• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ikaa dokładnie chodziło o elone czasem nieprzeczytam i samo mi wyszukuje na roxi jest rock na mage naga a na sheeney zbędna bez podtekstów tylko;-)
Nat uczniaczek mi się udał hehe
Makuc pobudzona?mąż wie?

wioli uśmiałam się ja tak miałam jak pierwszy tel z t9 miałam co mi wychodziło na nim masakra a teraz to eski od siostry musze czasami rozszyfrowywac bo jak się spieszy to nie patrzy jak pisze :-)

u nas znowu tylko te plastikowe sztućce się sprawdzają. Próbowałam karmić Alicję normalnymi i jakoś jej przeszkadza ten "metal".
IKAA ja do tej pory takie smso-zagadki piszę. I też nie czytam przed wysłaniem. A potem okazuje się, że z tego co wymodziłam nic a nic zrozumieć się nie da

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry