DZIULKA78
uzalezniona od BB
WIOLI to to nie chodzilo: 100 5014 - YouTube
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w dodatku z nosa mi się leje :-( a ja i tak od ponad godziny próbuje nadrobić co żeście od dwóch dni tutaj napłodziły jak mnie nie było
... i widze że kolorowo nie było 
napisze tylko alicja, ida, mamaagusi, elwirka, rysia i inne mamy które odeszły/odchodzą/planują odejść z bb - nie odchodźcie bo bez was to forum nie będzie już takie jak było czyli fajne 
przepraszam z góry jeśli kogoś uraziłam ale czytając wszystko bardzo wnikliwie, możliwie jak najbardziej, to jedynie te posty odebrałam bardzo negatywnie, nic na to nie poradze
Tyle ode mnie ...
a my się ciągle mijamy ehhh życie ;-) No masz kopa w cztery litery ode mnie ooo takiego dużego
byłaś w wawie i mi sygnała nie dałaś, oj kochana to bedzie cieżko wybaczyć 
Mylisz sięMąż mi tłumaczył, że jak ja wybrałam już jeden dzień opieki to drugi też muszę wziąć ja, chyba że się mylę to mnie oświećcie. Widzę, że problem już rozwiązany i opieka zapewniona.
Uwaga oświecam cię i e-lonke przy okazji ;-) dwoma dniami na opieke na dziecko można się podzielić, tylko trzeba to zgłosić pracodawcy, żeby nie było ryzyka wykorzystania zbyt dużej ilości dni przez oboje rodziców!
a tak wogóle to lofffciam ciem bo jako jedyna w tym całym zamieszaniu wywołałaś mnie na głównym :-)
was też niech choróbska odpuszczą wkońcu, ściskam :*

Ragna pewnie podczytuje i się za głowę łapie...jak i Eliza

Skad wiedzialas? Bo normalnie nie wiedzialam juz sama co robic - tez po angielsku wyjsc sobie czy przeczekac... Bo wtracac bez potrzeby to ja sie nie lubie. Juz nawet powiedzialam malzowi wczoraj wieczorem, ze chyba na przymusowy odwyk pojde z BB. Nie uwierzyl mi. I slusznie ;-)

Skupic sie nie moge. No, ale narazie wybaczam, bo...mam 6 dni wolnego!!!! Hurra! I powinnam byc zmeczona, ale chyba dzieki tej perspektywie jakis czuje przyplyw energii... Chyba gary dzisiaj pozmywam.
Tym bardziej, ze i tak do pracy musial rano wstac. Zaraz go przegonie, ale teraz nie mam argumentu, bo sama na BB siedze, to nie moge sie przyczepic narazie ;-)

Dzizas krajs proszę mnie przyjąć do każdej grupy która jest zamknięta zaraz wam pomogę wszystko poukładać która tym rządzi?
Dla mnie to wszystko można walić wprost mi to nie Przeszkadza takie jest życie nie wszystko jest różowe i na forum tez tak będzie życie.....

mala_mi kochana ,sniegu nie ma , ale czasem widuję zaśnieżone auta jadące ze szczyrku czy wisły.
natolin milczec to sobie możesz, bo i tak Cię nie słyszęza to pisz dużo
nadgoniłam was i powiem tylko tyle że mi cycki opadły i włosy pod pachami się sfilcowały. To jest moj komentarz.

dawidowe jakos mnie nie dziwi ,ze tak bigusiem z obolałą nóżką na pomidorówke lecisz ..... Nie skromnie dodam ,ze robię pyszną. A pierogi - ruskie , ale kupne. Tez smaczne
.

Wtedy tez poznam moze dwie coreczki Sarisy ;-)

Szkoda mi, ale coz zrobic...
No i widze ze sie obrobilas juz, cwaniaro!
Ja nie myslalam, ze Ty wczesniej ode mnie zakonczysz sprzatanie! ;-)

PotwierdzamChciałam tylko napisać że porozmawiałyśmy sobie z happy i udało nam sie to wszystko jakoś razem poukładać, wyjaśnić.

:-)