reklama
R
rysia85
Gość
no widzisz Kaniu gdybym tylko mieszkała bliżej Ciebie to poczęstowałabym Cię fajką...a tak poważnie to na razie się nie denerwuj (trza myśleć pozytywnie)
Dziulencja się pojawiła i jak zwykle nic do mnie nie napisała (nosz cóż,muszę się bardziej starać by zasłużyć na jakąś maluteńką wzmiankę na temat mej skromnej osoby
)
Edit: Wioli mam pytanko:czy dużo i często palisz???
aaa i news z ostatniej chwili...właśnie się dowiedziałam że jutro przyjeżdża na całe święta moja kurewna (a miała w ogóle nie przyjechać bo coś tam coś tam,a jednak coś tam coś tam przełożyła i świętować będzie z nami...nosz zaje.biście
się cieszę).Ale dzięki temu zweryfikowałam swoje plany i znajdę czas na spotkanie z friendami a jej zostawię Miłosza (mam jednak nadzieje że znowu nie wpadnie na świetny pomysł dokarmiania go tatarem
).No nic...co mnie nie zabije to mnie wzmocni

Dziulencja się pojawiła i jak zwykle nic do mnie nie napisała (nosz cóż,muszę się bardziej starać by zasłużyć na jakąś maluteńką wzmiankę na temat mej skromnej osoby
)Edit: Wioli mam pytanko:czy dużo i często palisz???
aaa i news z ostatniej chwili...właśnie się dowiedziałam że jutro przyjeżdża na całe święta moja kurewna (a miała w ogóle nie przyjechać bo coś tam coś tam,a jednak coś tam coś tam przełożyła i świętować będzie z nami...nosz zaje.biście
się cieszę).Ale dzięki temu zweryfikowałam swoje plany i znajdę czas na spotkanie z friendami a jej zostawię Miłosza (mam jednak nadzieje że znowu nie wpadnie na świetny pomysł dokarmiania go tatarem
).No nic...co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kania78
...
Mąż mi napisał sms, że w domu go nie ma, na policji też i w szpitalu też nie więc wraca do domu... Więc gdzie on jest?????????? Teściowa pewnie od zmysłów odchodzi....szkoda Rysiu że nie mieszkasz blisko mnie... Wioli83 jak spalisz karton to się porzygasz:-/
Ostatnia edycja:
RYSIACZKU a ty do mnei napisalas cokolwiek??
pppppppp glizdencjo!!!
)
WIOLI aaaa widzisz chulero ???? jak ja nic do ciebie nie pisze to od razu mi skubana wyejdzie z tekstem ale jak oan do mnei nic nie pisze to mam se cicho plakac w kacie tak?????????? ooo nieeeeeeeee
))
KANIA wlasnei rpzeczytalam o smeirtelnym wypadku nap oludniu FR ale to na poludniu an ie Pryzu wiec nie ma tematu. z jakiej firmy on jechal?? bo znam jedna firme autokarowa SINDBAD i znam dobrze babke od nich ktora zna keirowcow. jesli to ta firma to jutro moglabym zadzownic bo wiem ze oni jezdza przez Gliwice i Wroclaw. jakby to ta firma byla to jutro moze bym cos wiecej sie dowiedziala. cholera skoro nigdzie go nie ma to przeciez go nei porwali?????????? chyba ze zalal gdzies robaka z jakimis kmplami.
WIOLI aaaa widzisz chulero ???? jak ja nic do ciebie nie pisze to od razu mi skubana wyejdzie z tekstem ale jak oan do mnei nic nie pisze to mam se cicho plakac w kacie tak?????????? ooo nieeeeeeeee
KANIA wlasnei rpzeczytalam o smeirtelnym wypadku nap oludniu FR ale to na poludniu an ie Pryzu wiec nie ma tematu. z jakiej firmy on jechal?? bo znam jedna firme autokarowa SINDBAD i znam dobrze babke od nich ktora zna keirowcow. jesli to ta firma to jutro moglabym zadzownic bo wiem ze oni jezdza przez Gliwice i Wroclaw. jakby to ta firma byla to jutro moze bym cos wiecej sie dowiedziala. cholera skoro nigdzie go nie ma to przeciez go nei porwali?????????? chyba ze zalal gdzies robaka z jakimis kmplami.
R
rysia85
Gość
kurcze nieciekawie że nikt nic nie wie...miejmy nadzieje że do rana wszystko się wyjaśni a tymczasem Kaniu trzymajcie się cierpliwie i czekajcie na jakieś wiadomości
Dziulka no jak to nic nie napisałam do Ciebie...przecież napisałam że nic nie napisałaś do mnie (i Ty to nazywasz nic!!!!
)

Dziulka no jak to nic nie napisałam do Ciebie...przecież napisałam że nic nie napisałaś do mnie (i Ty to nazywasz nic!!!!
)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kania78
...
Dziulka dokładnie ta firma... pisał do męża około 9 że jest w Gliwicach a potem kontakt się już urwał...
Rysia współczuję najazdu Kurewny, wykorzystaj ją do spodu zatem :-)
Wioli83 ja to bym się po ramce porzygała a co dopiero kartonie.
Oliwia miała już 3 pobudki a dziś mój dyżur....
Rysia współczuję najazdu Kurewny, wykorzystaj ją do spodu zatem :-)
Wioli83 ja to bym się po ramce porzygała a co dopiero kartonie.
Oliwia miała już 3 pobudki a dziś mój dyżur....
KANIA podam ci na priwa numer do kobiety ktora z nimi ciagle wspolpracuje , zalatwia bilety, zna kierowcow! zadzwon jutro do niej albo jak chcesz to nawet teraz, powiedz jaka sytuacja i powiedz ze jej numer masz ode mnie.
reklama
Dziulka obiecuje poprawę a niech zobaczę wieczornego posta bez kawałka do mnie to poczekaj mam rodzinke we Francji to wpadne tam i nogi z tylka powyrywam w olkuszu tez się nie ukryjesz bo tam tez mam rodzine
Kania jak tylko coś będziesz wiedziała to napisz chociaż ok

Kania jak tylko coś będziesz wiedziała to napisz chociaż ok