reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
RAGNA pewnie będzie, tylko muszę do lekarza innej specjalizacji się wybrać ;-)

No to trzymam kciuki, by jakiś kompetentny się znalazł i Ci szybko pomógł:)
A ja zajmę się teraz fotkami. Zrzucimy na kompa brata, a potem coś zaladuję na galerię.
Hania właśnie wędrowała po mieszkaniu, niosąc w rączkach glany mojego brata :p

Nat, ja dzisiaj M. wysyłam po choinkę - już się doczekać nie mogę! Zywą i pachnącą :-)

Dziulka, dziekuję Ci za filmiki - stęsknilam się za Leane. CUDNA JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moją choinkę też mąż przyniósł.
mnie w tym roku temat mniej interesuje, ale on musi mieć, więc będzie ubierał, ale to później.
na razie wziął Pudzianka i poszli do sklepu, a ja chyba się prześpię, bo czuję się tak sobie :eek:

Hej!
No to widzę, że miałyście zagwózdkę ze słomą :-)
Roxi zdrówka dla Ciebie i Ptysia. A co do tego dnia opieki to jakiś przepis jest, który mówi o tym, że tymi dwoma dniami można się podzielić?
Rysia super, że jednak wróciłaś.
Eliza i inne mamuśki na emigracji tak się ostatnio zastanawiałam czy zwracając się do Was ludziska tam zagramanicą używają polskiej czy ichniej wersji imienia?
Eliza zupa na opryszczę super. Zdradź przepis. :-D
Kania i jak siostra po wizycie?
Ragna super, ze z Hania lepiej. A odnosnie ekipy to brak slow. Dobrze zrobilas.
Doris lepiej teraz niz pozniej, a poza tym to bede miala czas sprawdzić. :-)
Moriam mam nadzieję, że migrena szybko minie.
Na razie tyle.

reklama
hejka

ja wstałam rano a tu śniegu i o 8 na sanki poszłam, potem miałam angielski i zakupy i jeszcze choinkę ubierałam, na nic czasu nie mam, dzieciaki mają jakiegoś spida, biegają w tą i we w tą. A jeszcze mnie brzuch boli i mi nie dobrze jest. Muszę posprzątać bajzel bo zaraz koleżanka wpada a ja mam wszędzie igły w domu.

Do góry