reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ikaa dokładnie chodziło o elone czasem nieprzeczytam i samo mi wyszukuje na roxi jest rock na mage naga a na sheeney zbędna bez podtekstów tylko;-)
Nat uczniaczek mi się udał hehe
Makuc pobudzona?mąż wie?

EMIŚ fajny. Nawet BARDZO!
WIOLI aaa to teraz rozumiem te zagadki literowe. Ty masz tak, że komputer sam Ci poprawia wyrazy, których nie zna :rofl2: P.S. męża tymczasowo nie ma ;-)
IKAA :laugh2::laugh2::laugh2:

Emis bardzo fajny ja nieuzywam tych dziecięcych łyżki są za małe i mój Kubuś się wkurza chociaż mam ich pełno to leżą i łapią kurz

Makuc dokładnie

wioli uśmiałam się ja tak miałam jak pierwszy tel z t9 miałam co mi wychodziło na nim masakra a teraz to eski od siostry musze czasami rozszyfrowywac bo jak się spieszy to nie patrzy jak pisze :-)

u nas znowu tylko te plastikowe sztućce się sprawdzają. Próbowałam karmić Alicję normalnymi i jakoś jej przeszkadza ten "metal".
IKAA ja do tej pory takie smso-zagadki piszę. I też nie czytam przed wysłaniem. A potem okazuje się, że z tego co wymodziłam nic a nic zrozumieć się nie da

reklama
Ikaa ja mam to na tym cholerstwie i niewiem jak wyłączyć ile razy juz napisałam a pózniej biegusiem edytuje żebyście niepomyslaly ze ze mnie analfabetka:-D

Do góry