• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
wieta co...tak Was lubię (chociaż ostatnio mnie co niektóre wkurzata)że mimo wszystko nie umiem pójść na odwyk z bb i mam nadzieje że "ten świąteczny czas" naprawi co niektóre stosunki panujące na tym forum i będzie fajnie...
a tymczasem melduje się że porządki świateczne prawie wykonane,prezenty zakupione,teraz tylko trza czekać na pierwszą gwiazdkę:-D

Wioli niestety nie jestem za bardzo przekonana do tego że wszystkie mamusie wrócą-niestety:-(

Roxi błąkasz się po wątkach tematycznych zamiast szybciorem napisać na ogólnym co u Ciebie:tak:
Makucku witaj:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLI jak wrzucam filmik na jutuba to potem sa ustawienia ( ja mam po francusku) ze filmik mozesz ogladac tylko ty, lub osoby posiadajace link, lub nikt, lub wszyscy. a potem kopiuje linka i wrzucam. wlasnie wrzucilam kilka fotek na zamkniety.

RYSIEK kocham cie ze sie pojawilasz!! babo!!!! kope lat:))))

Dziulka wrzucaj foty na ogólny bo niestety większość z nas teraz piszących nie ma dostępu do zamknietego:tak:no i o sprzeczce z chłopem też coś więcej mogłabyś tu napisać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry