Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdroszcze tyle dni wolnego, odpoczywaj dziewczyno, pełen relax ;-)

a właśnie ida, jak po szczepieniu ?
niestety nie widziałam reakcji Patryka na choinke bo spałam ;-) ale ciągle pokazuje na nią paluszkiem i mówi "uuuu", no i bombki chce ściągać 
a miało być tak pięknie ...
Za to cały czas o Was pamiętam. U nas wszystko dobrze, póki co. Wojtek wychodzi z przeziębienia. Justyna szczęśliwa coraz ładniej bawi się z Braciszkiem. Czuli się do niego jakby był kotkiem albo misiem ;-) Przychodzi, buja bujakiem, śpiewa "A A A, koti da" (czytaj: "A A A, kotki dwa", a jak śpiewamy razem to śpiewa "A A A, koti cy"! Czytaj: kotki trzy. Na co ja: nie trzy, tylko dwa! A ona uparcie: CY!" i tak się wygłupiamy razem, a Wojtek się cieszy jak wariat). Na Wojtusia woła ZIUZIA. Powoli zaczyna się uczyć i czasem wychodzi jej "Otuś". Tak nam słodko życie płynie... A żeby nie było tak słodko to właśnie dobiegł mnie zapach kupki....

Ja z kolei wszystko łamie obie ręce i obie nogi miałam złamane oczywiście w odstępie wogole jakos szpitale bardzo mnie lubia:-(