reklama

Październikowe Mamy 2010

ja jestem ale tylko na chwilke,cos nie moge sie wbic..
l:sorry2: Tak mi sie tylko przypomniało jak to moj brat kiedy mial 9 lat po swojej komnii rano kiedy wszyscy spali grał na komputerze w jakas gre .On myslał,ze wszyscy spia i nagle mowi do siebie tzn do gry"a to dziwka".Jak sie odezwalam do niego to malo nie spadł z krzesła,pytam sie go czy wie kto to jest dziwka,ze tak mowi.A on na to,ze dziwka to taka pani co daje buzi za pieniadze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mysłalam,ze padne ze smiechu.Takze Dorisku zapytaj Mikołaja czy wie kto to jest gej moze ma jakas fajna teorie;-) ]
A co do seksownej(czy nawet perwersyjnej)bielizny to ja mam jej troche na dnie w szufladzie;-)np kabaretka na cale ciało od stop do glow i jeszcze kilka innych ciuszkow ale poki co ciezarnej nie pasuje tego zakładac..zreszta keidys lepiej sie ze soba czulam i lepiej wygladalam ale ja lubie takie"niegrzeczne"rzeczy :-p

Ale sie rozmarzylam teraz.....

Ostatnia edycja:
reklama
WIOLI czyzby dzisiejsza imprezka to taki mały trening przed jutrem? Super. Jesli chodzi o ciuchy to tez ZAWSZE mam ten problem. Moze jakies leginsy i fajna tunika będzie ok?

sheeney ja tez lubię takie niegrzeczne wdzianka ,ale takiego ostrego jak kombinezon z siadeczki to nie mam . U mnie ponczochy samonosne wystarczają :-D

jesli chodzi o tą "dziwkę" to mój Miki jak mial chyba 7 czy 8 lat tez tak kiedys powiedzial i tez jak gral na kompie. Az mi serce stanelo . Jak spytalam go dlaczego takiego okreslenia użyl , powiedzial ,ze ta maszyna w grze jakas dziwna jest.

Ostatnia edycja:
Jutro zostajemy w domu wiec odbijemy sobie dzisiaj
Tez tak myślałam ja to mam zawsze problem z bluzka ciagle mam wrażenie ze mi oponke widac:-D

Coś wam powiem mój Bartek przypominam ze niema jeszcze 7lat czasem ogląda w komp lego i takie duperele ostatnio tez siedział i mój k chciał zagladnac co on tam robi i Bartek szybko dał stronę dalej mój k chcąc sprawdzić czemu on tak się wystraszyl dał wstecz a tam w goglach wpisane "gołe baby"myślałam ze padne śmiać mi się strasznie chciało pytamy po co on to wpisał napoczatku się wyparl ze to nie on pózniej powiedział ze niewie jestem w szoku totalnym skąd u niego coś takiego?mam podejrzenie ze ze szkoły ma takiego jednego kolegę modrzejszego od własnych rodziców który ma rożne pomysły wiedziałam ze kiedyś zacznie się interesować dziewczynami ale juz:szok:z regoly mój Bartek jest takim dzieciaczkiem jeszcze lubi bajki przytulac się itp co wy o tym myślicie?martwić się?

Wioli ja to bym się pewnie przejmowała, ale ja z natury tak mam, natomiast doświadczenia nie mam to nie pomogę. Może dziewczyny co mają starsze dzieci coś podpowiedzą.
Udanej imprezki dzisiaj.

Ja właśnie wróciłam z dworu. Ale zimno i deszcz pada. Brrr...

Dawidowe
z tego co pamiętam była u rodziców, może dziś wieczorem wróci do siebie i się odezwie.
Mala mi też jest u rodziców, ale ona to mogłaby się od nich odezwać :-) czekamy! :-)
Napisałam do Alicji, bo już nie mogłam wytrzymać i odpisała, że jest w trasie i że postara się wpaść po Nowym Roku

no i zjadłam resztę opakowania wafelków torcikowych.
To jest jak uzależnienie, bo nawet opakowanie schowałam pod śmieciami w koszu...

Ostatnia edycja:
Mam BB-KACA. Przyznaję się bez bicia że ostatnio tak rzadko zaglądam że moralniaka zlapałam...

Wojtek gada do siebie w ółżeczku, Justyna siedzi i bawi się klockami. M. pojechał gdzieś coś załatwiać a ja siedzę w domu i patrzę jak deszcz pada... Spacerowaliśmy dzisiaj w deszczu. W sumie przyjemnie, bo ludziów nie było, a pod folią Justyna się nie nudzi - bawi się w jeżdżenie paluszkiem po splywających kropelkach.

CZY KTOŚ SPĘDZA TU SYLWESTRA? Zeszłoroczny bb-sylwester wspominam z łezną w oku ;-)

Mam dosłownie chwilkeńkę ale cos skrobnę;)
Kania, na szczęście jesteś wolna? :D ja bym się bała męża „dopuścić” bez moich tabsów... mam jakąś paranoję czy cuś ;))) a że odwalają ostatnio jakieś dziwne akcje – cóż, chyba jeszcze na odpowiednie nie trafiłam...

A na zatoki ostatnio widziałam cuś nowego: nurofen zatoki czy jakoś tak ???
Oliwką się nie martw: podobno normalny etap. Moja wczoraj wróciła ze spacerku z tatusiem jak ja miałam jeszcze korki to jak się we mnie wtuliła!!!w życiu aż tak mnie nie przytuliła do tej pory:D:D:D zaczyna mi sie dziecię wstydzić... a najlepsze jest jak coś zrobi (w sensie że jej „wyjdzie” jakaś sztuczka) to ucieka z uśmiechem i speszona wraca :O
A co teraz z tym rtg??? Jakąś wizytę ze specem umawiałaś???
Emiś, ja sny odczytuję „na odwrót”, więc szczęśliwego tego długiego życia wam życzę :D:D:D

Rysia, moja nie tłucze główką w nic, ale jeszcze do niedawna rączkami z obu stron sobie główkę „sklepywała”... przeszło jak na razie, ale co to miało być – nie mam pojęcia... ps.wczoraj do korków się szykowałam i nie słyszałam...

Ragna, doris, na małego gadulca „nieposwojemu a’la chińskiemu” i ja czekam...

Sarisku, w klubie „czwórek” jesteśmy i my :D a pediatra stwierdziła ostatnio że ona obstawia że teraz trójki dolne młodej będą szły bo dziąsła ma tam nabrzmiałe!!! Dołeczek już zakopany??? Ja też pichcę... tylko nie wiem po co:/

Sheeney, to żeś mnie zagięła tą swoją niegrzecznością:D:D:D ja takie bodystockingi to widzę tylko na wysokiej zgrabnej lasce... a mnie do takiej daleeeko ... ps. Doszłam właśnie do wniosku ze nie mam pojęcia jak wygladasz ;)

Wioli, z bluzkami mam tak samo :/ udanej imprezki ;) ja bym pewnie w dżinsach i jakiejś bluzce ukrywającej wałeczki wyskoczyła :)

I w tym miejscu pozdro dla Rysiaka :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry