reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ALICJA chyba sie pochlastam!!!!! wracaj natychmiast bo przysiegam ze bede ryczec.prosze cie nei zostawiaj nas!!!!!
BETI i ALICJA= prosze o rozejm miedzy wami noooo prosze!!!!!i wracajcie tutaj i MAMAAGUSI tez!!!!
MALA MI, jak tam egzamin???
KANIA- opisze na zamknietym co z malzem, ale juz jest ok.
NATOLIN szaleju sie nazarlas???? jakei odejscie?????????nawet o tym nei mysl bo ci tylek spiore!

Jeeezuuuuu laski rpzestancie prosze bawic sie w przedszkole i klocic i lapac sie za slowka.

DORIS masz racje, po to forum jest zeby nawet sie posprzeczac. jakbym chciala brac do siebie wszystko to juz dawno bym musiala sobie odejsc. zrabalyscie mnei neiraz za rozne rzeczy i co??? zyje. wypowiedzialam sie i cos sie komus nie spodobalo i co??? i zyje! nie obrazam sie, krytyk sie nie boje, a jedyne czego nienawidze to dziecinady.

WIOLI uwielbiam cie za otwartosc i szeczrosc:)))))))) to ja tez poprosze o wpuszczenie do tej grupy oooooo

EMILIAB dam sie pociac tepa zyletka !!! ja chce zeby ALICJA wrocila!!!!!!!!!! i nie zgadzam sie z odejsciami kogokolwiek! przezylysmy razem ciaze, porody, pierwsze zabki a tu jakies glupie niesnaski!!!! mam tego dosc!!!!!!!!!!! mam dosc zeby to konczylo sie ciagle jakimis hajami i w ogole!swieta ida, zakopcie topor wojenny!!!

a teraz spadam na zamkniety "sensacje" z wczorajszej jazdy z mezem...

MARGERRITA co do sywlestra to ja...spedze go na bb!!!!!!!!!!!!!!

DAWIDOWE z tego komenta ze cycki ci opadly i wlosy sie sfilcowaly pod pachami to doslownei wjechalam pod stol tak brechtam!:)))) looofciam cie za te teksty:))

NAT co do bombonierki to zawsze mzoesz powiedziec ze to nie ty, tylko czekoladka cie wolala "p rosze zjedz mnie!"

DORIS ja jutro robie kapusniak z kiszonej kapuchy z boczkiem i ikielbaska:)))))))))))))))

MAKUCKU kciukolce zacisne za ciebie nawet jakbym w tym momencie kapuche "wyzymala":))))

reklama
IKAA kolorowych.
WIOLI jest, jest ;-)
NAT gdzie wybywasz rano? hm?
DZIULKa dziękuję.

wiecie co, "dzięki" mi przy postach poznikało :errr::angry:

Do góry