko mam z innej beczki, chyba do Natolin w zasadzie - czym różni się wątek zamknięty od otwartego? Piszecie tam o innych, jakichś określonych sprawach? Pytam z czystej ciekawości, bo nigdy nie byłam członkiem żadnej grupy zamkniętej, zresztą na forum też się nie udzielałam, a że ten temat ostatnio często się przewijał, postanowiłam zaspokoić moją 'żądzę wiedzy'. A jak samopoczucie? Coś na przeziębienie wzięlaś?
witam. nocka przespana bez czopka do 9h. ciesze sie ze na razie nie musze futrowac czopkow Leane. rano tatus pojechal w pieruny po prezenty a ja sie upajalam porankiem z Leane
SARISA ja nie widzialam filmiku;((((((((((((((((( malpiszonku!!!
NAT masz choinke w domu i taka mina :-( to nie bardzo ten tego... powinna byc taka mina
i do dekoracji siooo!!!DORIS oj kapusniaczek mniamusny, wrypalam dwa talerze
KANIA i jak?? dostalas w koncu telefon??
poza tym jak mloda wstanie to idziemy na zakupy do Lidla bo przeciez szampana i winko trza kupic i na salatke jarzynowa. a wigilei robie 3/4 po polsku, a 1/4 po francusku. a poza tym to DOBRANOCKA podziwiam cie, ze przy 2 dzieci jeszcze dajesz rade w kuchni siedziec i tyle ulepic tego pieronstwa
RAGNA niestety nie :-(
:-
reklama
MAKUC jak ja postawie to stoi twardo, ale czegos sie lapie
jak np wlozeczku stoi to sie trzyma i potem specjalnie leci na dupe i sie smieje
)nieraz staje przy lawie albo przy piekarniku, czy pralce.
NAT zawstydzona minke?????? a czemuuuuuuu???????? powinna byc taka
zasuwaj dekorowac i fote wrzucaj
))
NAT zawstydzona minke?????? a czemuuuuuuu???????? powinna byc taka
zasuwaj dekorowac i fote wrzucajPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 21
- Wyświetleń
- 16 tys
- Odpowiedzi
- 5
- Wyświetleń