reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

wioli :-:)-:)-(
doris :**** Madzia czuje się dobrze.Już o 6 ją uruchomili:tak:. Ma już synka przy sobie. Dominika widziałam na zdjęciu. Pulpet z polikami:-D. Jak dam radę,to wieczorkiem,jak małż wróci z pracy do niej skocznę.

Powiedzcie mi,bo wpadłam na pomysł. Mam już dwa zdjęcia Dominika i pomyślałam sobie,że zrobię im kalendarz z tymi zdjęciami na przyszły rok(e-lona;-)). Dobry pomysł?

reklama
witam i przesylam troche pozytywnych fluidow, bo ogolne nastroje widze to raczej ponizej zera. Wszystko pewnie przez ta pogode, niby fajnie ze cieplo, ale plucha i ciapa humoru nie dodaje, przez to pewnie tez i te chorobska:(
Mnie od kilku dni mecza znow migreny..Wczoraj nie otworzylam nawet kompa, bo sily nie mialam..:(

Roxanka- a jak wygladalam?:-) komunikatow zadnych nie bedzie:-pwlasnie pozegnalam sie z @. N aszczescie bardzo przez nia nie cierpie, jak niektore z was.(Makuc, Ida - glaski)
quote_icon.png
Napisał wioli83
Makuc powiedział to ten sam co ze ciąża to najpiękniejszy stan w życiu kobiety"

Wioli- ja sie akurat z tym zgadzam, ciaze wspominam z rozzewnienie, czulam sie w niej wpaniale. Jak widze babeczke z brzuszkiem, to zawsze mam sentyment. I wcale nie mowie, ze kiedys do tego stanu nie wroce:) no, ale nie wczesniej niz za 3-4 lata.
Maga- azatoki cie bola? i bol wzmaga sie rano i przy pochylaniu? jesli tak, to na pewno zatoki. Lepiej idz do lekarza.
Ragna- super, ze wujkowi sie polepszylo. Oby juz bylo tylko lepiej.
doris- po glebszym zastanowieniu stwierdzilam, ze nie posiadam bielizny"biez mnie":) Twoj Tz to szczesciarz:)Mam parwe komplecikow z panienskiego, ale wszystkie nowki niesmigane leza w szufladzie. Co prawda na codzien tez fajne biustonosze nosze, bo miekkich, bawelnianych nie lubie, ale raczej takie bez pazurka:)

wioli- liczę na to że koleżance minie, może nie szybko, ale moja koleżanka miała tak samo i dawała na noc dziecko do teściowej bo nie chciała do dziecka wstawać i jakoś dała radę, do tej pory się leczy, ale w dziecko jest wpatrzona, początki były trudne, ale ona od razu poszła na terapię i do tej pory uczestniczy, a minęło 5 lat. Choroby nikt nie wybiera, ona też pewnie się nie czuje najlepiej, że dziecko odepchnęła.

Doris-
dzieci oddaję do teściowej, ja sama mało robię, oprócz sprzątania chaty i szykowania stołu, każdy ma coś przynieś, jakąś potrawę, więc będe miała czas zrobić się na bóstwo.

Moriam- współczuje migren, ja rzadko mam jakiś ból, ale jak mam już to taki migrenowy, na szczęście u mnie się zdarza raz na pół roku i wiem, że nie jest ciekawie jak cię taki ból dopada. Zdrówka.

makuc- może nie wszystkie talenty są szlifowane, rodzice nie mają kasy i takiego pędu jak mają rodzice w stanach, tam już2 latki się uczą śpiewu i tańca i je wysyłają na castingi, a u nas jak nie pojedziesz do W-wy to nie ma szans na jakiś casting dla maluszków, przy najmiej u mnie w mieście nie ma i jeszcze jak są jakieś szkoły to koszą taką kasę, że ręce opadają. No a Szpak łapie ile się da póki jeszcze jest moda na takich dziwaków, głos to on ma, ale za bardzo cyrkuje i chce być jak Ga-ga, która dla mnie to na bank jest osobowość na której badaniach ktoś by mógł doktorat zrobić z psychologii. No ja nie gustuje w takich talentach, wolę jakoś podziemia słuchać i czarnej muzy, słowa dla mnie mają znaczenie, a nie jakieś pitu-pitu do mikrofonu.

Doris- ja chyba też muszę jakąś bieliznę zakupić, bo ja mam wszystko z innej parafii, nie do składu ani ładu i jeszcze mam sprzed ciąży i ciążowe majtochy. :zawstydzona/y: Ale kupiłam sobie majty z New Looka, aż 3 pary.

A JA SIĘ zadrzemałam na zabawkach u dzieci może z 10 minut i mnie obudziły.

Hej,
Makuc, fajnie, że udało Ci się wyspać.
Maga, współczuję, że Mała znów gorączkuje... Pomyślałam, że to przez zęby, ale widzę, że macie już prawie komplet...
Emiliab, gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi. Synuś naprawdę spory:)
Wioli, szkoda mi tej Twojej przyjaciółki... Pewnie ma do siebie żal, że nic nie czuje do Małej i się tylko nakręca... Straszne to. Oby szybko udało jej się z tego wyjść.
Doris, zgadzam się z Moriam, że szczęściarz z tego Twojego małżonka, że taką bieliznę kupujesz. Ja nie posiadam żadnej takiej, która od razu rozpaliłaby męskie zmysły... W ogóle muszę się kiedyś wybrać na bieliźniane zakupy, ale wątpię, że odważę się na coś 'z pieprzem'. Z jednej strony chciałabym zaszaleć, ale z drugiej strony, czułabym się dziwnie chyba, skoro nigdy takiej sexi bielizny nie nosiłam... Ja to jestem skomplikowany przypadek, raczej z tych zakompleksionych i skrępowanych. Moriam, ja też nie lubię miękkich bawełnianych biustonoszy. Tylko w ciąży miękkie nosiłam, bo żadnych innych nie mogłam kupić:p
Hania dziś coś marudzi. Teraz śpi, ale przypuszczam, że będzie to raczej krótka drzemka, bo dość późno dziś wstała. Mam nadzieję, że zbudzi się w nieco lepszym nastroju...

Moriam ja nieprzechodzilam zadnej ciąży ksiazkowo w pierwszej byłam prawie cała w szpitalu ciągły stres czy donosze w drugiej niemialam siły chodzić przekrecic się na drugi bok włosy rwalalam z bólu poród przy tym to mały pikus
Ida emis doris dzięki wkurza mnie to tylko ze tak daleko jestem ze niemoge jej przytulić jakos pomoc bo to ważna osoba dla mnie zaczynam myśleć czy nie wyskoczyć na pare dni do pl z kolei niechce zostawiać Kuby a on jeszcze paszportu niema jak nie urok to .....

witam się ...........choć lepiej było tylko poczytać, ale widzę, że ogólnie ten 2011 rok jakiś lipny i dupny niech się już skonczy.......cały czas się coś psuje i nie wychodzi jak trzeba ehhhhhhhh lipa straszna...
Ciesze się, ze wujek Ragny ma się lepiej
Wioli przykro mi z powodu koleżanki mam nadzieje, że jej pomogą, bo żal mi jej sie zrobiło jak napisałaś, że do córki nic nie czuje :-(
Kroma tulam i przykro mi, że takie wieści........ja też dzień przed wigilią sie dowiedziałam, że brat taty zmarł, ale cóż ta rodzina bliska mi nie jest więc nie przeżyłam tego...
Roxi,Maga zdrówka dla dzieciaków

wybaczcie, że nic więcej nie napisze, ale mam doła.......................... zresztą nic mnie pocieszyć nie może, bo usprawiedliwienia nia ma...
miłego dnia Wam życzę

A ja się pytam gdzie MAŁA MI i KANIA jest??

reklama
Sariska, smutno, że doła masz... Trzymam kciuki, by szybko zrobiło Ci się lepiej.
Coś jakiś kiepski dzień chyba dziś, a w radio na Trójce mówili, że dziś jakoś wszyscy mają dobry humor... Widocznie tylko w Wawie.
Właśnie, coś Kania dziś nie zagląda. O pozostałych dziewczynach już nie wspomnę...

Do góry