R
rysia85
Gość
chwilka dla siebie=wizyta na bb;-)
Renata też czytałam że gdy zacznie się normalnie komunikować (czego chce itp)to może to minąć ale niestety są też sytuacje gdzie ta autoagresja może się niestety pogłębić i tego się boję bo moje dziecie to typowy przykład nerwusa
doczytałam jeszcze że jak takie sytuacje się zdarzają to wtedy należy wziąć dziecko na ręce (tak aby ani głową ani rękami czy nogami) nie mogło uderzyć np.trzymającej go matki i wtedy stanowczo powiedzieć nie wolno i odstawić go z powrotem (no zobaczymy czy to na mojego zadziała,bo próbuje od dzisiaj
)aaa i zazdraszczam Twojego dzisiejszego domowego spa-ja ostatnio nie mam czasu na nic (nawet by w spokoju się wys.rać
)
no i tyle mojego czasu (Miłosz już płacze więc muszę uciekać).Mam nadzieje że do wieczorka
Renata też czytałam że gdy zacznie się normalnie komunikować (czego chce itp)to może to minąć ale niestety są też sytuacje gdzie ta autoagresja może się niestety pogłębić i tego się boję bo moje dziecie to typowy przykład nerwusa
doczytałam jeszcze że jak takie sytuacje się zdarzają to wtedy należy wziąć dziecko na ręce (tak aby ani głową ani rękami czy nogami) nie mogło uderzyć np.trzymającej go matki i wtedy stanowczo powiedzieć nie wolno i odstawić go z powrotem (no zobaczymy czy to na mojego zadziała,bo próbuje od dzisiaj
)aaa i zazdraszczam Twojego dzisiejszego domowego spa-ja ostatnio nie mam czasu na nic (nawet by w spokoju się wys.rać
)no i tyle mojego czasu (Miłosz już płacze więc muszę uciekać).Mam nadzieje że do wieczorka

potem jak się rozkręciła to szalała jak nie wiem. fajnie było i szybko czas zleciał tylko żeby takie wypady były trochę tańsze... ehh. ja się dziś zorientowałam, że po świetach przytyłam 2 kg
więc muszę teraz te 2 kg znów zrzucić bo nie chcę by cała dieta na marne poszła. ehh w ogóle było mi tak fajnie po tej diecie od razu a teraz znów się czuję jak wieloryb, eh szkoda gadać:-( Aga juz zasnęła a teraz się przebudziła i śpiewa
mam nadzieję, ze jednak za chwilkę zaśnie.