reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania raz ze schodów spadlam na koloni raz mnie auto potracilo raz mnie pies pociagnol a smycz zawinelam wokół ręki a raz w zimę na slizgawce własnej roboty orła wywinelam jako jedyna jestem taki polamaniec w rodzinie:-D
To musialbyc niezły kolega w tej szkole nos złamał i to dziewczynce:szok:

reklama
Kania mój to taki łobuziak, ale lubię takich chłopców ;-) Szczególnie, że bawi się sam bardzo dużo i przytula się do mnie. Kupi mnie zawsze, będzie na pewno synkiem mamusi ;-)
A w przychodni najpierw gościu mnie oszukał, że jest przede mną, a wiedziałam, że na pewno nie jest.
A później ta dr przyjmowała strasznie długo, a ja tylko po tę receptę, a też długo byłam.

Ragna
zaraz coś łyknę.
Na zamkniętym piszemy o rzeczach, których nie chciałybyśmy upubliczniać. Np wczoraj Dziulka opisała tam kłótnie z mężem, a publicznie nie chciała o niej pisać.
Niektóre dziewczyny piszą też tam, bo tu są podczytywane przez osoby przez które podczytywane by nie chciały być.

Ostatnia edycja:
Kania raz ze schodów spadlam na koloni raz mnie auto potracilo raz mnie pies pociagnol a smycz zawinelam wokół ręki a raz w zimę na slizgawce własnej roboty orła wywinelam jako jedyna jestem taki polamaniec w rodzinie:-D
To musialbyc niezły kolega w tej szkole nos złamał i to dziewczynce:szok:
Wioli to faktycznie wypadkowa jesteś dziewczyna a co do kolesia i nosa myślę że to był przypadek, że dostałam ;-)

Ragna masz racje makuc zdrowie psychiczne poszła badac;-)Miałam nadzieje ze jeszcze zajrzy dopiero teraz zobaczyłam ze w pl juz po 10
Makuc trzymam kciuki

Ala nawet nie wiesz,jak się cieszę,że wyjaśniłyście sobie wszystko z happybeti :happy:. Będę czekać na ciebie i happy tutaj na forum:tak:
natolin zapodaj sobie jakąś herbatkę i może pod kołderkę wejdź... Zdróweczka:****
eliza super,że masz tyle wolnego:tak:.
kania :***kciuki zaciśnięte cały czas
ragna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. ZERO profesjonalizmu:no::no:. Szkoda,że mieszkacie w Kraku,bo wysłałabym mego męża,coby wam te drzwi osadził:tak:
dobranocka jaaaaka Justysia kochana:happy:

Czarodziejka,Efa odezwijcie się dziewczyny

A u nas dzisiaj...spadł śnieg! Jest BIAŁO, BIALUTKO

Kania wlasnie pol godziny temu podjelam sie ususzenia tych grzybow co mialam zamrozone.:eek:Co z tego wyjdzie to nie wiem ale to same prawdziwki sa i mi ich szkoda.Troche wczoraj posprzatalam :-p wiec juz sie nie fatygowalam z tym f16:-p ale moge podeslac to wpadniesz na kawe :tak::-);-)

Elizabeth ja mialam taki nastroj przedswiateczny w ubieglym roku,ze mi sie wszystko chcialo i sie cieszylam jak glupia .W tym roku tez sie ciesze ale mi sie nie chce ...najbardziej to mnie te pierogi przerazaja..bo w ubieglym roku robilam pierwszy raz w zyciu i caly dzien mi to zajelo:confused2:
Ale widze,ze Dobranocka idzie jak burza (jeszcze przy dwojce dzieci):eek:

ragna fachowcy...hahahha:no:

Roxanka zdrowka dla Ciebie i Patryczka

Nat dobrze,ze masz juz recepty

U nas w nocy troszke sniegu spadlo:szok:Aaaa...i bylismy na zakupach ,sobie oczywiscie nic nie kupilam bo mi sie nie chcialo po sklepach z ciuchami chodzic,ale kupilismy troche ubranek dla synka,no i play station move!!!!Pierwszy raz w zyciu jakas gra mnie tak cieszy:-):-) korcilo nas ale dopiero bedziemy grac w swieta.A wiecie co sobie Tomek kupil na gwiazdke??:confused2::confused2: Monster trucka sterowanego i caly wieczor jezdzil tym po domu:-D:-D:-D ze niby maly tez sie tym bedzie bawil:-p:laugh2:ale lubie patrzec jak sie z czegos tak cieszy ,nawet jesli to jest zabawka

Natolin, dzięki za wyjaśnienie. Trzymam kciuki za zdrówko.
Emiliab, żałuję, że Gorzów tak daleko... :) No nic, muszę znaleźć jakąś nową ekipę. Żałuję, że nie wzięliśmy usługi montażu przy zakupie drzwi, ale strasznie drogo to wychodziło. Chciał człowiek zaoszczędzić i widać kara nas spotkała... Problem tyko z tym, że teraz nam się te drzwi walają po mieszkaniu...

Sheeney widzę że do Was też śnieg dotarł super, na kawę chętnie ale jak skończę pracę i pierogi pomogę lepić ;-). Szkoda że nie kupiłaś kiecki, ale mimo wszystko widzę, że zakupy udane.

reklama
Sheeney, ja się jeszcze za pierogi nie zabrałam! Na razie uszka - policzyłam że wychodzi tak około 50 na godzinę ;-) Szkoda ze nie zdążą dojść pocztą bo bym Ci podesłała, skoro Cię przerażają ;-P

Kania, jaka Oliwka już fajna, duza dziewuszka! Patrzę na Twój awatarek i się nadziwić nie mogę. Cudo!

Do góry